2.OK zobacze z tym wydluzeniem
DBGT : 100 lat pozniej (nowi bohaterowie)
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.EchRudi pisze:W czym byś mi dal 1= ??
A te błędy no to nie wiem tak jakoś same wychodzą a ja ich nawet nie widze poprostu nie zwracaj/zwracajcie uwagi
2.Mam na mysli slowo "mosisz" przez "u" zamkniete nie ma nic zlego w niepisaniu polskich liter ale zamiast np. "rzeka" pisac "żeka"? To troche glupie
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
LOL , to ze nie pisze polskich liter nie znaczy ze robie TAKIE bledy ortogarficzne jak inni ciolku! Lepiej nie pisac polskich liter niz pisac "przez" przez "ż" itp. LOLpp3088 pisze:1. Co mądry się znalazł. Sam nie umiesz a pouczasz. PathethicBH pisze:1.Nie rob bledow ortograficznych! Bo bym dal ci z radoscia 1=
"Wybacz" ze musialem to powiedziec , swoj post byl glupi
Polska doprawdy jest krajem ydiotow
BTW sam jestes zalosny , czlowieczku
No zebysmy razem pisali fanfiktbobercik pisze:jakie połączenie?????Rudi pisze:No i przemyśl ten pomysł o polaczeniu się z bobercikiem
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
1.!!!! Dzieci neostrady się nie zmieniają. Co to za forum? Polskie? Pisz po polsku chyba, że nie potrafisz. Żałosny jesteś myślisz, że jak ktoś pisze bez polskich liter to jest cool. Weż słwonik i do nauki, analfabetyzm wtórny.BH Daimaouji pisze:LOL , to ze nie pisze polskich liter nie znaczy ze robie TAKIE bledy ortogarficzne jak inni ciolku! Lepiej nie pisac polskich liter niz pisac "przez" przez "ż" itp. LOLpp3088 pisze:1. Co mądry się znalazł. Sam nie umiesz a pouczasz. PathethicBH pisze:1.Nie rob bledow ortograficznych! Bo bym dal ci z radoscia 1=
BTW sam jestes zalosny , czlowieczkuEch ci ludzie NIGDY sie nie naucza
No zebysmy razem pisali fanfiktbobercik pisze:jakie połączenie?????Rudi pisze:No i przemyśl ten pomysł o polaczeniu się z bobercikiem
Edit
P.S. Sorry poniosło mnie. Nastepnym razem jak piszesz jak piszesz nie pouczaj innych!!!!!!!
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Sam jestes dzieckiem neostradypp3088 pisze:1.!!!! Dzieci neostrady się nie zmieniają. Co to za forum? Polskie? Pisz po polsku chyba, że nie potrafisz. Żałosny jesteś myślisz, że jak ktoś pisze bez polskich liter to jest cool. Weż słwonik i do nauki, analfabetyzm wtórny.BH pisze:LOL , to ze nie pisze polskich liter nie znaczy ze robie TAKIE bledy ortogarficzne jak inni ciolku! Lepiej nie pisac polskich liter niz pisac "przez" przez "ż" itp. LOLpp3088 pisze: 1. Co mądry się znalazł. Sam nie umiesz a pouczasz. Pathethic
BTW sam jestes zalosny , czlowieczkuEch ci ludzie NIGDY sie nie naucza
Edit
P.S. Sorry poniosło mnie. Nastepnym razem jak piszesz jak piszesz nie pouczaj innych!!!!!!!
2.Ty tez nie zapomnij o tym! Jak chcesz pyskowac do kogos swojego pokroju , to obrazaj Goku ssj2 i Vegete ssj2 , lub te powietrze Ziomster! A nie mnie (I Kenyana tez nie)
3."Wybacz" ponioslo mnie tez , ale sie nie martw , zawsze taki jestem , do bezwartosciowych szumowin
4.
PP3088 pisze:Weż słownik i do nauki
5.Fanfikt potem , bo dzieki PP3088 mam dobry humorCzym do diabla jest ten gowniany txt?!
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Nie chcem o tym myslec! OK jeszcze jedna rozmowa i bedzie odcinek 7 , podroz Kakarottabobercik pisze:Połączenie, hmmmmmm możemy pogadać o tym na PW
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Ta to pomysl Rudi'ego hehbobercik pisze:Ej,ej to nie ja zacząłem ten temat
2.OK odcinek 7
Odcinek 7 : "Niemozliwe! Super transformacja Ksiecia Mroku i "smierc" Songa?!"
Ja : Wiec Kakarotto narescie pokazalas swoja bezwartosciowa osobowosc , heh szkoda ze nie udalo ci sie uratowac swojej wnuczki Pan
Kakarotto : Nie jest Kakarotto! jest Songo!
Ja : Heh , zalosny jak zwykle jestes
Kakarotto : Z skad u ciebie tyle zla kuzynku?
Ja : Heh , jestem jak Bu Bu , dziecko ktore sie bawi , bawi sie zabijajac
Kakarotto : ..........
Ja : Wiec zacznyjmy walke
Kakarotto : Jak chcesz
Kakarotto zmienia sie w ssj4
Kakarotto ssj4 : Teraz ty
Ja : Jak chcesz
Zmeiniam sie w SCH
Kakarotto ssj4 : wiec , moge zaczynac?
Ja SCH : Heh ta , i tak nic ci to nie pomoze
Wiecej potem , internet mi sie rozlaczyl i musze sprawdzic czy wszystko z internetem jest ok
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Nie wiem! Pewnie linia byla przeciazona , czesto tak sie zdarza z Neostrada!bobercik pisze:jak mógł Ci się net rozłączyć jeśli to napisałeś
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019