dbz Legacy of goku

W tym dziale dyskutujemy na temat różnych gier, niekoniecznie o tematyce DB.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
kamil6262
Przeciętny wojownik

dbz Legacy of goku

Post autor: kamil6262 »

Ok.Mam dbz legacy of goku.Włączam visuala włączam grę jest intro a potem wyskakuje takie coś:This program will not run on the harddware found. Jak sie tego pozbyć i sobe sokojnie grać????????? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Hmmm, potrzebujesz albo IPS Patcha(Cracka), albo innej wersji Visual Boy Advance. Radziłbym poszukać na internecie wersji VBA 1.0, na której chodzą prawie wszystkie gry. Jeżeli i to nie pomoże, to ściągnij jeszcze jeden Legacy of Goku i sprawdź, czy ma 3 pliki: *.ips, *.gba, *.nfo - Gdy te trzy pliki tam będą, to powinno chodzić. Najlepiej jest włączać grę przez spakowany plik *.zip
Jeżeli dalej nie będzie chodzić, to musisz poszukać romu, który będzie miał dobry IPS. To się tyczy wszystkich gier na GBA.

Tematu nie zamykam, bo mogą być niejasności, ale powiino działać po operacjach podanych przeze Mnie
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Jak to mowia na forum LoGT , sciagnij inny emulator (nowszy)

Update

Hmm widze ze Piotrek ci powiedzial zeby zmienic wersje , no e tam jakby co ci tylko przypominam
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ