Najbardziej derwująca postać z DB

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Roksia10 pisze:Broly i jego Kakarotto!!! Chi-Chi i to dbanie o Gohana. Gohan i to czym się stał w GT
1.No co ty mi sie podoba "Kakarotto"
2.Wiesz w Kawaii (przed DBZ w polsce) pisalo , ze Chi Chi bedzie najbardziej okrutna matka we wszechswiecie
3.Gohan stal sie "tym czyms" pod koniec DBZ , w DBGT wrocil na pole bitwy bez tych tandentych okularow , wiec skarz sie do pana Akiry , a nie Toei gdyz w DBGT nie byl kujonem pod koniec DBZ juz byl! (zreszta mi sie zdaje , ze Pan Akira myslal ze to koniec serii , wiec zrobil z Vegety zalosnego glupka , a z Gohana kujona)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: razz »

a mnie najbardziej wkurza Herkules.. jego postać jest żałosna i nudna
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

razz pisze:a mnie najbardziej wkurza Herkules.. jego postać jest żałosna i nudna
Podobnie jak postac Kakarotta i Videl :P Choc Sajalomen rzadzi

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

BH Daimaouji pisze:Podobnie jak postac Kakarotta i Videl
nie Kkrt jest fajny, Videl też ujdzie
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

razz pisze:
BH Daimaouji pisze:Podobnie jak postac Kakarotta i Videl
nie Kkrt jest fajny, Videl też ujdzie
Nie , KKRT to opozniony w rozwoju debil (nie liczac jego na Namek jako SSJ wtedy on rzadzil) choc lepiej go miec takiego , niz kogos podobnego do Thalesa. Teraz dla mnie Vegeta to glowny bohater a nie Kakarotto :P

Ja do Videl nie mialem nic ale mnie denerwowalo ze jest teraz wiecej w grach zamiast Pan i ze teraz te n00by uzywaja Videl zeby "skopac tylek" biednej Pan :( Ale i tak lubie jej "ubranie" z dlugimi wlosami , zawsze je uzywam w B3 jak gram w nia

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

BH Daimaouji pisze:Nie , KKRT to opozniony w rozwoju debil (nie liczac jego na Namek jako SSJ wtedy on rzadzil) choc lepiej go miec takiego , niz kogos podobnego do Thalesa. Teraz dla mnie Vegeta to glowny bohater a nie Kakarotto
Dla mnie obaj są bohaterami.. np. na turnieju sztuk walki w DBZ obaj przodowali, różnią się charakterami ale to kwestja gustu oglądającego
BH Daimaouji pisze:Ja do Videl nie mialem nic ale mnie denerwowalo ze jest teraz wiecej w grach zamiast Pan i ze teraz te n00by uzywaja Videl zeby "skopac tylek" biednej Pan :( Ale i tak lubie jej "ubranie" z dlugimi wlosami , zawsze je uzywam w B3 jak gram w nia
Gra to co innego od "bajki" i jest to już inwencja twórców i to do nich miej pretensje
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

razz pisze:
BH Daimaouji pisze:Ja do Videl nie mialem nic ale mnie denerwowalo ze jest teraz wiecej w grach zamiast Pan i ze teraz te n00by uzywaja Videl zeby "skopac tylek" biednej Pan :( Ale i tak lubie jej "ubranie" z dlugimi wlosami , zawsze je uzywam w B3 jak gram w nia
Gra to co innego od "bajki" i jest to już inwencja twórców i to do nich miej pretensje
1.DB/Z/GT to nie bajka!
2.Ta pewnie to blad tlumaczy i BTW ta to tylko gra , atak Radima to nie "Podwojna niedziela" , atak Bardocka to nie "oszczep rozruchu" , Gogeta w filmie 12 jako SSJ to nie Super Gogeta a Gogeta w DBGT to JEST Super Gogeta

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

BH Daimaouji pisze:1.DB/Z/GT to nie bajka!
2.Ta pewnie to blad tlumaczy i BTW ta to tylko gra , atak Radima to nie "Podwojna niedziela" , atak Bardocka to nie "oszczep rozruchu" , Gogeta w filmie 12 jako SSJ to nie Super Gogeta a Gogeta w DBGT to JEST Super Gogeta
1.Wiem, że to manga.. bajka napisałem w cudzysłowie
2.Tu mnie źle zrozumiałeś.. miałem na myśli to, że twórcy gier decydują o tym co jest w grze, a co nie..
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

razz pisze:
BH Daimaouji pisze:1.DB/Z/GT to nie bajka!
1.Wiem, że to manga.. bajka napisałem w cudzysłowie
2.Tu mnie źle zrozumiałeś.. miałem na myśli to, że twórcy gier decydują o tym co jest w grze, a co nie..
1.O , nie zauwazylem wiec przedtem
2.Chyba zrozumialem tez

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
DJNail
Silniejszy Saiya-jin

Post autor: DJNail »

Mnie zatem najbardziej denerwował Frezer gdy oglądałem DB i widziałem go na oczy mowilem mamie nawet zeby sobie na jej program przełączyła.. Szkoda było oglądać.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Ta ten czubek Freeza , przypomina mi on rase ludzka (w obu znaczeniach :lol: :twisted:) , jest taki denerwujacy ze jak bylbym Kakarottem w swiecie DB (tym prawdziwym , nie ta ciota) pokazalbym mu gdzie raki zimuja jak bym stal sie SSJ :twisted:

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

KKRT jest najgłupszą postacią w wszystkich seriach DB . Vegeta to jest główny bohater DB chociaż nie którzy mogą uwarzać inaczej :/
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Macix pisze:KKRT jest najgłupszą postacią w wszystkich seriach DB
Odkad upadl na leb! Nappa jest najglupszy z sajanow i z DB (choc bywaja glupsze postacie :lol:) , ale ta i tak Vegeta rulez

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
vegeta
Silniejszy Saiya-jin

Post autor: vegeta »

wnerwiający to był badbi(czy jakoś tak)
Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

vegeta pisze:wnerwiający to był badbi(czy jakoś tak)
Może babidi?
ODPOWIEDZ