Kim jest Friezza?
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ta ze Freeza to dziewczyna czesto sie nabijam , ze pokochala Bardocka bo mial sexy cialo i urodzil im sie synek Kuriza , Kuriza przyrodni brat Kakarotta 
BTW bardziej mi sie podoba Freeza jako dziewczyna , wszak lubie te wersje bardziej od farncuskiej , gdzie mowi jak jakis stary dziadek
BTW bardziej mi sie podoba Freeza jako dziewczyna , wszak lubie te wersje bardziej od farncuskiej , gdzie mowi jak jakis stary dziadek
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
-
Szymekk1990
- Wojownik z Kaioukenem
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Nie wiem czy to byl zart czy nie , ale Freeza MA syna o imieniu KurizaSzymek pisze:Kuriza> dobre
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
A Ja zawsze myślałem, że "Kuriza" to fanfuzja Kururina(krilana) z Freezą...BH Daimaouji pisze:Nie wiem czy to byl zart czy nie , ale Freeza MA syna o imieniu KurizaSzymek pisze:Kuriza> dobre
Moim zdaniem Freeza był obojnakiem. Nie było nawet mowy o kobietach w rasie changeling, więc łatwo to stwierdzić.
Hehe, tak to wygląda XDadrian pisze:to obojnakiem jest szatan serduszko,buu,cel,wszystkie stwory z kturymi walczyli(prawie)
Chociaż prawdziwej odpowiedzi nie znamy, zna ją tylko Pan Akira...
Ale od czego mamy umysł? Żeby się zastanawiać... freeza obojnak, może zamknąć już temat skoro wyjaśnione?
Ja też nie kojarzę mamy Freezera
Dobra, to możemy zamykać,
CLOSED
DF
Ostatnio zmieniony wt sie 01, 2006 5:24 pm przez Dae, łącznie zmieniany 1 raz.