Turniej użytkowników SSJ POWER - edycja druga
Moderatorzy: Bobercik, Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
[Thumbnail]

[Direct Link]
http://img318.imageshack.us/img318/8488 ... a10vn6.png
1. Zaktualizowałem stan rozgrywki
2. Zmieniłem avatary Kenyana i Bobercika
1b. Zmieniam ankietę, teraz Rav vs Bliz

[Direct Link]
http://img318.imageshack.us/img318/8488 ... a10vn6.png
1. Zaktualizowałem stan rozgrywki
2. Zmieniłem avatary Kenyana i Bobercika
1b. Zmieniam ankietę, teraz Rav vs Bliz
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Glosuje na Rafala , gdyz on mi pomaga a nie jak Bliz poandto jest fanem Vegety i adminem forum wiec
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
TO bys musial jeszcze 3 razy zaglosowac na mnie zeby sie wyrownalo:PP
Chodziło mi o wyrównanie Twojego głosu na mnie, żeby głosy uczestników się wyrównały //Rav
No ja wiem ale zabrzmialo jak by wyrownac postami:PP
Chodziło mi o wyrównanie Twojego głosu na mnie, żeby głosy uczestników się wyrównały //Rav
No ja wiem ale zabrzmialo jak by wyrownac postami:PP
Ostatnio zmieniony ndz wrz 03, 2006 8:41 am przez Bliz, łącznie zmieniany 3 razy.
A jak uważasz? Kto jest lepszy? (z kim da się normalnie porozmawiać) Rav czy Ty, teraz uważam, że na pewno Rav.Bliz pisze:Skoro nie zaczernpnales kontaktu jak smiesz oceniac kto lepszy... n/cTommy pisze:Głosuję na Rav`a. bez powodu, po protsu polubiłem go. A z Bliz`em jakoś nie zaczerpnąłem kontaktu, więc kto lepszy? Rav.
Wiem ze przegralem ale troche kultury i rozumu
Czas na mój kolejny post po powrocie : P .Nie wiem jak to się dzieje ,ale mam pecha w losowaniu .W poprzedniej edycji trafiłem na przyszłego mistrza Dae : P ,a teraz trafiam znowu w pierwszej rundzie na ''wymiatacza'' ,ale tym razem aktualnego wicemistrza Bobercika .Nie będę wymyślał ,że liczę na zwycięstwo .Głos oddaję na Bobercika ,najaktywniejszego użytkownika na forum ,ja niestety nie mogłem być taki aktywny i rozwijać z niektórymi kontakty .
Uwertura...

Krzysiu spokojnie. Do naszej walki jeszcze trochę zostało.Wolak pisze:Czas na mój kolejny post po powrocie : P .Nie wiem jak to się dzieje ,ale mam pecha w losowaniu .W poprzedniej edycji trafiłem na przyszłego mistrza Dae : P ,a teraz trafiam znowu w pierwszej rundzie na ''wymiatacza'' ,ale tym razem aktualnego wicemistrza Bobercika .Nie będę wymyślał ,że liczę na zwycięstwo .Głos oddaję na Bobercika ,najaktywniejszego użytkownika na forum ,ja niestety nie mogłem być taki aktywny i rozwijać z niektórymi kontakty .

NO ja mysle ze i ze mna i z Rafałem mozna normalnie porozmawiac, ale nie wiem czy z Toba [bo np nei gadalem z toba, ale ty wiesz jak sie ze mna gada gratz!!] a pozatym tu sie nie wybiera kto lepszy tylko kogo sie bardziej lubi jesli chcial bys wiedziec kolejny n/cTommy pisze:A jak uważasz? Kto jest lepszy? (z kim da się normalnie porozmawiać) Rav czy Ty, teraz uważam, że na pewno Rav.Bliz pisze:Skoro nie zaczernpnales kontaktu jak smiesz oceniac kto lepszy... n/cTommy pisze:Głosuję na Rav`a. bez powodu, po protsu polubiłem go. A z Bliz`em jakoś nie zaczerpnąłem kontaktu, więc kto lepszy? Rav.
Wiem ze przegralem ale troche kultury i rozumu