Diablo II
Moderator: Moderatorzy
Diablo II
Tak Tak Mowa O Diablo Z Jednych Najlepszych Gier Ostatnich Lat. Gra Powstała w 1998 roku Czyli 9 lat Temu. W Grze Mamy Do Wyboru 5 Klas Postaci a są to
Czarodziejka-Jest Mistrzynią Magii Ognia Lodu i Błyskawic Bardzo DObra Dla Początkujących
Zdolności:
Zimno (Cold Spells)
Błyskawice (Lightning Spells)
Ogień (Fire Spells)
Okrzyki (Warcries)
Zdolności Bojowe (Combat Masteries)
Zdolności (Combat Skills)
Trucizny i Kości (Poison and Bone Spells)
Przywołania (Summoning Spells)
Defensywne Aury (Defensive Auras)
Ofensywne Aury (Offensive Auras)
Um. Bierne oraz Magia (Passive and Magic Skills)
Łuk i Kusza (Bow and Crossbow Skills)
Zdolności:
Sztuki Walki (Martial Arts)
Dyscypliny Cienia (Shadow Disciplines)
Pułapki (Traps)
Zmiana Kształtu (Shape Shifting)
Przyzywanie (Summoning)
Włączamy Battle Net i Robimy Konto. Po Zrobieniu Konta Wpisujemy w Okienku Nazwe i Hasło. Potem Pojawia Się Puste Okno Gdzie Na Dole Pisze Nowa Postać Naciskamy i Wybieramy Postać Jaką Chciemy Grać....
Teraz Napisze Qeusty (Tylko Ich Nazwy)
Akt1(Bractwo Niewidzącego Oka)
1.Siedlisko Zła
2.Cmentarz Sióstr
3.W poszukiwaniu Caina
4.Zapomniana Wieża
5.Narzędzia Pracy
6.Siostry Rzezi
Akt 2 (Sekrety Vizjerei)
1.Siedziba Radamenta
2.Laska Horadrimów
3.Splamione Słońce
4.Tajemne Sanktuarium
5.Demonolog
6.Siedem Grobowców
Akt 3 (Piekielna Brama)
1.Złoty Ptak
2.Ostrze Dawnej Religii
3.Wola Kalima
4.Księga Lam Esena
5.Poczerniała Świątynia
6.Strażnik
Akt 4 (Udręczenie)
1.Upadłu Anioł
2.Piekielna Kuźnia
3.Koniec Terroru
Akt 5 (Pan Zniszczenia)
1.Zatrzymaj Oblężenie
2.Ratunek na Górze Arreat
3.Więzień Lodu
4.Zdrada Harrogath
5.Rytuał Przejścia
6.Wigilia Zniszczenia
I To By Było Na Tyle A Jak Ktoś Chcie Wiedzieć Jak Zrobić Qeusty To Prosze Poszukać na www.google.pl Mówie Wam Bardzo Przydatne smile
Czarodziejka-Jest Mistrzynią Magii Ognia Lodu i Błyskawic Bardzo DObra Dla Początkujących
Zdolności:
Zimno (Cold Spells)
Błyskawice (Lightning Spells)
Ogień (Fire Spells)
Okrzyki (Warcries)
Zdolności Bojowe (Combat Masteries)
Zdolności (Combat Skills)
Trucizny i Kości (Poison and Bone Spells)
Przywołania (Summoning Spells)
Defensywne Aury (Defensive Auras)
Ofensywne Aury (Offensive Auras)
Um. Bierne oraz Magia (Passive and Magic Skills)
Łuk i Kusza (Bow and Crossbow Skills)
Zdolności:
Sztuki Walki (Martial Arts)
Dyscypliny Cienia (Shadow Disciplines)
Pułapki (Traps)
Zmiana Kształtu (Shape Shifting)
Przyzywanie (Summoning)
Włączamy Battle Net i Robimy Konto. Po Zrobieniu Konta Wpisujemy w Okienku Nazwe i Hasło. Potem Pojawia Się Puste Okno Gdzie Na Dole Pisze Nowa Postać Naciskamy i Wybieramy Postać Jaką Chciemy Grać....
Teraz Napisze Qeusty (Tylko Ich Nazwy)
Akt1(Bractwo Niewidzącego Oka)
1.Siedlisko Zła
2.Cmentarz Sióstr
3.W poszukiwaniu Caina
4.Zapomniana Wieża
5.Narzędzia Pracy
6.Siostry Rzezi
Akt 2 (Sekrety Vizjerei)
1.Siedziba Radamenta
2.Laska Horadrimów
3.Splamione Słońce
4.Tajemne Sanktuarium
5.Demonolog
6.Siedem Grobowców
Akt 3 (Piekielna Brama)
1.Złoty Ptak
2.Ostrze Dawnej Religii
3.Wola Kalima
4.Księga Lam Esena
5.Poczerniała Świątynia
6.Strażnik
Akt 4 (Udręczenie)
1.Upadłu Anioł
2.Piekielna Kuźnia
3.Koniec Terroru
Akt 5 (Pan Zniszczenia)
1.Zatrzymaj Oblężenie
2.Ratunek na Górze Arreat
3.Więzień Lodu
4.Zdrada Harrogath
5.Rytuał Przejścia
6.Wigilia Zniszczenia
I To By Było Na Tyle A Jak Ktoś Chcie Wiedzieć Jak Zrobić Qeusty To Prosze Poszukać na www.google.pl Mówie Wam Bardzo Przydatne smile
Fakt, napisałeś się trochę, gratulacje.
Ja jednak ostatnimi czasy nie przepadam za Diablo, wspominam po grze w tą jakże wspaniałą grę tylko ból głowy, który towarzyszył mi przez wędrówke po całej mapie i nie tylko. W pewnym momencie wydała mi się ZBYT monotonna, jednak wciąż podziwiam pomysł na grę, bo system jest świetny.
Kilka razy zagrałem też w Mody, między innymi Valhalla, jeden z najlepszych, jednak to nie to samo, co gra w klasycznego "Diabełka".
Ulubiona postać w DII - Brak
Ulubiona postać w DII: LoD - Brak
Jednak to na tej grze się wszystko zaczęło, teraz grając w inne Hack & Slash wspominam często Diablo, podziwiając jakie to ma niedopracowania w porównaniu z grą w którą gram i w czym było lepsze.
Dobrym pomysłem też, może dla wam, bo nie ku mnie to kieruje, byłaby gra Multiplayer. Moglibyście stworzyć wirtualną sieć przy pomocy Hamachi i spróbować zagrać w Diablo II, kilku graczy na raz, gra zyska na wartości.
Licze na to, że wam się uda i że Diablo zostanie dla przyszlych pokoleń...
Ała, rozbolała mnie głowa już od samego pisania o "Diabełku"...
Ja jednak ostatnimi czasy nie przepadam za Diablo, wspominam po grze w tą jakże wspaniałą grę tylko ból głowy, który towarzyszył mi przez wędrówke po całej mapie i nie tylko. W pewnym momencie wydała mi się ZBYT monotonna, jednak wciąż podziwiam pomysł na grę, bo system jest świetny.
Kilka razy zagrałem też w Mody, między innymi Valhalla, jeden z najlepszych, jednak to nie to samo, co gra w klasycznego "Diabełka".
Ulubiona postać w DII - Brak
Ulubiona postać w DII: LoD - Brak
Jednak to na tej grze się wszystko zaczęło, teraz grając w inne Hack & Slash wspominam często Diablo, podziwiając jakie to ma niedopracowania w porównaniu z grą w którą gram i w czym było lepsze.
Dobrym pomysłem też, może dla wam, bo nie ku mnie to kieruje, byłaby gra Multiplayer. Moglibyście stworzyć wirtualną sieć przy pomocy Hamachi i spróbować zagrać w Diablo II, kilku graczy na raz, gra zyska na wartości.
Licze na to, że wam się uda i że Diablo zostanie dla przyszlych pokoleń...
Ała, rozbolała mnie głowa już od samego pisania o "Diabełku"...
Hmmmm..... Grałem w tą gre przez 2.5 roku . Miałem czarodziejką 87lvl Nekromantą 49 , druidem 41 , palladynem 16 zabójczynią 11 amzonką nie wiem i barbarzyńcą 55 . Najfajniejszy jest krowi portal
. Aby go wywołać trzeba przejść Balla znakeść nogę wirta (w 1 akcie tam gdzie trzeba znaleść Grizwolda trzeba znaleść trupa i z niego wyleci ) i księgę portali
. Następnie należy włożyćte przedmioty do kostki Horadrimów i zmiksować . (moja rada to nie wchodzić tam poniżej 35 lvl i można tam znaleść fajne gadżety) . Jednak gdy się zapisze i wyjdzie z gry portal znika i znów trzeba przejść Balla ale tym razem na poziomie koszmar :/ .
Diablo II LoD wymiata :] Moja ulubiona postać to Nekromanta na szielety i Sorc na ogień. Najlepsza postać jaką zrobiłem to właśnie nekro na 91 lvlu na bnecie (niestety nie rankingowa). Tych jego szkieletów prawie się zabić nie dało 
BTW mam oryginalną wersję gry, więc jak ktoś też takową posiada niech się zgłosi.
BTW mam oryginalną wersję gry, więc jak ktoś też takową posiada niech się zgłosi.
Też Orginał Ale Nie Gram BO Mi Hakneli Konto z 99 Sorka (Na ląd) 17 barbaarzyńce 29 nekro 32 zabójczynie 23 amazonke i 7 DruidaArti pisze:Diablo II LoD wymiata :] Moja ulubiona postać to Nekromanta na szielety i Sorc na ogień. Najlepsza postać jaką zrobiłem to właśnie nekro na 91 lvlu na bnecie (niestety nie rankingowa). Tych jego szkieletów prawie się zabić nie dało
Oj grałem swego czasu ogromnie dużo. Gra jest wybitna rozrywka po skończonym dniu. Zamiast logicznych meczarni mamy odstresuwujące kill`owanie potworów. Mimo, że dawno grałem to wciąż pamiętam unikalny klimat i miejscami całkiem niezłą muzykę. Oczywiście gra ma swoje wady niech wspomne fabułę i grafika. Co do postaci to miałem na singlu(nie pytajcie czemu singiel, jakoś klimat bardziej czułem
) 68 czarodziejke na lód, barbara na 58, nekrosa na 66 i jakies tam zbytki. Na singlu to jest dopiero trudno, itemki lecą jak krew z nosa, na piekle ledwo zombiego można uciachać, a wypadnięcie seta, to konieczność przejscia całego aktu. Mimo to bardziej cenię Warcrafta, w którego do dziś pogrywam.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- Raditz SSJ4
- Golden Oozaru
Wada To Grafika Może I Tak Ale W Jakim To Roku Wyszło...pp3088 pisze:Oj grałem swego czasu ogromnie dużo. Gra jest wybitna rozrywka po skończonym dniu. Zamiast logicznych meczarni mamy odstresuwujące kill`owanie potworów. Mimo, że dawno grałem to wciąż pamiętam unikalny klimat i miejscami całkiem niezłą muzykę. Oczywiście gra ma swoje wady niech wspomne fabułę i grafika. Co do postaci to miałem na singlu(nie pytajcie czemu singiel, jakoś klimat bardziej czułem) 68 czarodziejke na lód, barbara na 58, nekrosa na 66 i jakies tam zbytki. Na singlu to jest dopiero trudno, itemki lecą jak krew z nosa, na piekle ledwo zombiego można uciachać, a wypadnięcie seta, to konieczność przejscia całego aktu. Mimo to bardziej cenię Warcrafta, w którego do dziś pogrywam.
A Na Singlu TO Jakoś Ja Nigdy nie Umiałem Grać Najwyższy Lvl Na Singlu to 32 Sorc (Lód)...
Hmmm Ja Też Mam Po Polsku I Mam Oryginał.Wiecie że Nie Trzeba Mieć Oryginalnego Diablo By Być Na BattleNecie Mojemu Kumplowi Brat Tak Skonfigurował Coś Tam że Na Piracie Sobie Grał...SonGohan pisze:Ja właśnie gram w diablo 2 classic PL, i że mam po polsku nie orginal to nie moge wejść na batle netajak coś to chodze na singlu 90 czarodziejka i 50 barbarzyńca.
Najtrudniejsza postać to Barbarzyńca? Przecież nim się gra najłatwiej, jakby to był poziom "Very easy"... Jak grałem Barbarzyńcą i Paladynem, trudniej było tym drugim, później zagrałem Amazonką, trudniej było Paladynem, Zagrałem Nekromantą i uważam, że nim jest najtrudniej. Później gra Czarodziejką, której życia znikają jak gwiazdy nad ranem...Barbarzyńca-Silny i Głupi tongue żyje tylko po to by zabić wszelkie zło mówiąć szczerze
najtrudniejsza postać do rozegrania czyli tylko dla zaawansowanych
A z dodatku: Zabójczynią jest bardzo trudno grać, bo Druidem jest czysta rozkosz
Dobra, spadam do szkoły, może coś jeszcze napisze, jak wrócę