Diablo 1

W tym dziale dyskutujemy na temat różnych gier, niekoniecznie o tematyce DB.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Vexeta
SSJ 2

Diablo 1

Post autor: Vexeta »

apeluje do wszystkich posiadaczy gry Diablo 1 gra ma swoj klimat i jest klasykiem dlatego kupilem sobie orginalke i szukam osob do pogrania sobie przez neta(aby to zrobic trzeba miec patcha najnowsze-ja mam i moge przeslac temu kto bedzie chcial). Wiec kto chcialby pograc sobie przez neta w ta fajna gre niech sie zglosi do mnie na pw lub tutaj :P
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Heh , zagranie z wami w Dungeon Keeper 2 bedzie lepszym wyzwaniem :twisted: Niestety zawsze gdy tak robie , gra mi sie wylacza lub sie koduje :|
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Vexeta
SSJ 2

nawet nie mam tej gry wiec sobie i tak bysmy nie pograli ale w diablo 1 to bym sobie po necie pogral a malo jest serverow wiec chetnych zapraszam na pw lub gg:2223513 :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

ja bymopgrał chętnie, ale mam pytanie :P Czy na piracie można wymiatać w necie ??Jak tak to sie ściągnie i będzie git :)
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Awatar użytkownika
Vexeta
SSJ 2

oj nie przez battlenet-czyli tam gdzie ja gram to nie ale nie jestem pewny mozesz sciagnac i sprawdzic a jak sciagniesz to daj znac to ci najnowszego patcha wysle
Obrazek
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

ok to poszukam na necie i jak ściągne to dam Ci znać, :) ale to szybko nienastąpi bo mam sporo żeczy do ściągnięcia, a jedna sie ściąga od kilku do kilkudziesięciu godzin przez co komp chodzi non stop od około 3 tygodni :wink:
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
ODPOWIEDZ