niech każdy kto grał w te gre niech podzieli sie swoimi trikami
ja znam taki numerowane kombo:
strzałka w prawo lub w lewo zalezy gdzie stoi rywal jesli dojdziesz do zawodnika nciskasz r1.Odrzucasz go i szybko nazmiane naciskasz krzyzyk i kółko lub trujkąt i kwadrat(cały czas naciskasz na zmiane w czasie numerowanego komba)
Wie ktos moze jak odparowaci falą fale przeciwnika
Dragon Ball GT Final Bout (Triki)
Moderator: Moderatorzy
Uuuu, bardzo długo nie grałem... Poszukaj na www.google.pl Ja tam znalazłem XD
Dobra, to chyba było tak. Masz (jak najszybciej?) naciskać [kółko] [krzyżyk] [trójkąt] w podanej przeze Mnie kolejności.
Wiem, że są nast. możliwości:
Odbicie ataku ręką
Unik
Użycie "Energy Shield", czyli tarczy energetycznej
Kontratak
Każdy atak ma inną kombinację naciskania przycisków w różnej kolejności
Dobra, to chyba było tak. Masz (jak najszybciej?) naciskać [kółko] [krzyżyk] [trójkąt] w podanej przeze Mnie kolejności.
Wiem, że są nast. możliwości:
Każdy atak ma inną kombinację naciskania przycisków w różnej kolejności
Jeżeli chodzi Ci o wersjęna PS, wiem, że jest Tips na SSJ4. Najpierw przejdź Single i potem jak Ci się pokaże obraz z Goku, gdzie trzeba wcisnąć start, wpisuje się (chyba) 9xkwadrat i 9xkółko
Szukając w internecie znalazłem też parę innych tipsów: http://www.mogelpower.de/cheats/Dragon- ... _8062.html
Szukając w internecie znalazłem też parę innych tipsów: http://www.mogelpower.de/cheats/Dragon- ... _8062.html

Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ta metoda przejscia dotyczy tez Pilafa , zreszta ktos musi byc szczesciarzem zeby przejsc 20 razy na poziomie trudnym
BTW patrzac na seleckje dzwiekow w tej grze , watpie zeby byly dostepne te postacie : Chaoz , Yamcha , Krilan , Gotronk , Pilaf , Vegeta ssj4 , Uub
BTW patrzac na seleckje dzwiekow w tej grze , watpie zeby byly dostepne te postacie : Chaoz , Yamcha , Krilan , Gotronk , Pilaf , Vegeta ssj4 , Uub
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Wszak, jest pewien szybki jak i prosty sposób na zwycięztwo na każdym poziomie.BH Daimaouji pisze:Ta metoda przejscia dotyczy tez Pilafa , zreszta ktos musi byc szczesciarzem zeby przejsc 20 razy na poziomie trudnym

Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Wiec mowisz o Pan i Kakarottcie dziecku tak? Dzieki Kenyan
Mowisz ze o tym ze postac pada i potem sie podnosi po paru sekundach , jakby stracila przytomnosc?Wybieramy niską postać, oraz bezustanku uderzeamy w brzuch z pięści. - Metoda jest w 100% pozytywna
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019