Najsłabszy wojownik w historii Dragon Balla ?

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ

Najsłabszy wojownik w historii ?

Genialny Żółw
0
Brak głosów
Yamcha
4
10%
Krillan
1
2%
Chaozu
11
26%
Ten -Shin
0
Brak głosów
Goten
2
5%
Trunks (z DB GT )
1
2%
Tao Pai Pai
6
14%
Pan
2
5%
inny (podaj w poscie )
15
36%

Liczba głosów: 42

Awatar użytkownika
Gogeta
Wojownik z Kaioukenem

Post autor: Gogeta »

Wg mnie to idzie tak :
1.Yamcha
2.Tao pai pai
3.Genialny żółw
4.Chaozu
5.Ten-shin
6.Pan
7.Trunks(z DB GT)
8.Goten
to leci od góry ,który jest słabszy
DRAGON BALL POZOSTANIE ZAWSZE W NAS!!

Obrazek
Awatar użytkownika
cpT.kur0
Wojownik z Kaioukenem

Post autor: cpT.kur0 »

hmmm...zakładając że wszyscy weszliby do pokoju Ducha i Czasu i wytrzymali chociaż miesiąc...nie było by żadnego słabiaka :razz: .Chaoz wg. mojego prywatnego rankingu to ciota :grin: :grin: :grin: .
Obrazek
Awatar użytkownika
Majin Trunks
Wojownik z Kaioukenem

Post autor: Majin Trunks »

najslabszy sayanjin:
pheregas (no w sumie moze nie ale ten bardziej znany)
najslabszy human:
z wojowników
Chaozu, yamsha (co do Chaozu'a to niewiem czy mozna go nazwac czlowiekiem)
inni:
herkules? (chociaz w gt wymiutl jednym ciosem grupe ludzi)
bardzo duzo osob niejestem w stanie wymienic z pamieci :P
najsłabszy half-sayanjin:
płeć meska:
Goten (zarówno dbz jak i dbgt)

najlepszy wojownik: Future Trunks (stracil wszystkich wiec nic nieszkodzilo na przeszkodzie by w przyszlosci byl najlepszy, w sumie w swoim swiecie jest najlepszy)
zauwazmy ze trunks moze ciagle przystapic do treningu w time roomie w swoim czasie wiec spokojnie moze do ssj3 dojsc :P gdy tylko bedzie trenowac w niewatpie :P wkoncu tylko on moze ratowac ziemie w swoim czasie. Sprawa z future trunksem jest tak skomplikowana ze mozge mowic do rana :P wkoncu jestem jego prawdziwym fanem :P
po 1 Tampion- jak gdzie kiedy niemozliwe zeby go posiadal, a jednak
po 2 Broli dlaczego niezaatakowal w czasie trunksa ziemi? pheregas wiedzial o trunksie ze jest synem vegety gdy przybyl na ziemie wiec dlaczego nie dobili ostatniego sayanjina? tzn half-sayanjina :P jest mase rzeczy jeszcze wogule filmy kinowe nagmatwaly w srodowisku db juz zbyt wiele :P

[ Dodano: Pon Mar 19, 2007 10:46 pm ]
joj offtopic zrobilem :P
dodam tylko
plec damska halfsayanjin:
bra oczywiscie :P nawet sie bic niepotrafi i bynajmniej niewidzialem

@2x up
chyba cie pogielo goten jest slabszy od trunksa trunks cos walczyl w gt a goten na randki chodzil :D obydwaj olali trening ale bez jaj trunks od zawsze byl od niego mocniejszy wkoncu ma wiecej energi co wiaze sie z wiekiem pozatym jest on elite halfsayan po Vegecie :P wiec jak Vegeta moze byc silniejszy od Kakarotto :P kaka duzo razy umieral a po smierci moc wzrasta dwukrotnie stad ta moc Songa (w sumie niedokonca ale dzieki temu zostalk np ssj w walce z frezerem) lub tez pokonal Vegete normalnie szans by niemnial :P w zaswiatach trenowal niewiele bo tam lepiej trening idzie w koncu to niebo hehe:P
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Majin Trunks pisze:najslabszy sayanjin:

kaka duzo razy umieral a po smierci moc wzrasta dwukrotnie stad ta moc Songa (w sumie niedokonca ale dzieki temu zostalk np ssj w walce z frezerem) lub tez pokonal Vegete normalnie szans by niemnial :P
1.LOL Pheregas (Paragas/Paragus) i Tampion (Tapion) , nie moge sie przestac smiac :lol: Dobre M Trunks
2a.Masz tu blad , po (wygranej) walce i PRZED smiercia moc sajan wzrasta a nie po smierci , nie wiem skad to wzieles
2b.Kakarotto nie pokonal Vegety , Gohan go pokonal (lub scisinej cala druzyna Z , skladajaca sie z 3/4 osob)
bra (...) , nawet sie bic niepotrafi i bynajmniej niewidzialem
Bra ma wiecej krwi sajanskiej niz Pan , wiec Toei zamiast zrobic z niej wojowniczki jak Pan w DBGT , zrobili z niej sexy dziewczyne (ja bym wolal obie opcje)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Majin Trunks
Wojownik z Kaioukenem

BH Daimaouji pisze:
Majin Trunks pisze:najslabszy sayanjin:

kaka duzo razy umieral a po smierci moc wzrasta dwukrotnie stad ta moc Songa (w sumie niedokonca ale dzieki temu zostalk np ssj w walce z frezerem) lub tez pokonal Vegete normalnie szans by niemnial :P
1.LOL Pheregas (Paragas/Paragus) i Tampion (Tapion) , nie moge sie przestac smiac :lol: Dobre M Trunks
2a.Masz tu blad , po (wygranej) walce i PRZED smiercia moc sajan wzrasta a nie po smierci , nie wiem skad to wzieles
2b.Kakarotto nie pokonal Vegety , Gohan go pokonal (lub scisinej cala druzyna Z , skladajaca sie z 3/4 osob)
bra (...) , nawet sie bic niepotrafi i bynajmniej niewidzialem
Bra ma wiecej krwi sajanskiej niz Pan , wiec Toei zamiast zrobic z niej wojowniczki jak Pan w DBGT , zrobili z niej sexy dziewczyne (ja bym wolal obie opcje)

lol po 1 poogladaj sage z freezerem tam cos Vegeta o tym mowi ze po smierci i po smiertelnym ciosie (lecz nie dedzie) sila sayanjina rosnie 2krotnie, a podczas walki sila rosnie ale nie odrazu dwukrotnie tylko lekko i powoli
po2 bra jest bardziej sayanjinem niz pam?? <BO TAK SIE PISZE A NIE PAN LOL tylko czyta sie pan jak napisalem pon to lapsus (PAN TO TAKI STARSZY TYP PŁCI MĘSKIEJ)
:P bra niejest bardsziej sayanjinką bo ona nawet czrnych wlosów niema jak pam wiec przystalbym na tym ze to pam jest bardziej sayanjinka a bra ziemianka
po3 tapion sie pisze, tampion sie czyta
co do ojca broliego nie jestem pewien bo wyczytalem na jakiejs stronce slowo pheregas wiec tak bede mowil :P i tak wiadomo o kogo chodzi
kaka niepokonal Vegety w sadze z Sayanami sam ale w sumie on zrobil najwiecej zreszta wiadomo o co chodzi :P kaka lepszy byl od Vegety
No i co?? posmiales sie ta? chyba ja jak ten twoj pssss noobowki teks przeczytalem nieznasz sie na db tak jak myslisz ze sie znasz jestes lamerem oj raczej pozerem :P
Ostatnio zmieniony śr mar 21, 2007 11:33 pm przez Majin Trunks, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

1. Moc Saiyanów rośnie podczas, i po walce, w dużym stopniu. Wyleczenie ze stanu krytycznego powiększa ją niemalże dwukrotnie. A Son Goku zamienił się w SSJ przy walce z Freezą, bo trenował przy grawitacji 100x i jeszcze przed walką został wyleczony z krytycznej rany.
2. Nie interesuje mnie czy Bra jest bardziej Saiyanem(w co nie wierze), czy Pan, w każdym razie obie postacie były w GT - to wyjaśnia sprawę...
3. Że jak? "Tampion" się czyta? Dobre, naprawde świetne... Tapion to Tapion i czyta się tak, jak się pisze.

Poza tym Paragas faktycznie jest jednym z najsłabszych Saiyanów, ale nie widziałem osobiście jego walk, więc co mogę wiedzieć na ten temat?

Vegeta nie przegrałby z Son Goku, gdyby Gohan nie zamienił się w Oozaru, Krillin nie rzucił Genki Damy, etc. etc...

I mam prośbę. Przestańcie popisywać się wiedzą, bo zaczyna się to popisywanie zamieniać w kłutnię.
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Majin Trunks pisze:lol po 1 poogladaj sage z freezerem tam cos Vegeta o tym mowi ze po smierci i po smiertelnym ciosie (lecz nie dedzie) sila sayanjina rosnie 2krotnie, a podczas walki sila rosnie ale nie odrazu dwukrotnie tylko lekko i powoli
"Cemu widzisz drzazgę w oku brata swego, a belki w swoim niedostrzegasz:, czyli słowem nie wiesz o czym pisesz, i zarzuczasz niewiedze innym. Ded=śmierć, czaisz to? Nie można zyć po śmierci, a tym bardziej zyskać siły.

Napisz jeszcze ze śmierć=narodziny, bo tam tez zyskujesz jakąś siłe.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Dae pisze:2. Nie interesuje mnie czy Bra jest bardziej Saiyanem(w co nie wierze), czy Pan, w każdym razie obie postacie były w GT - to wyjaśnia sprawę...
E Piotrek kun , Pan i Bra pochodza z DBZ (choc w malych rolach) nie z DBGT
1. Moc Saiyanów rośnie podczas, i po walce, w dużym stopniu. Wyleczenie ze stanu krytycznego powiększa ją niemalże dwukrotnie.
Gdyby Pan Akira Toriyama dal w DB ze Kakarotto jest sajanem i jego moc rosnie jak jest blisko smierci i sie wyleczy (fasolka Senzu) , to chyba nie potrzebowal by swieconej wody zeby pokonac Wielkiego demonskiego Krola Piccolo

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: razz »

Majin Trunks pisze:lol po 1 poogladaj sage z freezerem tam cos Vegeta o tym mowi ze po smierci i po smiertelnym ciosie (lecz nie dedzie) sila sayanjina rosnie 2krotnie
Wiesz co piszesz? Ja myśle, że nie. "Trzeba wiedzieć co się pisze, a nie pisać co się wie"
Majin Trunks pisze:(lecz nie dedzie)
Ja się inaczej uczyłem w j. angielskim.
Majin Trunks pisze:pam?? <BO TAK SIE PISZE A NIE PAN LOL tylko czyta sie pan
Może i Pam (pam-param :D), ale z dużej litery.
Majin Trunks pisze:po3 tapion sie pisze, tampion sie czyta
Nie, tapion się pisze, a tampon się czyta :mrgreen:
Awatar użytkownika
Majin Trunks
Wojownik z Kaioukenem

ogladaliscie orginalny movie w jezyku japonskim?? tam dokladnie uslyszalem "Tampion:
to ze po wyleczeniu rosnie 2x prawda przeoczylem niedopatrzenie wiec jak niewiesz ze ja wiem to niepisz bo nic niewiesz o ile wiesz o co chodzi w tym zdaniu

@up
o cenzura ci chodzi napisalem dedzie nawiazujac do jezyka polskiego tak bys powiedzial mialem napisac nie po dead'ie ?? chyba jestes tumanem

co do formy tapion sie pisze, tampion sie czyta <<jest poprawna poniewaz uzylem znaku przystankowego czlowieku ty sie polskiego uczyles?? niemusisz mnie poprawiac bo to jest bezsens wystarczy zeby byl przekaz...

2xup
no ale tak dal a przynajmniej w sadze z freezerem bo pozniej to raczej niebardzo np Vegeta po smiertelnych ranach w sadze z boo mialby sile conajmniej ssj7 (wiem ze niema ale cos kolo tego by bylo:P)

3xup
no to mi udowodnij to! moze szybciej rosnie ale napewno nie gwaltownie 2x

4xup
jakbym napisal wszystko bezsensu (jak niektorzy wyzej) to by bylo ok? widac po was tylko duzo postow na forum macie ale wiedzy nie zbyt duza :P

napisalem ze pam niejest mniej sayanka niz bra bo bra wogule niema cech sayana genetycznie oczywiscie bra jest half-sayanka a pam jest quater-sayanka (moze zle nappisalem quater ale chodzi o 1/4) napisalem to bo sie ktos beznmyslnie doczepi i klutnia dalej tak jak to powyzsze osoby napisaly pff zal pozery
edit
przypomnialy mi sie slowa cella mowil o tym ze po pobycie w niebie (konkretnie w tedy: planeta kaio) cell: "slyszalem ze super wojownicy po wizycie w królestwie zmarlych zyskuja nowe sily"

nom to teraz chyba niepodwarzalne sa moje slowa ze goku po smierci zyskal wieksza moc
dla niedowiarkow pozerków odcinek 189 dbz
Ostatnio zmieniony śr mar 21, 2007 11:36 pm przez Majin Trunks, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Majin Trunks pisze:ogladaliscie orginalny movie w jezyku japonskim?? tam dokladnie uslyszalem "Tampion"
Dziwne ja uslyszalem Tapion , napewno uwaznie sluchales? Nawet jego japonski napis imienia to Tapion
"slyszalem ze super wojownicy po wizycie w królestwie zmarlych zyskuja nowe sily"
To musial byc blad dubbingu , Komorczak stal sie silniejszy bo przezyl autodesktukcje i stal sie czyms w rodzaju SSJ2 dzieki temu ze mial DNA Sajanow

Ponadto Vegeta w mandze nawet "nabijal sie" z Freezy i Zarbona ze go wyleczyli i zrobyli go silniejszym

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Majin Trunks
Wojownik z Kaioukenem

BH Daimaouji pisze:Ponadto Vegeta w mandze nawet "nabijal sie" z Freezy i Zarbona ze go wyleczyli i zrobyli go silniejszym
no widzisz a sie czepiales :P

moze i blad w dublingu a znasz japonski zeby dobrze przetłumaczyć, wątpie
wiec?? sam sie domyslasz tak jak ja niektorych zle przetlumaczonych wyrazen w db no ale jak ja sie myle to ty tez pewnie pozatym watpie zeby w calym db byl taki sam blad bo nietylko cell o tym mowil niepamietam kto jeszcze niechce mi sie szukac ale jestem przekonany ze mam racje

@topic
a raczej offtopic
moze natyle tej durnowatej dyskusji? a raczejj klutni udowodnilem ze mam racje wiec juz nieszukac jakichs malo istotnych chaczykow -.-
:P pozatym mam bogaty zapas slow i moge ten temat odswiezac dziennie 100 razy jak nie wiecej :P ale po co :) szkoda klawiatury bye :P
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Majin Trunks pisze:
BH Daimaouji pisze:Ponadto Vegeta w mandze nawet "nabijal sie" z Freezy i Zarbona ze go wyleczyli i zrobyli go silniejszym
no widzisz a sie czepiales
:shock:

O co ci chodzi? To ty blednie napisales ze staja sie silniejsi PO smierci , ja napisalem ze staja sie silniejsi gdy SA blisko smierci i sie wylecza (czyli Bardock , Kakarotto , Vegeta , Cell (gdyz ma DNA sajanow) itp.)

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Majin Trunks
Wojownik z Kaioukenem

nom wiem ale przed tym postem napisalem sprostowanie lol

[ Dodano: Sro Mar 21, 2007 11:49 pm ]
pozatym napisalem ze staja sie silniejsi po smierci bo to tez prawda :P tylko jakos wy uwazacie inaczej bo polski dubling uwaza wlasnie jak ja tzn ja uwazam jak on :P
Obrazek
Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: razz »

o A JA UMIEM BLUZGAĆ!!! ci chodzi napisalem dedzie nawiazujac do jezyka polskiego tak bys powiedzial mialem napisac nie po dead'ie ?? chyba jestes tumanem
Ej małolat, posłuchaj mnie uważnie, kto cię uczył nawiązywania wyrazów z języka angielskiego do polskiego? Takiego czegoś się nie stosuje.
Majin Trunks pisze:co do formy tapion sie pisze, tampion sie czyta <<jest poprawna poniewaz uzylem znaku przystankowego czlowieku ty sie polskiego uczyles?? niemusisz mnie poprawiac bo to jest bezsens wystarczy zeby byl przekaz...
A ja sobie mówię tampon :D
ODPOWIEDZ