Gify Didixa ...
Moderator: Moderatorzy
Gify Didixa ...
http://rapidshare.de/files/28167384/gok ... n.wmv.html
To link do mojego pierwszego gifa ... jest to 12-sekundowa walka małego KKRT z Kuririnem <Krilanem>....
Proszę o ocenianie <jeśli chcecie, to zrobie kolejne gify>....
P.S.
Aby pobrać proszę kliknąć przycisk "FREE" na dole strony....
To link do mojego pierwszego gifa ... jest to 12-sekundowa walka małego KKRT z Kuririnem <Krilanem>....
Proszę o ocenianie <jeśli chcecie, to zrobie kolejne gify>....
P.S.
Aby pobrać proszę kliknąć przycisk "FREE" na dole strony....
Fight.
- Dragon Fist
- A True Dragon
No nieźle przypomina mi to urywek gry
Jak zwykle się rozpisałeś xD
Dragon Fist
Jak zwykle się rozpisałeś xD
Dragon Fist
Ostatnio zmieniony pt sie 04, 2006 6:12 pm przez adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Hehe.... to niestety jest plan nie do wykonania.... chociaż, gdybym robił gify w stylu Artiego <Aquamen = pare kresek z paintu> to możecie na mnie liczyćDragon Fist pisze:Całkiem nieźle jak na dobry początek, jeżeli będziesz się Maćku w tym kierunku rozwijał, to z pewnością masz szansę zajść daleko...
OMG. to znaczy, że teraz czekamy na Didix Ball'a w wersji gifowej ;]
no przecież nie oczekuję niczego więcej
DF
Ostatnio zmieniony pt sie 04, 2006 6:17 pm przez Maciej, łącznie zmieniany 1 raz.
Fight.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Wiesz , lepiej zrob te walke jako gif a nie jako filmik ok? Bo wtedy kazdy by to bedzie mogl ogladac , a nie , ze potrzeba jakiegos kodeka
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
-
Szymekk1990
- Wojownik z Kaioukenem
Ta animacja jest średnio dobra. Skoro już zrobiłeś z niej filmik, to dlaczego nie dodałeś dźwięku? Poza tym lepiej by było, gdybyś zrobił normalnie wybuchy...
Hmmm, robiłeś klatka po klatce, czy za pomocą jakiegoś programu z użyciem opcji Motion?
Hmmm, nawet dobrze zanimowane, jeżeli robione klatka po klatce, to brawo. Prawie nie widać "skoków" postaci, pewnie 10klatek/sekunde lub nawet więcej ^^
Hmmm, robiłeś klatka po klatce, czy za pomocą jakiegoś programu z użyciem opcji Motion?
Hmmm, nawet dobrze zanimowane, jeżeli robione klatka po klatce, to brawo. Prawie nie widać "skoków" postaci, pewnie 10klatek/sekunde lub nawet więcej ^^