Jak wiadomo wszem i wobec ostatnio miała miejsce fuzja Bandai i Namco(ci od Tekkena). Na początku byłem szczęśliwy. Myślałem, że powstanie gra DB z tysiącami ciosów i jeszcze większą liczbą postaci. A tu zonk zamiast starać się nad Dragonem robią jakś grę(D.O.N Arena chyba), która będzie połączeniem Naruto, Db i jakiegoś One piece. Na niżej zamieszczonym screenach widać, że będzie kaszana jakich mało. Woogóle te postacie nie z Db wyglądają jak wypłosze. Szczególnie Naruto jakiś pomarańczowy śpiwór. Dajcie spokój ludzie. Jak dla mnie to będzie maksymalna kaszana : /
Screeny; http://www.the-magicbox.com/0605/game060521c9.shtml
Nowe dziecko Bandai Namco
Moderator: Moderatorzy
Nowe dziecko Bandai Namco
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Tak? Hmmmm i tak ja nie kupie (czekam na Super DBZ i BT2) , ale slyszalem ze fajnie wyglada walka Naruto na turnieju sztuk walk
2.Ja tez bym powiedzial "jakies tam" o Naruto , One piece juz troche znam
3.Przedtem tez byla taka gra , co by mnie nie zdziwilo gdyby dali gre z postacami z CN (Wego vs Klunk lub Pan (GT) vs Jagoda Lee , ale by byla zabawa) , sam marze o takiej grze
Oto spis postaci (wyglad ala B3 , * oznacza , ze jest w tej wizji , do postaci z B3 , rzecz jasna nie daje "*" bo wiadomo jak wygladaja) wraz z ubraniami (tylko postacie NIE z DB) co mi sie spodobalo w B3 (jeden z wielu powodow dla ktorych spytalem brata zeby mi kupil Budokai 3)
Ja* (Tradycyjne ubranie , Tradycyjne ubranie + Skauter , Brak Zbroji , Moje aktualne ubranie (tak jest))
Wujek Entei*
Zly Bardock* (Tradycyjne ubranie , Tradycyjne ubranie + Skauter)
Zly Thales* (Brazowa Zbroja sajanska (taka jaka ma Radim i Kakarotto w odcinku 20) , Zbroja + Skauter , Zbroja + Podkoszulka)
Dragon Fist (Daj Tomek kun sam pomysly)
Wujek Taremis (Daj Tomek kun sam pomysly)
Dae (Tradycyjne ubranie , Luźne białe spodnie i czarne buty(jak Broli) + Obcisła niebieska podkoszulka i czarno-niebieska katana(jak Tronka))
Robert (Daj Robert kun sam pomysly)
Bardock
Radim
Broli
Vegeta
Wego
Przyszlosciowy Tronk
Szatan Serduszko jr
Jess
Dr. Gero
# 16
Dabla
Dzieciak Bu Bu
Sansho
Thales
Bido
Cooler
Tapion
Pan GT
Super # 17
Suu Shenron
Gogeta ssj4
Leonardo (Komiks , 1987 serial , 2003 serial)
Raphael (Komiks , 1987 serial , 2003 serial)
Michaelangelo (Komiks , 1987 serial , 2003 serial)
Donatello (Komiks , 1987 serial , 2003 serial)
(itp.)
4.A co do D.O.N. , to lepiej tez ten napis wyglada , z pierwszymi literami tych anime (Dragon Ball Z , One Piece , Naruto)
2.Ja tez bym powiedzial "jakies tam" o Naruto , One piece juz troche znam
3.Przedtem tez byla taka gra , co by mnie nie zdziwilo gdyby dali gre z postacami z CN (Wego vs Klunk lub Pan (GT) vs Jagoda Lee , ale by byla zabawa) , sam marze o takiej grze
Oto spis postaci (wyglad ala B3 , * oznacza , ze jest w tej wizji , do postaci z B3 , rzecz jasna nie daje "*" bo wiadomo jak wygladaja) wraz z ubraniami (tylko postacie NIE z DB) co mi sie spodobalo w B3 (jeden z wielu powodow dla ktorych spytalem brata zeby mi kupil Budokai 3)
Ja* (Tradycyjne ubranie , Tradycyjne ubranie + Skauter , Brak Zbroji , Moje aktualne ubranie (tak jest))
Wujek Entei*
Zly Bardock* (Tradycyjne ubranie , Tradycyjne ubranie + Skauter)
Zly Thales* (Brazowa Zbroja sajanska (taka jaka ma Radim i Kakarotto w odcinku 20) , Zbroja + Skauter , Zbroja + Podkoszulka)
Dragon Fist (Daj Tomek kun sam pomysly)
Wujek Taremis (Daj Tomek kun sam pomysly)
Dae (Tradycyjne ubranie , Luźne białe spodnie i czarne buty(jak Broli) + Obcisła niebieska podkoszulka i czarno-niebieska katana(jak Tronka))
Robert (Daj Robert kun sam pomysly)
Bardock
Radim
Broli
Vegeta
Wego
Przyszlosciowy Tronk
Szatan Serduszko jr
Jess
Dr. Gero
# 16
Dabla
Dzieciak Bu Bu
Sansho
Thales
Bido
Cooler
Tapion
Pan GT
Super # 17
Suu Shenron
Gogeta ssj4
Leonardo (Komiks , 1987 serial , 2003 serial)
Raphael (Komiks , 1987 serial , 2003 serial)
Michaelangelo (Komiks , 1987 serial , 2003 serial)
Donatello (Komiks , 1987 serial , 2003 serial)
(itp.)
4.A co do D.O.N. , to lepiej tez ten napis wyglada , z pierwszymi literami tych anime (Dragon Ball Z , One Piece , Naruto)
Ostatnio zmieniony czw cze 08, 2006 8:01 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 2 razy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1. www.daziex.com , choc wg forum tej strony wyjdzie w lipcu w USA , nie wiem jak z Europa , zreszta skoro Chi Chi bedzie dostepna , chetnie spytam sie brata zeby mi ja zamowilpp3088 pisze:A kiedy wyjdzie Super DBZ?? I co to CN.BH pisze:1.Tak? Hmmmm i tak ja nie kupie (czekam na Super DBZ i BT2)
(...)
CN
2.LOL , Cartoon Network , ale rozumiem twoja niepewnosc , przez tych polakow kazdy (polak) wierzy ze "Cartoon" to jedyny skrot dla tego programu , ja zreszta i tak wole CN , taki fajny skrot i nie mylacy
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019