Mundial - najlepszy piłkarz
Moderator: Moderatorzy
Mundial - najlepszy piłkarz
Podczas minionych Mistrzostw Świata mogliśmy obserwować grę bardzo znanych i doskonałych piłkarzy. W tym temacie będziemy dyskutować na temat najlepszego z najlepszych, czyli piłkarza Mundialu.
Ja mam wielu kandydatów. Oto moja pierwsza dziesiątka:
1.Miroslav Klose
2.Fabio Cannavaro
3.Phillip Lahm
4.Fabio Grosso
5.Andrea Pirlo
6.Zinedine Zidane
7.Lukasz Podolski
8.Gianluigi Buffon
9.Fabiez Barthez
10.David Odonkor
Myślę, że Miro Klose powinien być najlepszym piłkarzem Mistrzostw.
Ja mam wielu kandydatów. Oto moja pierwsza dziesiątka:
1.Miroslav Klose
2.Fabio Cannavaro
3.Phillip Lahm
4.Fabio Grosso
5.Andrea Pirlo
6.Zinedine Zidane
7.Lukasz Podolski
8.Gianluigi Buffon
9.Fabiez Barthez
10.David Odonkor
Myślę, że Miro Klose powinien być najlepszym piłkarzem Mistrzostw.
- Dragon Fist
- A True Dragon
Jeżeli dobrze pamiętam mundialowe relacje, to tytuł najlepszego piłkarza Mundialu, mimo czerwonej kartki w swoim pożegnalnym meczu, otrzymał Zinedine Zidane, zresztą moim zdaniem jest to tytuł w pełni dla niego zasłużony... Jeżeli chodzi o jego zachowanie z ostatniego meczu- finałów MŚ, nie będę go komentować, ponieważ- zresztą sami wiecie...
Wiem, że z pewnością zawodnikiem konkurencyjnym był Pirlo, ale to jednak nie kto inny jak Zizou otrzymał ten tytuł
Wiem, że z pewnością zawodnikiem konkurencyjnym był Pirlo, ale to jednak nie kto inny jak Zizou otrzymał ten tytuł
- Dragon Fist
- A True Dragon
Wojtexx pisze:Moze to smieszne ale dla mnie najlepszym zawodnikiem byl Cristiano Ronaldo
Haha, to naprawdę śmieszne, to co pokazał C.Ronaldo w tym turnieju było śmieszne- popisy dryblingow i sztuczek z piłką oraz teatralne upadki na murawie ze wzrokiem skierowanym na sędziego... Nie pokazał klasy, raczej chciał się zareklamować jak jakiś produkt...
Re: Mundial - najlepszy piłkarz
Z tej grupy Tommy można zaliczyć tylko kilku. Odonkor był rezerwowym więc odpada. Barthez i Buffon wielkich parad nie pokazali. Lahm i Grosso ładnie atakowali, ale czasami zostawiali wolną obronę. Kolse bł królem strzelców, więc może zasługiwać na to miano tak samo jak jego młodszy kolega Podolski. Ale ich ekipa nawet nie weszła do finału więc ich też nie można zakwalifikować. Pirlo i Zidane grali wspaniale, ale za to zagranie z finału Zidana odrzucam. Prilo był dobry, ale moim zdaniem jeszcze lepszy był Cannavaro. Był nie do przejścia w obronie i jest teraz najlepszym obrońcą na świecie. Buffon bez niego miałby dużo puszczonych goli. Więc mój typ - Fabio Cannavaro. A co do C.Ronaldo upadał teatralnie, ale sędziowie się nabierali. Pokazał w tym swój wielki spryt.Tommy pisze: 1.Miroslav Klose
2.Fabio Cannavaro
3.Phillip Lahm
4.Fabio Grosso
5.Andrea Pirlo
6.Zinedine Zidane
7.Lukasz Podolski
8.Gianluigi Buffon
9.Fabiez Barthez
10.David Odonkor
Ostatnio zmieniony wt sty 01, 2008 5:06 pm przez Bobercik, łącznie zmieniany 1 raz.

bobercik pisze:I Fabio został także najlepszym piłkarzem świata. To
W moim odczuciu nagroda na wyrost. Przecież Fabio w Juve nie grał nic wyśmienitego, w Realu, grał piach. Zdecydowały mistrzostwa. No cóż, kiedyś możedocenią prawdziwy piłkarski talent -> Henrego. No ale na to trzeba poczekać.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*