DB New Adventure

Tematy od dłuższego czasu zamknięte. Jeżeli czegoś szukasz, być może tutaj to znajdziesz :)
Awatar użytkownika
Vexeta
SSJ 2

DB New Adventure

Post autor: Vexeta »

Siemka pewnie niektorzy z was pamietaja mnie z mojego poprzedniego projektu
DBAF-Evil Returns ktory niestety niewypalil(nawal innej pracy) i za co chcialem serdecznie przeprosic :razz:

Tak wiec przygotowuje trailer mojego nowego projektu o ktorym napisze pozniej. Chcialbym was jednak poprosic o pomoc a mianowicie czy ktos moglby mi podac jakies linki z muzyczka z DB do rpgmakera2000? Mile widziane byly by tez stronki z zasobami w stylu LOK poniewaz na tych dostepnych w poscie Strony z zasobami jest ich niewiele.
Szczegolnie tutaj zalezy mi na facesetach i chipsetach. W podziekowaniu obiecuje umiescic nick tejze osoby w Creditsach.

EDIT: Za pomoc w poprzednim projekcie chcialem podziekowac BH i lecze rowniez tym razem na twoje opinie i sugestia jak rowniez na sugestie i opinie pozostalych uzytkownikow forum
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Re: DB New Adventure

Post autor: BH Daimaouji »

Vexeta pisze:EDIT: Za pomoc w poprzednim projekcie chcialem podziekowac BH i lecze rowniez tym razem na twoje opinie i sugestia
Heh , wez te "pochwaly" wsadz sobie w (cenzura) :twisted: (maniakalny smiech) A co do muzyk z DB , ssjpower sie klania , masz tam mase muzyk midi z DB i mozesz je dac

LoK? Wez strona Piccety i jego nowa strone (zapomnialem linku) lub zobacz link z zasobami do RPG Makera

A o czym bedzie ta gra mozesz zdradzic?

Czy bedzie w czasach DB czy ogolnie?
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Vexeta
SSJ 2

New Adventure zdradza wszystko w wolnym tlumaczeniu nowe przygody.
Wydarzenia beda sie rozgrywaly miedzy koncem GT a narodzinami Goku jr. i Vegeta jr.
Do trailera brakuje mi tylko charsetu Babidiego i facestu Janemby :p wiec jesli ktos by mial to bardzo chetnie :D

Jesli chodzi o styl walki bedzie on standardowy gdyz ten z LOK nie podoba mi sie zupelnie poniewaz polega on tylko na klianiu A.

Postacie ktorymi mozna bedzie grac:
Kakkarotto
Vegeta
Pikkon
Piccolo
Uub

Beda tez wystepowaly postacie ktorymi bedzie mozna sterowac chwilowo ale nie zdradze aby nie psuc zabawy.

Co do trailera to bedzie on nagrany w Frapsie i nie liczcie na cos odlotowego gdyz bedzie to tylko "reklamowka" na obszerniejszy trailer w ktorym bedzie mozna zobaczyc elementy gry musicie poczekac :twisted:
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Vexeta pisze:New Adventure zdradza wszystko w wolnym tlumaczeniu nowe przygody.
Wydarzenia beda sie rozgrywaly miedzy koncem GT a narodzinami Goku jr. i Vegeta jr.
Do trailera brakuje mi tylko charsetu Babidiego i facestu Janemby :p wiec jesli ktos by mial to bardzo chetnie :D

Jesli chodzi o styl walki bedzie on standardowy gdyz ten z LOK nie podoba mi sie zupelnie poniewaz polega on tylko na klianiu A.

Postacie ktorymi mozna bedzie grac:
Kakarotto
Vegeta
Paikuhan
Piccolo
Uub

Beda tez wystepowaly postacie ktorymi bedzie mozna sterowac chwilowo ale nie zdradze aby nie psuc zabawy.

Co do trailera to bedzie on nagrany w Frapsie i nie liczcie na cos odlotowego gdyz bedzie to tylko "reklamowka" na obszerniejszy trailer w ktorym bedzie mozna zobaczyc elementy gry musicie poczekac :twisted:
1.Charset Babidego w jakiej formie LoK czy rodzaj RTP? Faceset Janemby mam (LoK)
2.Dzieki bogu ze starndartowy , nie lubie zbytnio typu LoK
3.Poprawilem imiona Kakarotta i Paikuhana (od kiedy imie KKRT pisze sie przez trzy "k"?)
4.Chcialbym Fuzje i Bardocka
5.Daj filmik/trailer na You Tube bede mogl go obejrzec

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Vexeta
SSJ 2

Charset Babidiego w wersji LOK bym prosil i przydalo by mi sie jak najwiecej charsetow z martwymi bochaterami DB. Filmik bedzie na megaupload zeby sobie kazdy sciagnal :p
O i jakbys mial KKRTssj4 i 5 w wersji lok to tez bardzo chetnie bym przygarnol :p
Reszty poszukam sam aby nie zdradzac kto wystepuje w grze
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Vexeta pisze:Filmik bedzie na megaupload zeby sobie kazdy sciagnal
O i jakbys mial KKRTssj4 i 5 w wersji lok to tez bardzo chetnie bym przygarnol :p
Reszty poszukam sam aby nie zdradzac kto wystepuje w grze
1.Daj lepiej na You Tube
2.KKRT SSJ4 gdzies jest , nie wiem jak z SSJ5
3.OK

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Vexeta
SSJ 2

Reasumujac wie ktos moze gdzie znajde charsety z martwymi czlonkami Z team-u? i oczywiscie charset babidiego ;p
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Vexeta pisze:Reasumujac wie ktos moze gdzie znajde charsety z martwymi czlonkami Z team-u?
OMG team = druzyna , to nie ON

Chodzi ci jak leza czy jak maja auereole? Czy jak "umieraja" ala LoK?

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Vexeta
SSJ 2

Jak leza martwi. I babidiego tez poszukuje bo nie moge znalezc ;p
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Vexeta pisze:Jak leza martwi. I babidiego tez poszukuje bo nie moge znalezc ;p
1.Najlepiej sobie sciagnij prosto z gry lub idz na neuropod , jesli ich strona znowu chodzi , powinienies widziec sprite'y z LoK , kazdy z nich ma poze jak Z-wojownik lezy
2.Nie wiem gdzie jest Babidi LoK tez poszukaj w dziale zasobow do RPG Makera

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Vexeta
SSJ 2

Obrazek
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

no no fajnie oby tak dalej a Enma został zaatakowany?
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
Vexeta
SSJ 2

Kris pisze:no no fajnie oby tak dalej a Enma został zaatakowany?
hehe domysl sie nie bede zdradzal fabuly ;p
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

1.(Patrzac na screen 2 i 3) Co ty mowiles ze nie bedzie stylu LoK
2.(Patrzac na screen 4) Mam nadzieje ze to nie oznacza ze druzyna pana Bardocka bedzie wrogami BTW kto to jest ten przed Enma? To nie jest na pewno Pan Bardock
3.Daj filmik z tej gry na You Tube
4.Czekam na wiecej screenow , daj z Paikuhanem!
Ostatnio zmieniony pt paź 06, 2006 2:27 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Vexeta
SSJ 2

Mowilem ze nie bedzie walki w stylu loK ale grafika bedzie w stylu lok. Jak mi polecisz dobry programik do obrobki filmow(i latwy ;p) to zrobie filmik a takto musicie poczekac na demo :D
Obrazek
Zablokowany