Forumowy przyjaciel

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Forumowy przyjaciel

Post autor: Bobercik »

Czy macie na forum osoby, które możecie nazwac przyjaciółmi? Ja nie jestem pewnie, ale myślę że Bartuś kun i może Wolak są tego bliscy.
Obrazek
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Z pewnością znajdą się osoby które mogę określić tym mianem, a są to:
Krzysiek, Krystian, Bartuś, Bart i Didix :) Napewno też Dae ;]
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Skoro tak , to Tomek , Piotrek , Krzyś i Ty Robert kun chociaz po rozmowie z Krzysiem czulem sie tak milo , jakby Kakarotto mnie pocieszal
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Niewątpliwie takim moim przyjacielem jest Rav ;) W końcu znamy się od 1 podstawówki ;D
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

Moimi przyjaciółmi forumowymi są Dae, Dragon Fist i Wolak, z nimi utrzymuje najwięcej kontaktów, i zawsze znajdzie sie temat do pogadania ;)
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Awatar użytkownika
Keynan
SSJ 4
Kontakt:

Post autor: Keynan »

Moim, zdaniem przyjaciel to określenie osoby- która jest gotowa dla Ciebie na wszystko, no być może przesadzam... w każdym razie baaardzo wiele. Nie jest także osobą poznaną przez słuchawkę telefonu lub Program komunikacyjny GG. Mogę powiedzieć, że mam jednego jakby pół-przyjaciela. Jest on dla mnie gotów z pewnością na tyle, na ile stać byłoby dobrego przyjaciela. Jest miły, i nigdy się na mnie nie obraża- pozatym rozmowa z nim to czysta przyjemność. Jest nią oczywiście Szpaner, to naprawdę członek SSJPower, godny tego miana. I choć wie, że może zawsze liczyć także na mnie nigdy tego nie wykorzystuje, jest też tolerancyjny i nie jest samochwałą.
Obrazek
Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
Awatar użytkownika
Mr.Atom
Vegeta SSJ 7

Post autor: Mr.Atom »

Wirtualny przyjaciel? nazwanie kogos kogo sie naprawde nie zna, niewie jak zareagowalby w roznych sytuacjach i czy mozna mu ufac/wierzyc - przyjacielem, jest przynajmniej smieszne. Osoba z ktora gadasz prawie codziennie, grasz w gry, pomagacie sobie w internecie, spedzacie wspolnie czas przed komputerem , to najwyzej znajomy lub przynajmniej dobry kolega. Ale nie przyjaciel .
Obrazek
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Mr.Atom pisze:Wirtualny przyjaciel? nazwanie kogos kogo sie naprawde nie zna, niewie jak zareagowalby w roznych sytuacjach i czy mozna mu ufac/wierzyc - przyjacielem, jest przynajmniej smieszne. Osoba z ktora gadasz prawie codziennie, grasz w gry, pomagacie sobie w internecie, spedzacie wspolnie czas przed komputerem , to najwyzej znajomy lub przynajmniej dobry kolega. Ale nie przyjaciel .
W sumie jest w tym troche racji, ale Ja naprawde nabyłem dwóch przyjaciół przez internet(widziałem tylko zdjęcia, ale Mi to wystarcza!). Naprawde są świetni i da się z nimi o wszystkim pogadać!
Poza tym lekko zmieniło się pojęcie przyjaźni, gdy pojawił się internet...

Hmmm, gdyby zadano Mi to pytanie kilka dni temu, to lista byłaby bardzo krótka, jednak w ciągu tych ostatnich dni wiele się wydarzyło. Tak więc Moimi przyjaciółmi są:
:arrow: Bart
:arrow: Bartuś kun(BH dla tych, którzy nie wiedzą)
:arrow: Dragon Fist(Tomek kun)
:arrow: Kris(Krystian kun)
:arrow: Macix kun

Ale nie jestem na tyle głupi i chamski, by przyjaźnią obdarzać tylko ich. Obdarzam nią całe forum, a przyjaciół forumowych troche bardziej.

Dlaczego TYLKO te osoby? Z nimi najczęściej rozmawiam i osobiście lubie z nimi rozmawiać.
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

1.Tomek
2.Krzysztof
3.Piotrek (Dae)
4.Bartuś (BH)
5.Robert.

według kolejności
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

Mr.Atom pisze:Wirtualny przyjaciel? nazwanie kogos kogo sie naprawde nie zna, niewie jak zareagowalby w roznych sytuacjach i czy mozna mu ufac/wierzyc - przyjacielem, jest przynajmniej smieszne. Osoba z ktora gadasz prawie codziennie, grasz w gry, pomagacie sobie w internecie, spedzacie wspolnie czas przed komputerem , to najwyzej znajomy lub przynajmniej dobry kolega. Ale nie przyjaciel .
Ja sie z Tobą niezgodze. Przyjaciołom można sie zwierzać ze wszystkiego i zawsze z nimi można porozmawiać, nawet jak sie ich zna tylko przez internet..

Jeszcze do niedawna bym sie z Toba nawet zgodził, ale gdy Wolakowi mieli odciąć internet, to coś sie stało, Wolak wie oco chodzi, bo mu to powiedziałem, ale to zostanie między nami... i od tego wydarzenia naprawde uwierzyłem że przyjacielem może być ktoś kogo znamy tylko z internetu
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Bart pisze:Przyjaciołom można sie zwierzać ze wszystkiego i zawsze z nimi można porozmawiać, nawet jak sie ich zna tylko przez internet..
Nigdy nie wiesz, kto się czai po drugiej stronie...
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Arti pisze:
Bart pisze:Przyjaciołom można sie zwierzać ze wszystkiego i zawsze z nimi można porozmawiać, nawet jak sie ich zna tylko przez internet..
Nigdy nie wiesz, kto się czai po drugiej stronie...

dokładnie, ale moim zdaniem sytuacja diametralnie się zmienia podczas rozmowy telefonicznej, kiedy słyszymy głos rówieśnika, zwłaszcza łapiącego się w temcia- w przypadku starszych userów, niektórych się po prostu wyczuwa :)
Bliz
SSJ 5

Post autor: Bliz »

Temat brzmi forumowy przyjaciel czyli nie taki prawdziwy przyjaciel jak z definicji tylko forumowy.
Ja w roli dobrego przyjaciela widze: Rava, Artiego, Dae, Krisa, Atoma, Wolaka
Awatar użytkownika
Mr.Atom
Vegeta SSJ 7

Post autor: Mr.Atom »

Najwyzej dobry kolega.Ale nie przyjaciel, nikt z neta nie zna moich sekretow, problemow waznych sytuacji itp ~!.

Ale patrząc z waszego punktu widzenia..hm

Bliz
Obrazek
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Ta, przyjaciel to duże słowo. Na tym forum są takie trzy osoby do których czuję zaufanie. Bartuś kun dzięki którem stałem się mniej dobry(i bardziej zły). Wolak na którym się wzoruje :mrgreen: i Dae.
Obrazek
ODPOWIEDZ