Moją ulubioną postcią jest Woody. Nie należy możę do najsilniejszych, ale jego comba, takie jak teleport i różne ataki wręcz mi się bardzo podobają. Oprócz tego lubie grać Firzenem(a kto nie XD), Freezem, Firenem, Johnem i Henrym(swego czasu moja ubuliona postać). Czasem też pogram jakimiś super mega wypasionymi postaciami, ale to jest badziew, bo liczy się styl, a nie siła postaci...
Megatron, to nie są postacie z kodó, tylko normalne... A Fircen i Luis Ex są fajni, nie tylko dlatego, że to fuzja i Transformacja. A działają też bez kodów. Wtedy też Katian też byłby postacią z kodów... Bezsens XD
dae pisze:Megatron, to nie są postacie z kodó, tylko normalne... A Fircen i Luis Ex są fajni, nie tylko dlatego, że to fuzja i Transformacja. A działają też bez kodów. Wtedy też Katian też byłby postacią z kodów... Bezsens XD
dae pisze:Megatron, to nie są postacie z kodó, tylko normalne... A Fircen i Luis Ex są fajni, nie tylko dlatego, że to fuzja i Transformacja. A działają też bez kodów. Wtedy też Katian też byłby postacią z kodów... Bezsens XD
Powiedz mi kto to jest Katian
Kate Kate Ex Katian
Kolejne przemiany, bardzo ciężko się przemieniać, ja się uczyłęm... Pare dni XD
Powiedz mi kto to jest Katian
Kate Kate Ex Katian
Kolejne przemiany, bardzo ciężko się przemieniać, ja się uczyłęm... Pare dni XD