Ja osobiście wybrałem się do technikum nr8 w moim miescie [Technik elektronik - (Specjalizacja : Systemy i sieci komputerowe)] będzie ciężko z niektórymi przedmiotami ( Technologia Maszyn, Podstawy elektroniki) ale mysle że dam rade, pozatym mam w klasie 30 chlopakow, i jest fajnie wiadomo polowa szaraki, ale my juz zrobilismy porzadek w klasie
Szkoła...
Moderator: Moderatorzy
- Kakarotto
- Golden Oozaru
- Kontakt:
Szkoła...
No więc kilka dni temu zaczął się rok szkolny... Jak wam sie podoba w nowych szkołach / bądź w dalszych klasach, jakie macie cele w tym roku szkolnym itp...
Ja osobiście wybrałem się do technikum nr8 w moim miescie [Technik elektronik - (Specjalizacja : Systemy i sieci komputerowe)] będzie ciężko z niektórymi przedmiotami ( Technologia Maszyn, Podstawy elektroniki) ale mysle że dam rade, pozatym mam w klasie 30 chlopakow, i jest fajnie wiadomo polowa szaraki, ale my juz zrobilismy porzadek w klasie
Pozatym w planach mam popracować nad kilkoma przedmiotami które kończom się w 1 klasie i idom na świadectwo maturalne, oczywiscie musze najpierw przejśc do 2 klasy 
Kakarotto
tyle wystarczy.
tyle wystarczy.
jw. Ja też xD Jesteśmy w jednej klasie xDbobercik pisze:A ja znalazłem się w drugiej klasie gimnazjum
No, nie tylko. Dzisja pięc razy nauczyciele mylili nas, myślać, że mi jesteśmy pierwsza lub trzecia klasa gim.bobercik pisze:Rok zaczął się o prośbie nauczycieli:"Nie róbcie krzywdy młodszym uczniom"
Nie wszyscy, ale my obaj raczej spokojni. Może czasami się śmiejemy z jakiś śmiesznych rzeczy. Ogólnie szkoła może być, ale 8 godzin dziennie jednak męczy.bobercik pisze:Ale my jesteśmy w miarę spokojną klasą (niesety tylko my tak myślimy)
No cóż...
Ja w tym roku trafiłem do nowej szkoły, jestem w 1 Klasie Liceum Ogólno kształcącego, na profilu matematyczno-geograficzno-informatycznym. Na szkołę narzekać nie będę bo jest naprawdę bardzo fajna, ale z klasą gorzej
same muły tam są, zobaczymy jak to będzie do połowy października, jak sie nie z żyjemy, to zmieniam klasę 
Ja w tym roku trafiłem do nowej szkoły, jestem w 1 Klasie Liceum Ogólno kształcącego, na profilu matematyczno-geograficzno-informatycznym. Na szkołę narzekać nie będę bo jest naprawdę bardzo fajna, ale z klasą gorzej
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Hmm trafiłem do LO7 w Szczecinie(tam gdzie Bliz:P). Klasa jest całkiem całkiem jak na początek. Spokojne chłopaki, czasem brechty są. Pierwsze wraznie jest dobre zobaczymy jak potem ; P
P.S.Kakarotto, wiesz ja tez kiedys byłem tzw. lalusiem. Ale zmieniłęm się iel da się po sobie jeździć. W 2 gim koleś się burał wstałem dałem mu dwa gongi on zaczął atakować to go odepchnąłem i dałem spokój. Lał się jak 5-latek. A wiedz ze rzadko używam przemocy.
P.S.2 Bliz wież mi nie chcesz mnie znać. Wyglądam beznadziejnie, choć liczy się wnętrze, ale nie każdy tak myśli.
P.S.Kakarotto, wiesz ja tez kiedys byłem tzw. lalusiem. Ale zmieniłęm się iel da się po sobie jeździć. W 2 gim koleś się burał wstałem dałem mu dwa gongi on zaczął atakować to go odepchnąłem i dałem spokój. Lał się jak 5-latek. A wiedz ze rzadko używam przemocy.
P.S.2 Bliz wież mi nie chcesz mnie znać. Wyglądam beznadziejnie, choć liczy się wnętrze, ale nie każdy tak myśli.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Masz rację choć zdażyła się pała w piątej klasie podstawówki z dyktanda z "ó" xD a tak 5 i 4. A dzisiaj trzy lekcje odwołane i mamy WF, Polski i dwie matmy z ukochaną panią dyrektorTommy pisze:U mnie raczej w szkole z otrografią nie ma problemu, czasami na forach popełnię jakieś literówki, ale jak mozna je poprawić, to poprawiam. Z dyktand miałem częśto 5, czasami 4, a niżej to raczej nie miałem. Pozdrawiam.

- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Ja prawie nigdy nie chodzilem na WF temu w tym czasie wychodzilem ze szkoly do domubobercik pisze:A dzisiaj trzy lekcje odwołane i mamy WF, Polski i dwie matmy z ukochaną panią dyrektor
2."Ukochana" to sarkazm nie? W szkole sredniej poznalem prawdziwa nature tych dyrektorow
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019