buu's furry
Moderator: Moderatorzy
-
daniel98
- Przeciętny wojownik
buu's furry
dajcie save z 7 kulami bo nie umie znaleść 4,i 1 ja nie macie save a wiecie jak te kule znaleść piszczie na GG 7519627 a jak macie save to dajcie na email buffik@poczta.fm
--------------------------------------------------
Umiesz anglika- jeżeli tak to wejdż na www.gamefaqs.com Gba litera D i nazwa gry a potem Faqs. 4 Kule dostajesz jak zdobedziesz reszte, a 1 gwiadkową dostajesz na wyspach poszukaj Thieves Dan. Bedziesz musial mieć Bandane ktora wyleci ci z wroga a może juz ją masz, bo czasem wylatuje szybciej. Masz tam także misje żeby zanieśc indyka(Turkey),piwo(Root Beer),elixir i super elixir.
Powodzenia, jak masz problem pytaj.
Pozdro
Pozdro
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- Dragon Fist
- A True Dragon
To jest Thieves Den... Jedną kulę dostakesz za zabicie Broly'egopp3088 pisze:Umiesz anglika- jeżeli tak to wejdż na www.gamefaqs.com Gba litera D i nazwa gry a potem Faqs. 4 Kule dostajesz jak zdobedziesz reszte, a 1 gwiadkową dostajesz na wyspach poszukaj Thieves Dan. Bedziesz musial mieć Bandane ktora wyleci ci z wroga a może juz ją masz, bo czasem wylatuje szybciej. Masz tam także misje żeby zanieśc indyka(Turkey),piwo(Root Beer),elixir i super elixir.
Pozdro
- BH Daimaouji
- SSJ 5
ta , jak nastraszysz chociaz tego denerwujacego chamskiego przywodce wioskiDragon Fist pisze:Jedną kulę dostakesz za zabicie Broly'ego
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019