Gry On-Line w ktore mozna pograc

W tym dziale dyskutujemy na temat różnych gier, niekoniecznie o tematyce DB.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Mr.Atom
Vegeta SSJ 7

Post autor: Mr.Atom »

TO kiedy wam pasuje? dzisiaj o 17?
Obrazek
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Tak. To jest ip serwera klanowego: 62.75.138.22 port 23073

Niestety, serwer GTASite padł i będziemy musieli pograć na tym. Nie wiem czy będą lagi, bo jeszcze go nie próbowałem. Postaram się do tej 17 uzyskać admina.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

kurde mnie niebędzie bo mam remont i to w pokoju
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
Mr.Atom
Vegeta SSJ 7

Post autor: Mr.Atom »

Edit:

dzisiaj mnie nie bedzie. O 17 mam sparing w StarCrafta a o 20 mecz ligowy. :< najwyzej jutro jak cos.

pozdrawiam
Obrazek
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Uzyskałem admina na tym (62.75.138.22 port 23073) serwerze, więc jakby co to można pograć ;)
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
krecikarek
Przeciętny wojownik

Post autor: krecikarek »

Też chętnie pogram ps to gra mmorpg dragonball wejdzcie http://www.dbkrpg.yoyo.pl
Awatar użytkownika
Groku
SSJ 4+

Post autor: Groku »

Super rozbudowana gra online - www.kalonline.com - polecam sam gram od jakiegos miecha i mowie wam cudenko :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Groku pisze:Super rozbudowana gra online - www.kalonline.com - polecam sam gram od jakiegos miecha i mowie wam cudenko :mrgreen:
No, Kalonline jest może i fajny, ale nie przesadzajmy z rozbudowaniem, bo jest naprawde wiele lepszych gier. Poprostu nie trafiłeś na lepszy tytuł i nie wiesz co znaczy rozbudowanie, chyba XD Nie no, mówie, bo sam grałem: są tylko 3 postacie do wyboru, tak samo jak trzy "zwierzaczki"(wtajemniczoni rozumieją). Więcej za to jest możliwości rozbudowy postaci!
Mimo wszystko, Kalonline jest fajny, bo server jest pożądny i darmowy, można kupywać za prawdziwą kase przedmioty, ale nie trzeba. Zdarzają się często n00by w grze, ale w jakiej grze n00b-ów nie ma?

Ja bym jednak polecał inną grę, jedną z pierwszych miejsc w rankingach, a mianowicie: Lineage II. Jeżeli myślałeś, że Kalonline jest rozbudowany, to chociaż biegnij przez caaałą mapę w tej grze XD Zadanie bardzo trudne, bo mapa jest przeogromna! Do tego do wyboru pięć ras, dwie klasy dla każdej, prócz chyba krasnoludów, nie pamiętam. Jedyną wadą tą gry jest zajmowane przez nie miejsce: mniej niż 4,5 GB nie zajmuje! Ale warto było ściągnąć gre. Oczywiście trzeba szukać darmowych serverów, tu polecam Elite, chociaż nie pamiętam na moment obecny strony.
Gra jest naprawdę świetna, tutaj dopiero jest dużo możliwości awansu w następne klasy! Jak zobaczyłem drzewko, to rozbolały Mnie oczy XD Takie fajne i długie.
Do tego każda klasa ma swoje unikalne walory. Zadań w grze jest naprawde bardzo wiele i opłaca się je wykonywać. Oprócz tego jest dosyć ładna grafika, ale radze ustawić na max. tylko na dobrych kompach.

Zresztą: narazie i tak zostaje przy Ragnarok Online, wg Mnie najfajniejsza klimatowo gra, mimo, że nie ma w niej "fajerwerków"... Hmmm, złe określenie, bo fajerwerki są XD Ale poprostu nie jest aż taka dobra, ale naprawde bawi ^^

Tak więc zapraszam an te trzy tutuły:
- Kalonline
- Lineage II
- Ragnarok Online
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Groku
SSJ 4+

Chcialem kiedys zobaczyc to Lineage II ale okazalo sie ze platne :mad: a cos w szukaniu serwerow a tym bardziej w odtwarzaniu ich potem nie jestem za dobry :oops: a to Ragnarok Online jest platne na globalu ??
Obrazek
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Groku pisze:Chcialem kiedys zobaczyc to Lineage II ale okazalo sie ze platne :mad: a cos w szukaniu serwerow a tym bardziej w odtwarzaniu ich potem nie jestem za dobry :oops: a to Ragnarok Online jest platne na globalu ??
Ragnarok: Nie ma ogólnej wersji globalnej, bo są kRO, iRO, RusRO i kto wie, jakie są jeszcze... Ale uważa się chyba iRO za główny i tak, jest płatny. Ale na stronie www.kdr.prv.pl masz darmowy, polski server. Przy okazji tam masz download i wszystko inne
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Groku
SSJ 4+

Dzieki Dae moze skorzystam :D A wiesz moze skad sciagnac, gdzie sie zarejestrowac w tym Lineage II zeby bylo bezplatnie ? :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Groku pisze:Dzieki Dae moze skorzystam :D A wiesz moze skad sciagnac, gdzie sie zarejestrowac w tym Lineage II zeby bylo bezplatnie ? :P
Ściągaj z www.lineage2.com

Zarejestruj się i ściągnij patcha ze strony http://www.l2extreme.com/

Potem tylko spatchuj grę i ENJOY

To się tyczy wszystkich, nie zadawać głupich pytań, że nie umiecie... Ja się męczyłem i zrobiłem.

!UWAGA! Niekiedy może się długo ładować do gry, ze względu na stan servera, ale podobno naprawiono ten błąd(ja go ledwo pamiętam)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Groku
SSJ 4+

Dzieki Dae poprubuje, ale jak kompa dostane :) a narazie zostane przy kalu (juz 34 level :D )
Obrazek
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Wiem, że temacik stary. Pomimo to polecam Silkroad. Jedno tylko wkurza. Czasem naprawde trudno jest sie zalogowac. Polecam rano, wieczorem, lub dla uczniow jak najszybciej po szkole. 500mb sciagania, ale warto. Jaknajbardziej polecam.
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
gutai
Oozaru

Post autor: gutai »

counter strike gierka jest doskonala mam wlasnego serva jak by ktos chcial zagrac pisac na pw
ODPOWIEDZ