Hyde Park

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

Podoba ci się HydePark ?

TAK
13
81%
NIE
3
19%

Liczba głosów: 16

Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Hyde Park

Post autor: Wolak »

Witam wszystkich zgromadzonych .

Zakładam ten temat ,ponieważ uważam że pozwoli on nam się poznac jeszcze lepiej .Temat jest comiesięczny i nie radzę pisać więcej niż raz w miesiącu : ) .Każdego miasiąca będę zadawał pytanie dla każdego HydParku .Oczywiście wszystko opiera się na opisaniu przez was jak sprzędziliście dany miesiąc itd.

Pytanie miesiąca ?

Twoja pierwsza gra w jaką grałeś ?

Mortal Kombat 2 ,wersja automatowa : )

Miesiąc raczej średnio udany choć zdarzały się miłe dni np. wypad rekreacyjny do wioski mych dziadków : ) .Zdrowie raczej kulało ,ale jest już lepiej .Ostatnio mało gram na konsoli ,ponieważ pochłonął mnie bajeczny MMORPG pt. World of Warcraft ,którego młucę namiętnie ,ale oczywiście nie na org. serwerach ,lecz na privach : ) .Na konsoli preferuję Winning Eleven 10 .Doczekałem się w końcu drukareczki do mojego wspaniałego PieCa ,dzięki temu wydrukuję sobie mangę : ) ,której jest od cholery w sieci w formacie pdf. Niestety dla mnie zaczął się mój okres przygotowawczy do egzaminów poprawkowych z j.polskiego i historii (tak nie chciałem się uczyć i czytać lekur to mam karę : ] ).Pogoda ostatnio zmarniała ,ale i tak jakoś uczyć się nie mam ochoty ,bo wymówką było słońce ,a tu nawet i bez niego uczyć się nie chce : ) .Zostało mi 12 dni do 2 egzaminów ,nie wiem jak zdążę ,ale postaram się z całych sił .Jak obeleję to nie mam po co wracać do domu .Do usłyszenia za miesiąc.

Oto i cały HydePark .Jak ktoś jest chętny dzielić sie comiesiąc swoim życiem z innymi zapraszam .
Uwertura...

Obrazek
Bliz
SSJ 5

Post autor: Bliz »

Moja pierwsza gierka hmmmm "Put, put on the Moon"czy jakos tak :PP

Miesiąc byl ciekawy i raczej udany. Do polowy miecha siedzialem w domu, spotykalem sie z qmplami, z moim przelozonym z Lazarusa jezdzilismy pilnowac dzieci na 3cim Stawie, bo oczywiscie na ratownika WOPR nie mozna bylo liczyc;) bo caly czas smsy wyslal jak mial dzieci pilnowac:PP. Pozniej 15 lipca(jakos tak:P) pojechalem na morze z rodzicami, dokladnie do Łukęcina ow. Pionier. Po tygodniu smarzenia sie na piasku, i taplania w cieplym Bałtyku pojechalem do malo mi znanego Szczecina acz kolwiek ukochanego :* [na 2 noce]. W sobote spotkalem sie ze "znajomymi" ze Szczecina :*[kto wie o co chodzi ten wie]. Gralismy ok. 5h w pingla :D hardcore wam powiem:PP. Pozniej jechalem 6h do domu. Do tej pory siedze w domu, gram w diablo2+LoD :D:D, gralem w pile ze znajomymi, jezdzilem na rowerze, a jutro jade na Spoleto;PP [wiem wiem sierpien ale co tam wspomne we wrzesniu o tym;P]
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Post autor: Maciej »

Pierwsza Gra : Saper :mrgreen:

Miesiąc do bani......były może z dwa dni, które można nazwać wolnymi <czas wakacji>...
Codziennie mam męczące treningi i jestem coraaz bardziej zły na te wakacje...Nigdzie narazie nie byłem na dłuższy wypad....no byłem na 2 dni nad morzem <Międzywodzie>...Czekam na mój obóz,który odbędzie się za dwa tygodnie....
<będziecie tęsknić :razz: ??>
Fight.
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Pierwsza gra: Hmmm Fifa 2000 albo Crock

Misieąc był jako taki. Na wakacjach ogólnie była nuda. Tęskniłem za laptopem i za ssjpower. Ciesze się bo jestem w 4 ulubionych userów. I to tyle.
Obrazek
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Pierwsza gra była na Commodore-64 i nazywała się Kacper o ile dobrze pamiętam ;)

Miesiąc całkiem udany (jeśli mówimy o Lipcu). Wypad nad morze na 10 dni, a następnie słodkie lenistwo. Lenistwo nie całkiem leniwe, bo i na aktywność był czas. Prawie codziennie od 10 do 13-14 pingpong z kolegami (m.in. z Rav'em, raz nawet z Blizem :D). Ogólnie poza tym nuda. Ale czy jest coś piękniejszego od ciszy i spokoju ?
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Pierwsza gra w jaką grałem: Nie mam pojęcia, jak się ta gra nazywała. Wiem, że była na Commodore i miałem wtedy może cztery lub pięć lat... Takiego gościa się goniło, nie wiem dlaczego, ale nazwałem go smalec XD

Bardzo fajnie mija miesiąc, SSJ Power się rozwija, nie ma kłutni. W życiu pozagrobowym(znaczy, poza komputerem XD) jest też nie najgorzej^^

Didix, szkoda, że wyjeżdżasz... Come back as fast, as you can, or... don't go XD Nie no, oczywiście żartuje. Każdemu potrzebny wypoczynek, szkoda, że sam nigdzie nie jade... Oczywiście non-stop zabawy i gry ruchowe, chociaż już Mnie nudzą... No i lekko(no dobra, porządnie!) zboczony kolega XD Tylko jedno mu w głowie(nie kometowac tego, bo wiem, że dużo z Was, też tak ma XD).

Wolak, życze powodzenia, pamiętaj, trzymaj się mocy! Moc pomoże Ci ^^

Arti - Tak, jest coś piękniejszego od ciszy i spokoju. Cisza i spokój z ładną dziewczyną, na przykład XD Jeszcze jest wiele innych piękniejszych rzeczy XD
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Post autor: Maciej »

dae pisze: Didix, szkoda, że wyjeżdżasz... Come back as fast, as you can, or... don't go XDD
Bylebyśmy skończyli z turniejem :razz: .... dwa tygodnie przeżyjecie :razz: ....
Pojechać musze, bo kase wpłaciłem :grin: ....

Zawsze możesz zmienić nick na "Didix lepkie palce" XD Zabierz spowrotem w sposób szybki i bez bolesny XD - Dae
Ostatnio zmieniony czw sie 10, 2006 1:09 pm przez Maciej, łącznie zmieniany 1 raz.
Fight.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Twoja pierwsza gra w jaką grałeś?
Nie pamietam , jakas pewnie gra na moim ulubionym Atari , moze Montezuma's revenge? (nazywana przezemnie jako Montezuba) lub jakas inna , nie wiem tak na 100% ale na 100% z Atari (o Pegazusie dowiedzialem sie pozniej)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

Pytanie miesiąca :

Twoja największe życiowe rozczarowanie ?

Nie podejście do matury : ] .

Miesiąc minął mi pod znakiem egzaminów poprawkowych z Historii i J.polskiego ,które zdałem pomyślnie i bez większych kłopotów ,za co zostanę nagrodzony od rodzinki .Praktycznie cały sierpień miałem się uczyć ,ale na szczęście mam pamięć fotograficzną i przyswajam materiał w parę dni .Egzaminy były z całego II półrocza i przyswoiłem je w 3 dni j.polski i 12 dni historia :D .Oprócz nauki grałem w najnowszą wersję CS-a no i oczywiście genialne WoW .Niestety nie udało mi się pojechać na eliminacje ME w PES 5 ,a nie 6 jak było napisane na oficjalnej stronie turnieju xD ,ale trudno się mówi .Szykuję sie całą parą na elbląski turniej PES 5 i liczę w końcu na sukces ,ale nie idzie mi za dobrze w turniejach .Liczba nieprzeczytanych postów na forum sięgnęła do liczby 1200 + : P ,nie wiem jak to nadrobię ,ale się postaram .Praktycznie wyleciałem z obiegu przez ten miesiąc .Teraz mam mnóstwo wolnego czasu ,zanim wyruszę an kurs grafika programisty : D do jednej z niewielu elbląskich szkół .Pozdrawiam obywatela Krovę przy okazji postu i całą resztę ekipy .

PS.Opcja pisownia mimo pojawienia się nie jest używana przez pewną osobę ,której imienia nie przytoczę ,więc nadal można zobaczyć ''kwiatki '' pokroju : ''tobom'' ,''chcem'' itp. Prosiłbym o naganę i upomnienie dla takich osób ,bo taka ort. to czysta kpina : /
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Największe rozczrowanie: Hmmmm. To że w wieku 14 lat nie poznałem jeszcze sensu mojego życia ^_^

Miesiąc minął raczej spokojnie. Pierwsza połowa to siedzenie na forum ^_^ Potem przyszło oglądanie pięknej gry siatkarzy i "wspaniałej" gry siatkarek. Wreszcie zaczęła się Liga Angielska. Śmiało mogę powiedziec że jeśli Man. United utrzymą tą forme będzie mistrzem Anglii. A później miałem dołek psychiczny xD ale pomogła mi pewna wspaniała osoba. Dziękuje. XD
Obrazek
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

dzieki za pozdro ;p

w tym miesiacu zmienilo sie cale moje zycie, i ja sam jestem zupelnie inna osoba :D a to wszystko za sprawa jednej dziewczyny... z ktora nie jestem para! :]

najgorszy zonk? nie wiem co chce w zyciu robic, a juz dobrze byloby wiedziec co chce zdawac na maturze... :/
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

krova pisze:
w tym miesiacu zmienilo sie cale moje zycie, i ja sam jestem zupelnie inna osoba :D a to wszystko za sprawa jednej dziewczyny... z ktora nie jestem para! :]
Hehe, w tym miesiącu mam tak samo Krova. Dużo się zmieniło dzięki dziewczynie z którą wcale nie jestem i najprawdopodobniej nie będę.
Obrazek
Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

Post autor: Rav »

Rozczarowanie?
Nie mam żadnych albo nie pamiętam o nich :)
Wszystko mi się układa, życie jest piękne, trzeba myśleć pozytywnie :-)

Uśmiechnij się, jutro będzie Lepper...tfu! Lepiej.
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
Bliz
SSJ 5

Post autor: Bliz »

W tym miesiacu hmmmmm... mialem byc gotowy w razie gdyby cos sie stalo do poprowadzenia kursu Iszej pomocy dla dzieciaczkow na koloni ;P ale nie bylo takiej potrzeby. Pozniej sie nudzilem i gralem w Diablo 2 + LoDzik: PP Pozniej 11 sierpnia wyjechale na super wypasione mega rekolekcje :D na ktorych na poczatku zalowalem ze bylem, ale sie jakos wszystko rozkrecilo i bylo ultra, hiper, mega, giga wypasnie:D No i po powrocie jakies wypady z moim szefem ze stow. np. do ZG albo na rower, albo do kolezanki^^, pod koniec miecha spotkalem sie z dobra kolezanka i pogadalismy o Wołczynie i moich rekolekcjach i fajnie bylo:PP.

Rozczarowanie
Nadal nie wiem co mam pisac na maturze i wogole gdzie zdawac :P Co prawda mam rok ale juz powinno sie przejasniac a tu nic :PP
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Moje największe życiowe rozczarowanie ?

No moj (cenzura) brachol przyniosl mi (cenzura) krzeslo do komputera ktorego nie chcialem (cenzura) , (cenzura) , teraz bardziej (cenzura) nienawidze! :evil:

(Dodane cenzure bo mi sie poprawil humor...na razie)
Ostatnio zmieniony pn wrz 04, 2006 9:09 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ