Znak Zodiaku: Panna-Virgo
Charakter: Czasem zbyt nerwowy i pobudzony . Za dużo gadam , nielubie ciszy
Moderator: Moderatorzy

Ta Inteligentne do granic mozliwości ..... Dlamnie to jest chore ze smiejesz sie komus"w oczy" jak widzisz że przez ciebie ktoś cierpi , bić sie kij sam komus wystawilem reke.... a reszta to juz dziwneskibix pisze:Znak zodiaku : Bliźnięta
Charakter : 98% evil . Jestem agresywny , według mojej mamy pyskaty, lubię wyzywać z kolegów a szczegulnie koleżanki a potem gdy widze że ich uraziłem śmieję się jeszcze z tego bardziej , lubię szarpać się z dyrektorką , bić się , znęcać nad słabszymy . Nie którzy zapytają dlaczego tylko dałem 98% evil
Ja odpowiem że nie biję aż do połamania kości (raz w mojej karierze udało mi się tylko rozwalić nos koledze) i nie kradnę (jak 5 osób z mojej klasy)

Heh i kto to mowiKris pisze:Ta Inteligentne do granic mozliwości ..... Dlamnie to jest chore ze smiejesz sie komus "w oczy" jak widzisz że przez ciebie ktoś cierpi , bić sie kij sam komus wystawilem reke.... a reszta to juz dziwneMaciek pisze:Znak zodiaku : Bliźnięta
Charakter : 98% evil . Jestem agresywny , według mojej mamy pyskaty, lubię wyzywać z kolegów a szczegulnie koleżanki a potem gdy widze że ich uraziłem śmieję się jeszcze z tego bardziej , lubię szarpać się z dyrektorką , bić się , znęcać nad słabszymy . Nie którzy zapytają dlaczego tylko dałem 98% evil
Ja odpowiem że nie biję aż do połamania kości (raz w mojej karierze udało mi się tylko rozwalić nos koledze) i nie kradnę (jak 5 osób z mojej klasy)
Ale Oco ci chodzi ?BH Daimaouji pisze:Heh i kto to mowiKris pisze:Ta Inteligentne do granic mozliwości ..... Dlamnie to jest chore ze smiejesz sie komus "w oczy" jak widzisz że przez ciebie ktoś cierpi , bić sie kij sam komus wystawilem reke.... a reszta to juz dziwneMaciek pisze:Znak zodiaku : Bliźnięta

No o tobie i Bartku , tez przez was jestem (no bylem) smutny a mowisz ze on sie zle zachowujeKris pisze:Ale Oco ci chodzi ?BH Daimaouji pisze:Heh i kto to mowiKris pisze: Ta Inteligentne do granic mozliwości ..... Dlamnie to jest chore ze smiejesz sie komus "w oczy" jak widzisz że przez ciebie ktoś cierpi , bić sie kij sam komus wystawilem reke.... a reszta to juz dziwne