Ja stworzyłbym anime o życiu młodych lekkoatletów <i wierze, że kiedyś takie anime powstanie...>
Własne Anime?
Moderator: Moderatorzy
Własne Anime?
Gdybyście mogli stworzyć własne Anime, to o czym byłoby one?
Ja stworzyłbym anime o życiu młodych lekkoatletów <i wierze, że kiedyś takie anime powstanie...>
Fight.
Anime o przeznaczeniu, o wymiarach czasowych, magii i wiedzy, nadziei, szczęściu, miłości, wojnie, z morałami i prawdziwymi zasadami fizyki, matematyki, etc. Do tego super koniec: Gdzie stawia się przed widzem zagadkę, niewyjaśnione, gdzie będzie mógł sam domyślić się zakończenia... I powstanie druga saga XD A to wszystko w jednym anime :>
Ja bym stworzył anime o 3 wojnie światowej gdy ludze przestali posuwać się dalej w technice i mieli taką samą broń jak w 2 wojnie światowej . Była by to komedia jak to niemcy tworzą nowszą i uleprzoną bombę atomową i spuszczają na Izrael
Nie zła komedia co ? 
Pomysł na III wojne światową - świetny. Żart z Izraelem: Beznadziejny. Mogłoby być nawet komediowe, rozumiem, ale nie przesadzajmy... Ja tam współczuje wszystkim, którzy cierpieli przez głupotę ludzką... - Dae
Pomysł na III wojne światową - świetny. Żart z Izraelem: Beznadziejny. Mogłoby być nawet komediowe, rozumiem, ale nie przesadzajmy... Ja tam współczuje wszystkim, którzy cierpieli przez głupotę ludzką... - Dae
Ostatnio zmieniony czw lis 02, 2006 5:53 pm przez skibix, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak to zauważł Dae, naśmiewanie się z okrucieństw wojny jest zwykłm chmastwem. Nie wiem coś byś mówił, gdyby twoi rodzice zgineli na wojnie. Komedia żałosna, bomba powinna zostać spuszczona na Ciebie. Parafrazując słowa BH powiedziałbymskibix pisze:Ja bym stworzył anime o 3 wojnie światowej gdy ludze przestali posuwać się dalej w technice i mieli taką samą broń jak w 2 wojnie światowej . Była by to komedia jak to niemcy tworzą nowszą i uleprzoną bombę atomową i spuszczają na IzraelNie zła komedia co ?
Zadziwiające, pierwszy raz zgadzam się z BH. Ten cytat pasuje wyśmienicie. Jak ja lubie wyraziste alegorie.Precz z ludzkim ścierwem
Ostatnio zmieniony ndz lis 05, 2006 6:01 am przez pp3088, łącznie zmieniany 1 raz.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- BH Daimaouji
- SSJ 5
No teraz pisesz z gazem Piotrekpp3088 pisze:Parafrazując słowa BH powiedziałbymZadziwiające, pierwszy raz zgadzam się z BH. Ten cytat pasuje wyśmienicie. Jak ja lubie wyraziste alegorie.Precz z ludzkim ścierwem
Coz moge napisacPiotrek pisze:Ja tam współczuje wszystkim, którzy cierpieli przez głupotę ludzką
"Happy Tree Friends"
Moral - Glupota ludzka nie poplaca
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
To sie da zrobic , za pomoca You TubeRobert pisze:Bobercik Ball nakręcony i puszczony jako Anime
a i patrzcie kto wrocil , Kakarotto@ dowcip kazdego sajana
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019