Kris pisze:Jeśli jest ktoś chętny na gre Online to niech powie
1. W jaką wersje LF2?
2. Kto stawia server?
3. Czy można grać np.: Z bratem?(czyli Ja i mój brat się dołączamy z jednego kompa do Waszego servera - możliwe[sprawdzone])
Ja bym mógł, ale nie wiem, czy mieściłbym się w czasie... Poza tym trzeba wykluczyć gre Kate, bo to zwykłe oszutwo grać najmocniejszą postacią!(jeżeli mowa o LF2: Kate). Tak samo trzeba usunąć postacie na kodach...
1. Gramy w LF2: Kate
2. Narazie grać będ?: Ja, Kris, Kenyan i chyba Ty
3. Doł?czamy się do Krisa(poda nam swoje IP)
4. Dajesz Network Game(je?li mnie pamięć nie myli) i tam gdzie? chyba TCP/IP
Nom, fakt, grać w LF2 można TYLKO na dwa połączeone(przez internet lub sieć lan) komputery... Ale i tak można grać po 4 graczy na komputer(radze: dwóch na klawiaturze i dwóch na padach!).
Mimo wszystko fajnie się grało, szkoda, że tak słabo łączyło, bo ataki które potrzebują dużo pamięci na jednym kompie i zwalniają prace gry wogóle rozłączały...(np.; Atak Deepa),
Oczywiście mówie o najlepszym LF2 jakie znam, czyli LF2: Kate
No ale w Kate jest wiecej ludzikow na stage modzie to jak gralem z Kenyanem to mi sie tak zacinalo ze masakra!! Na zwyklym lf2 to nie ma tak duzo postaci na stage modzie
Bliz pisze:No ale w Kate jest wiecej ludzikow na stage modzie to jak gralem z Kenyanem to mi sie tak zacinalo ze masakra!! Na zwyklym lf2 to nie ma tak duzo postaci na stage modzie
Tak, to prawda, strasznie duże wymagania ma gra, jeżeli chodzi o gre Online...
Wogóle, ja gram mam ponad 100 postaci w teamie, qrcze, ok. 100 000 życia, przerąbane XD