Nasze charaktery

Sprawy na zupełnie inne tematy - nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Tommy
SSJ 4+

Nasze charaktery

Post autor: Tommy »

Możecie tutaj napisać swoją krótką charakterystykę, abyśmy się jeszcze lepiej poznali.

Ja zacznę tak:

Na forach jestem człowiekiem o dwóch twarzach. Na początku gdy się zarejestruję jestem łagodny, ale gdy ktoś mnie naprawdę zdenerwuje to potrafię zrobić tak, że admin daje mi bana. [GTA Review, PokeForum...]
Szczególnie, jeżeli ktoś krytykuje mnie. Tego nie lubię.
Ale jak poznam ludzi z którymi mogę współpracowac[tak jak tu] to jest bardzo miło mi być na forum.

Tak w gronie przyjaciół jestem raczej cichy. Nie wiem, może bobercik mnie lepiej oceni.
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Tommy:
W życiu spokojny, nieśmiały, z poczuciem humoru
Na forach corqaz bardziej ostry :D

Ja:

W życiu spokojny, wyluzowany, zabawny
Na forach: proszę o ocene
Obrazek
Tommy
SSJ 4+

Post autor: Tommy »

bobercik: poważnie traktujący fora. ;)
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Post autor: Maciej »

Jajcarz ze mnie.....^%$#&&$%$&#....zawsze mam za duzo powera....i przez to mam duzo klopotow...ale w gronie przyjaciol jestem szanowany <raczej>.... :wink:
Fight.
Awatar użytkownika
Keynan
SSJ 4
Kontakt:

Post autor: Keynan »

Moja maska na forum to widok mieszany, czasami jestem łagodny, a czasami denerwujący. W życiu natomiast jest zwykle wyluzowany i szanowany przez znajomych. Jeżeli chodzi o mój charakter nigdy nie był on całkowicie określony :)
Obrazek
Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
Awatar użytkownika
Raditz SSJ4
Golden Oozaru

Post autor: Raditz SSJ4 »

Tak jak wy mam dwie twarze spokojny miły ale gdy ktoś mnie zdenerwuje tak go zbluzgam że niewiem. Prywatnie nie jestem taki wybuchowy ale jeśli ktoś mnie zaczepi nie przejde obok tego obojętnie.
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Ufff, więc powiem o sobie jak najwięcej i jak najszczerzej...

Po pierwsze, nienawidze kłamać. Kłamstwa prawie nie przechodzą przez Moje usta, a gdy się zdarzy, że skłamie, to się źle z tym czuje. W ciągu ostatnich dwóch lat skłamałem chyba raz...
Ogólnie, to chyba jestem świrem. Tzn. nie odbija Mi tak jak kolegom, ale poprostu uważam, że jestem stuknięty XD
Nie często się uśmiecham i ciężko rozpoznać w jakim jestem nastroju.
Jeśli coś Mnie nie interesuje, to małe są szanse, że się naucze, dlatego miałem niekiedy problemy w szkole... Ale jeżeli się czymś interesuje, to chłone wiedze, jak gąbka wode ^^
Zapomniałem dodać: Mam wszechstronne zainteresowania(lubie WSZYSTKO ^^).
W całym życiu poznałem chyba jedną, czy dwie osoby, których teraz nie lubie. Tak to lubie wszystkich.
Z regóły jestem do wszystkiego obojętny, tak jak to mój brat powiedział: "Ale masz porąbany charakter, wszystko masz w d**ie!"
Często robie różne rzeczy, nie myśląc o konsekwencjach. Tak samo zdarza mi się myśleć nad czymś prostym(np.: łatwe działąnie matematyczne) przez pół godziny, a później uświadomić sobie: "Jaki ja jestem głupi! To przecierz takie proste!".
Ogółem to sam siebie nie lubie i nie chciałbym się chyba ze sobą spotkać...
Za to mam częśto ciekawe pomysły, ale to już zależy od tego co się dzieje. Niekiedy wymyślam super przezwiska, niekiedy ciekawe opowiadania, a niekiedy... Niekiedy nie myśle XD

To chyba wszystko ^^
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
adrian
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: adrian »

w życiu:lubie sie dobrze bawici,czasami spokojny czasami nie.......
na forum:spokojny
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Zapomniałem dodać: Uwielbiam honor i sprawiedliwość, sam nie wiem dlaczego. Do tego jestem bardzo słaby we wszystkliego rodzaju grach, no może przesadzam, jestem dobry w grach RPG i niektórych strategiach(ale moja strategia w tych grach jest beznadziejna...)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Bliz
SSJ 5

Post autor: Bliz »

Ja osobiscie jak Dae nie nawidze kłamstwa. Czasami kłamie w celach obronnych^^
Z natury jestem leniwy(oj i to bardzo). "Czasami' nei mam ochoty sie uczyc i pozniej tego załuje, a czasami jak sie ucze to nawet pozniej lepiej sie czuje, ze nie jestem pasozytem w domu :P Lubi uprawiac sporty (kosz, tenis stolowy i ziemny, pilka nozna) ale nie nawidze ogladac sportu bo zawsze sie denerwuje bo mowie sobie np" Ze ja bym to lepiej zrobil" i mnie krew zalewa ;P. Najbardziej to lubie sie wyluzowac, polezakowac ze znajomymi ze wspolnoty jakiego powera mam pozniej :D
Nie wiedziec czemu nie lubie palaczy, zwlaszcza nieletnich, pijacych nie letnich tez, ani doroslych pijacych zeby sie zapic na smierc :P [paranoja dla mnie]
To wszystko chyba;)
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Heh, leniwy to ja też jestem, a uczyć się nie lubie. W sumie to małokiedy się ucze... No, a jak ucze się odrobinke za długo to zasypiam...
Mi tam nie przeszkadza akurat patrzeć na czyjeś kalectwo, wogóle na czyjąś gre. Mi nie zależy, czy ukiem lepiej, czy nie. Wystarczy mi to, że ja nie robie nic przed kamerami XD
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

Niedane mi jest ocenianie tego jakim jestem, niech inni mnie oceniają i mówią mi jaki jestem...

dlatego to lepiej wy mi powiedzcie jaki jestem ;)

A lubie chodzić na siłownie, uwielbiam to, ostatnio też zapisałem sie na treningi muay thai (thai boxing, lub tajski boks jak kto woli :) ), lubie brać udział w różnego rodzaju bójkach, wogóle to kocham sie bić, nie żebym od razu prał każdego kto sie nawinie, bo ja niepotrafie kogoś uderzyć bez powodu (chyba że na treningach ale to inna bajka ;) ), dlatego jeśli ktoś chce sie zemną bić to musi zacząć ;), bo ogólnie to mam łagodne usposobienie...
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Heh, jeśli chcecie znać charakter Barta, to przeczytajcie Mój, a dopiero potem jego opis XD Jeśli nałożycie je na siebie wyjdzie Wam cały Bart :razz:

BTW. Ehhh, Ja też bym chciał Muay Thai trenować, ach to łamanie kości... Własnymi kośćmi XD

BTW 2. Do mojego opisu możecie dodać, że lubie ostatnio trenować, jakby na siłowni, tylko, że w domu, więc Mój charakter mniej więcej zgadza się z charakterem Barta
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Otoz tak , moj charakter to dobre dziecko lubiace pokoj (Kakarotto po uderzeniu w glowe??) Jednkaze , czasami moge miec zlosliwe mysli i zaczynam sie zachowywac jak maly ksiaze mroku :twisted: (jak np. teraz gdy robilem LOL z Hitlera)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

Post autor: Rav »

Przede wszystkim bardzo często i bardzo szybko się zmieniam. Prawdopodobnie ludzie z mojego otoczenia tego nie dostrzegają, bo nie wnikają tak głęboko, ale sądzę, że na forum jest to widoczne (w końcu pisząc wypowiedzi ukazują cząstkę aktualnego siebie). "Przeobrażam" się niezwykle często. Tak często, że samego siebie tym zaskakuję. Codziennie jestem zupełnie inną osobą. Zazwyczaj zmieniam się w dobrym kierunku, ale nie zawsze. Czasem te zmiany wynikają z mojego dążenia do samodoskonalenia się, a czasem są wynikiem moich wewnętrznych przeżyć.

Dlatego też nie jestem w stanie opisać swojego charakteru, bo jeśli zrobię to teraz, za chwilę moje słowa będą już nieaktualne.

Mogę napisać o sobie tylko w ogólnikach: Charakter mam raczej dobry, zazwyczaj staram się być miły. Nienawidzę marnowania czasu...nie cierpię też siebie, gdy mi się zdarza czas marnować. Staram się być dobrze zorganizowany. Gdy już raz się za coś wezmę, nie łatwo mi potem to porzucić. Nie cierpię meneliady. Denerwuje mnie głupota. Jestem bardzo pracowity. Nie rozumiem ludzi, którzy się nudzą. Mi się nie zdarzyło nudzić chyba od kilku lat. Zawsze mam coś do roboty. Pociąga mnie bardzo wiele rzeczy i każdą z nich chciałbym się zajmować, co jest niestety niemożliwe (doba trwa tylko 24 godziny). Więcej grzechów nie pamietam.
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
ODPOWIEDZ