Ostatnio zacząłem, sam nie wiem dlaczego, oglądać obrady sejmu. Wiem, że sejm świeci pustkami, ale jednak ktoś tam "działa". Mimo wszystko oglądałem chyba dwie godziny obrad i były dosyć fajne. Przytocze kilka zabawnych fragmentów.
"Więc teraz to co jest nam najbardziej potrzebne w czasach tej ciężkiej suszy, Woda. Pan poseł WODA" XD
Albo jeden poseł powiedział, a raczej cytował, jakiegoś "Showa": "Obecnie ludzkość cierpi na niedobór wody i nadmiar idiotów".
"Wiemy, że Polska się cieszy, że Lepper został Ministrem Rolnictwa, ale nie można cieszyć się tym cały czasz, trzeba w końcu zacząć działać!"
"Gdzie jest pan Lepper!?!"
Wogóle, dla zainteresowanych, były to obrady na temat rolnictwa, któremu teraz doskwiera susza. Jeśli ktoś chce wiedzieć więcej, to niech napisze, z chęcią opowiem. Tak naprawde były ciekawe pomysły na obradach, niektóre Mi się nawet podobały, więc nie myśleć, że tam tylko się wygłupiają(no, ok. 65% to wygłupy XD)
BTW> Fajnie to wyglądało jak posłowie prawie spali w tym sejmie XD
Polityka
Moderator: Moderatorzy
Niedawno ściągnąłem sobie nagranie ,, Solidaruch''. Gdzie Pan Lepper rozmawiał z rolnikiem z woj.podlaskiego. Oto tekst:
Rolnik: Panie Lepper, czy Pan wie, że tam się krew poleje, bo już się polała...na drogach.
A. Lepper: A kim Pan jest?
Rolnik: Ja jestem rolnikiem z podlaskiego.
A. Lepper: To niech sobie Pan idzie tam, do podlaskich rolników i powie im, dobrze?
Rolnik: Chce Pan, żeby krew się polała.
A. Lepper: Żebyś Ty się nie polał, solidaruchu Ty wstrętny, Ty.
Ogólnie fajne nagranie.
Inne nagranie z Lechem Wałęsa mówi o tym, że w wywiadzie Pan Wałęsa użył słowa ,, utopiłem'', lecz prowadząca wywaid zrozumiała to słowa jako ,,udupiłem''.
Rolnik: Panie Lepper, czy Pan wie, że tam się krew poleje, bo już się polała...na drogach.
A. Lepper: A kim Pan jest?
Rolnik: Ja jestem rolnikiem z podlaskiego.
A. Lepper: To niech sobie Pan idzie tam, do podlaskich rolników i powie im, dobrze?
Rolnik: Chce Pan, żeby krew się polała.
A. Lepper: Żebyś Ty się nie polał, solidaruchu Ty wstrętny, Ty.
Ogólnie fajne nagranie.
Inne nagranie z Lechem Wałęsa mówi o tym, że w wywiadzie Pan Wałęsa użył słowa ,, utopiłem'', lecz prowadząca wywaid zrozumiała to słowa jako ,,udupiłem''.