Budokai Tenkaichi 3 (PS2)
Moderator: Moderatorzy
Budokai Tenkaichi 3 (PS2)
Jak zrobic w Budokai Tenkaichi 3 (PS2), SSJ4? Pilnie potrzebuje pomocy

Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
Hmm. Aby zdobyć go Goku musisz ubić Kid Buu Kulą Genki i potem jak jest kontynuacja lecisz na wsypy obok Kame House tam powinno być ??? oglądasz scenke i dostajesz SSJ4. Vegetą za cholere nie mogę dostać SSJ4 więc je kupiłem w sklepie a 30k. Aby dostać Gogete SSJ4 musisz po zabiciu Kid Buu lecieć do West City i potem chyba Central, jakieś na środku. Możesz też mieć SSJ4 dzięki kapsułkom brektrought^_^. Jeżeli jakieś problemy to pisz. Miłej gry.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Re: Budokai Tenkaichi 3 (PS2)
LOL? Masz pewnie na mysli B3 , BT3 jeszcze nie ma , bedzie na PS3Keynan pisze:Jak zrobic w Budokai Tenkaichi 3 (PS2), SSJ4? Pilnie potrzebuje pomocy
E PP3088 nie , musisz Jacek dac walke z Coolerem i potem przed walka z Super Buu szukaj Kibitoshina , powie ci ze jest grozneijsza moc od Bu Bu , jak pokonasz Bu Bu w jego brzuchu , lec na wyspe gdzie podal PP3088 a nie do Broli'ego (ta moc) a bedziesz mial SSJ4
Aby dostac Super Gogete (GT rzecz jasna) przed walka z Gotronkiem lec do domu Bulmy da ci specialny radar i jak pokonasz Gotronka bedziesz walczyl z Ii Shinronem
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Można go osiągnać na oba sposoby, i przed walką z Brolim i przed walką z Gotronkiem -.-, Cooler nie ma nic do rzeczy.BH Daimaouji pisze:E PP3088 nie , musisz Jacek dac walke z Coolerem i potem przed walka z Super Buu szukaj Kibitoshina , powie ci ze jest grozneijsza moc od Bu Bu , jak pokonasz Bu Bu w jego brzuchu , lec na wyspe gdzie podal PP3088 a nie do Broli'ego (ta moc) a bedziesz mial SSJ4
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ta wiem , pokonalem Coolera nie porozmawialem z Kibitoshinem przed walka z Super Buu i byl Kid Buu a nie Broli kun
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Hmm jeżeli dobrze pamiętam jak grałem Goku przed walką z Super Buu z Tienem i Kibito, ale może mam luki w pamięci. Większość osób kojarzy ze musi być z Coolerem, bo w rzeczywistośći musi być drugi raz, przeważnie ludzie robią wtedy Coolera.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
(Do postu Jacka , nie cytuje go bo jest zbyt obrazliwy)
Jak moze byc BT3? Skoro wlasnie wychodzi BT2? Och jakie glupstwa pisza ci na polskich stronach , BT3 to NIE jest B3 , jesli o to ci chodzi
Jak moze byc BT3? Skoro wlasnie wychodzi BT2? Och jakie glupstwa pisza ci na polskich stronach , BT3 to NIE jest B3 , jesli o to ci chodzi
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Kenyan, nie obrażaj Bartka bez powodu. Przecież nie ma czegoś takiego jak Budokai Tenkaichi 3! Jest Dragon Ball Z: Tenkaichi Budokai 3(aka DBZ: Budokai 3), ale zapewniam, że to duża różnica! Gry mają całkowicie odmienny system walki(Budokai 3 to bijatyka - widok z boku, a BT2 to też bijatyka, ale widzisz zza pleców postaci! Do tego całkiem inne systemy walk!).
Budokai 3:
Kenyan, gdybyś stosował jeden najlepszy sposób, to byś miał wszystko(smocze kule, SSJ4 i więcej!). Wystarczy po każdej walce, po każdym odwiedzeniu czegoś na mapie dobrze się ustawić i lecieć przed siebie. Patrzysz, czy nie ma ??? lub czegoś innego po drodze i tak przelatujesz całą mapke. Zabiera to jakieś dwie minutki za każdym razem(a robisz to z 20-25 razy XD), ale możesz być pewien, że zbierzesz wszystko, co się da w taki sposób. Mój kolega tak robił, jak mu doradziłem i zebrał wszystko, co możliwe w ten sposób, potem przechodził jeszcze raz gre, zebrał jeszcze troche
Tenkaichi Budokai 2:
Niestety nie znam tej gry, widziałem tylko na screenach i filmikach... Żebyś tylko wiedział: BT ma swoje atuty, takie jak możliwość walki pod wodą, niszczenia budynków i chyba nawet wchodzenia do nich. Fajnie też wyglądają walki na promienie ki.
Jak ktoś chce zobaczyć, jak to wygląda, to niech poszuka na www.playfrance.com , jeżeli jest ktoś mało inteligentny, to niech śmiało pyta: "A gdzie mam szukać!?!", ja sam znalazłem tą strone i się tam orientuje, chociaż NIGDY nawet słowa po francusku się nie nauczyłem...
Budokai 3:
Kenyan, gdybyś stosował jeden najlepszy sposób, to byś miał wszystko(smocze kule, SSJ4 i więcej!). Wystarczy po każdej walce, po każdym odwiedzeniu czegoś na mapie dobrze się ustawić i lecieć przed siebie. Patrzysz, czy nie ma ??? lub czegoś innego po drodze i tak przelatujesz całą mapke. Zabiera to jakieś dwie minutki za każdym razem(a robisz to z 20-25 razy XD), ale możesz być pewien, że zbierzesz wszystko, co się da w taki sposób. Mój kolega tak robił, jak mu doradziłem i zebrał wszystko, co możliwe w ten sposób, potem przechodził jeszcze raz gre, zebrał jeszcze troche
Tenkaichi Budokai 2:
Niestety nie znam tej gry, widziałem tylko na screenach i filmikach... Żebyś tylko wiedział: BT ma swoje atuty, takie jak możliwość walki pod wodą, niszczenia budynków i chyba nawet wchodzenia do nich. Fajnie też wyglądają walki na promienie ki.
Jak ktoś chce zobaczyć, jak to wygląda, to niech poszuka na www.playfrance.com , jeżeli jest ktoś mało inteligentny, to niech śmiało pyta: "A gdzie mam szukać!?!", ja sam znalazłem tą strone i się tam orientuje, chociaż NIGDY nawet słowa po francusku się nie nauczyłem...
Tak, Gotenks wyzwie na pojedynek Gogete,a potem jest walka z Li ShenlongiemBartuś pisze:Aby dostac Super Gogete (GT rzecz jasna) przed walka z Gotronkiem lec do domu Bulmy da ci specialny radar i jak pokonasz Gotronka bedziesz walczyl z Ii Shinronem
- BH Daimaouji
- SSJ 5