Popatrz sobie na date kiedy to pisałem.... Bylo to dosyć dawno, i wtedy było mało wiary co cokolwiek PISAŁAjackoz pisze:Mugen2 jest na ww.ssjpower.net albo na www.dbvictory.prv.pl jest mugen1,
-------------------------------------------------------------------------------------
Czy można tu przeklinać ??ale oczywiscie z umiarem:P
-------------------------------------------------------------------------------------Pusto?? buhahhaha, co dopiero na mojim forum.Gutek pisze: PS : piszcie posty bo pusto na tym foroom
Opinia o Dragon Ball: MUGEN
Moderator: Moderatorzy
Mam swoją dumę, zawsze sam a nie z tłumem.
- Master Robin
- SSJ 3
- Kontakt:
Grafika w Dragon Ball Z M. U. G. E. N. jest zależna od plansz i postaci, jeżeli masz piękne postacie i tła plansz, to wszystko będzie ok
BTW. M. U. G. E. N. to system, nie ma czegoś takiego jak M. U. G. E. N. 2, czy M. U. G. E. N. 3, jest Dragon Ball Z 3 M. U. G. E. N. Edition, lub M. U. G. E. N. Dragon Ball Z 3
BTW. M. U. G. E. N. to system, nie ma czegoś takiego jak M. U. G. E. N. 2, czy M. U. G. E. N. 3, jest Dragon Ball Z 3 M. U. G. E. N. Edition, lub M. U. G. E. N. Dragon Ball Z 3
Masz rację, ale moim zdaniem w potocznej mowie można używać krótszych nazw.dae pisze:Grafika w Dragon Ball Z M. U. G. E. N. jest zależna od plansz i postaci, jeżeli masz piękne postacie i tła plansz, to wszystko będzie ok
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
Całe szczęście ,że juz jej nie ma jest tyle lepszych gier od Mugena na PC ofkoz ,min........ ,no coż jednak nie ma zbyt wielu ,a 80 postaci to nawet w serialu nie ma i filmach chyba ,że dodali mieszkańców ziemi ,więc bez wymysłów prosze ,chociaż wyjdzie nawet ze 120 jak damy osobno postac ssj1,2,3,4 itp ,ale walić to ,kogo to obchodzi zagraj sobie lepiej w Final Fantasy 2.
Uwertura...

- BH Daimaouji
- SSJ 5