Najsłabszy wojownik w historii Dragon Balla ?
Moderator: Moderatorzy
- Majin Trunks
- Wojownik z Kaioukenem
najslabszy sayanjin:
pheregas (no w sumie moze nie ale ten bardziej znany)
najslabszy human:
z wojowników
Chaozu, yamsha (co do Chaozu'a to niewiem czy mozna go nazwac czlowiekiem)
inni:
herkules? (chociaz w gt wymiutl jednym ciosem grupe ludzi)
bardzo duzo osob niejestem w stanie wymienic z pamieci
najsłabszy half-sayanjin:
płeć meska:
Goten (zarówno dbz jak i dbgt)
najlepszy wojownik: Future Trunks (stracil wszystkich wiec nic nieszkodzilo na przeszkodzie by w przyszlosci byl najlepszy, w sumie w swoim swiecie jest najlepszy)
zauwazmy ze trunks moze ciagle przystapic do treningu w time roomie w swoim czasie wiec spokojnie moze do ssj3 dojsc
gdy tylko bedzie trenowac w niewatpie
wkoncu tylko on moze ratowac ziemie w swoim czasie. Sprawa z future trunksem jest tak skomplikowana ze mozge mowic do rana
wkoncu jestem jego prawdziwym fanem
po 1 Tampion- jak gdzie kiedy niemozliwe zeby go posiadal, a jednak
po 2 Broli dlaczego niezaatakowal w czasie trunksa ziemi? pheregas wiedzial o trunksie ze jest synem vegety gdy przybyl na ziemie wiec dlaczego nie dobili ostatniego sayanjina? tzn half-sayanjina
jest mase rzeczy jeszcze wogule filmy kinowe nagmatwaly w srodowisku db juz zbyt wiele
[ Dodano: Pon Mar 19, 2007 10:46 pm ]
joj offtopic zrobilem
dodam tylko
plec damska halfsayanjin:
bra oczywiscie
nawet sie bic niepotrafi i bynajmniej niewidzialem
@2x up
chyba cie pogielo goten jest slabszy od trunksa trunks cos walczyl w gt a goten na randki chodzil
obydwaj olali trening ale bez jaj trunks od zawsze byl od niego mocniejszy wkoncu ma wiecej energi co wiaze sie z wiekiem pozatym jest on elite halfsayan po Vegecie
wiec jak Vegeta moze byc silniejszy od Kakarotto
kaka duzo razy umieral a po smierci moc wzrasta dwukrotnie stad ta moc Songa (w sumie niedokonca ale dzieki temu zostalk np ssj w walce z frezerem) lub tez pokonal Vegete normalnie szans by niemnial
w zaswiatach trenowal niewiele bo tam lepiej trening idzie w koncu to niebo hehe:P
najslabszy human:
z wojowników
Chaozu, yamsha (co do Chaozu'a to niewiem czy mozna go nazwac czlowiekiem)
inni:
herkules? (chociaz w gt wymiutl jednym ciosem grupe ludzi)
bardzo duzo osob niejestem w stanie wymienic z pamieci
najsłabszy half-sayanjin:
płeć meska:
Goten (zarówno dbz jak i dbgt)
najlepszy wojownik: Future Trunks (stracil wszystkich wiec nic nieszkodzilo na przeszkodzie by w przyszlosci byl najlepszy, w sumie w swoim swiecie jest najlepszy)
zauwazmy ze trunks moze ciagle przystapic do treningu w time roomie w swoim czasie wiec spokojnie moze do ssj3 dojsc
po 2 Broli dlaczego niezaatakowal w czasie trunksa ziemi? pheregas wiedzial o trunksie ze jest synem vegety gdy przybyl na ziemie wiec dlaczego nie dobili ostatniego sayanjina? tzn half-sayanjina
[ Dodano: Pon Mar 19, 2007 10:46 pm ]
joj offtopic zrobilem
dodam tylko
plec damska halfsayanjin:
bra oczywiscie
@2x up
chyba cie pogielo goten jest slabszy od trunksa trunks cos walczyl w gt a goten na randki chodzil
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.LOL Pheregas (Paragas/Paragus) i Tampion (Tapion) , nie moge sie przestac smiacMajin Trunks pisze:najslabszy sayanjin:
kaka duzo razy umieral a po smierci moc wzrasta dwukrotnie stad ta moc Songa (w sumie niedokonca ale dzieki temu zostalk np ssj w walce z frezerem) lub tez pokonal Vegete normalnie szans by niemnial
2a.Masz tu blad , po (wygranej) walce i PRZED smiercia moc sajan wzrasta a nie po smierci , nie wiem skad to wzieles
2b.Kakarotto nie pokonal Vegety , Gohan go pokonal (lub scisinej cala druzyna Z , skladajaca sie z 3/4 osob)
Bra ma wiecej krwi sajanskiej niz Pan , wiec Toei zamiast zrobic z niej wojowniczki jak Pan w DBGT , zrobili z niej sexy dziewczyne (ja bym wolal obie opcje)bra (...) , nawet sie bic niepotrafi i bynajmniej niewidzialem
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- Majin Trunks
- Wojownik z Kaioukenem
BH Daimaouji pisze:1.LOL Pheregas (Paragas/Paragus) i Tampion (Tapion) , nie moge sie przestac smiacMajin Trunks pisze:najslabszy sayanjin:
kaka duzo razy umieral a po smierci moc wzrasta dwukrotnie stad ta moc Songa (w sumie niedokonca ale dzieki temu zostalk np ssj w walce z frezerem) lub tez pokonal Vegete normalnie szans by niemnialDobre M Trunks
2a.Masz tu blad , po (wygranej) walce i PRZED smiercia moc sajan wzrasta a nie po smierci , nie wiem skad to wzieles
2b.Kakarotto nie pokonal Vegety , Gohan go pokonal (lub scisinej cala druzyna Z , skladajaca sie z 3/4 osob)
Bra ma wiecej krwi sajanskiej niz Pan , wiec Toei zamiast zrobic z niej wojowniczki jak Pan w DBGT , zrobili z niej sexy dziewczyne (ja bym wolal obie opcje)bra (...) , nawet sie bic niepotrafi i bynajmniej niewidzialem
lol po 1 poogladaj sage z freezerem tam cos Vegeta o tym mowi ze po smierci i po smiertelnym ciosie (lecz nie dedzie) sila sayanjina rosnie 2krotnie, a podczas walki sila rosnie ale nie odrazu dwukrotnie tylko lekko i powoli
po2 bra jest bardziej sayanjinem niz pam?? <BO TAK SIE PISZE A NIE PAN LOL tylko czyta sie pan jak napisalem pon to lapsus (PAN TO TAKI STARSZY TYP PŁCI MĘSKIEJ)
po3 tapion sie pisze, tampion sie czyta
co do ojca broliego nie jestem pewien bo wyczytalem na jakiejs stronce slowo pheregas wiec tak bede mowil
kaka niepokonal Vegety w sadze z Sayanami sam ale w sumie on zrobil najwiecej zreszta wiadomo o co chodzi
No i co?? posmiales sie ta? chyba ja jak ten twoj pssss noobowki teks przeczytalem nieznasz sie na db tak jak myslisz ze sie znasz jestes lamerem oj raczej pozerem
Ostatnio zmieniony śr mar 21, 2007 11:33 pm przez Majin Trunks, łącznie zmieniany 1 raz.
1. Moc Saiyanów rośnie podczas, i po walce, w dużym stopniu. Wyleczenie ze stanu krytycznego powiększa ją niemalże dwukrotnie. A Son Goku zamienił się w SSJ przy walce z Freezą, bo trenował przy grawitacji 100x i jeszcze przed walką został wyleczony z krytycznej rany.
2. Nie interesuje mnie czy Bra jest bardziej Saiyanem(w co nie wierze), czy Pan, w każdym razie obie postacie były w GT - to wyjaśnia sprawę...
3. Że jak? "Tampion" się czyta? Dobre, naprawde świetne... Tapion to Tapion i czyta się tak, jak się pisze.
Poza tym Paragas faktycznie jest jednym z najsłabszych Saiyanów, ale nie widziałem osobiście jego walk, więc co mogę wiedzieć na ten temat?
Vegeta nie przegrałby z Son Goku, gdyby Gohan nie zamienił się w Oozaru, Krillin nie rzucił Genki Damy, etc. etc...
I mam prośbę. Przestańcie popisywać się wiedzą, bo zaczyna się to popisywanie zamieniać w kłutnię.
2. Nie interesuje mnie czy Bra jest bardziej Saiyanem(w co nie wierze), czy Pan, w każdym razie obie postacie były w GT - to wyjaśnia sprawę...
3. Że jak? "Tampion" się czyta? Dobre, naprawde świetne... Tapion to Tapion i czyta się tak, jak się pisze.
Poza tym Paragas faktycznie jest jednym z najsłabszych Saiyanów, ale nie widziałem osobiście jego walk, więc co mogę wiedzieć na ten temat?
Vegeta nie przegrałby z Son Goku, gdyby Gohan nie zamienił się w Oozaru, Krillin nie rzucił Genki Damy, etc. etc...
I mam prośbę. Przestańcie popisywać się wiedzą, bo zaczyna się to popisywanie zamieniać w kłutnię.
"Cemu widzisz drzazgę w oku brata swego, a belki w swoim niedostrzegasz:, czyli słowem nie wiesz o czym pisesz, i zarzuczasz niewiedze innym. Ded=śmierć, czaisz to? Nie można zyć po śmierci, a tym bardziej zyskać siły.Majin Trunks pisze:lol po 1 poogladaj sage z freezerem tam cos Vegeta o tym mowi ze po smierci i po smiertelnym ciosie (lecz nie dedzie) sila sayanjina rosnie 2krotnie, a podczas walki sila rosnie ale nie odrazu dwukrotnie tylko lekko i powoli
Napisz jeszcze ze śmierć=narodziny, bo tam tez zyskujesz jakąś siłe.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- BH Daimaouji
- SSJ 5
E Piotrek kun , Pan i Bra pochodza z DBZ (choc w malych rolach) nie z DBGTDae pisze:2. Nie interesuje mnie czy Bra jest bardziej Saiyanem(w co nie wierze), czy Pan, w każdym razie obie postacie były w GT - to wyjaśnia sprawę...
Gdyby Pan Akira Toriyama dal w DB ze Kakarotto jest sajanem i jego moc rosnie jak jest blisko smierci i sie wyleczy (fasolka Senzu) , to chyba nie potrzebowal by swieconej wody zeby pokonac Wielkiego demonskiego Krola Piccolo1. Moc Saiyanów rośnie podczas, i po walce, w dużym stopniu. Wyleczenie ze stanu krytycznego powiększa ją niemalże dwukrotnie.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Wiesz co piszesz? Ja myśle, że nie. "Trzeba wiedzieć co się pisze, a nie pisać co się wie"Majin Trunks pisze:lol po 1 poogladaj sage z freezerem tam cos Vegeta o tym mowi ze po smierci i po smiertelnym ciosie (lecz nie dedzie) sila sayanjina rosnie 2krotnie
Ja się inaczej uczyłem w j. angielskim.Majin Trunks pisze:(lecz nie dedzie)
Może i Pam (pam-paramMajin Trunks pisze:pam?? <BO TAK SIE PISZE A NIE PAN LOL tylko czyta sie pan
Nie, tapion się pisze, a tampon się czytaMajin Trunks pisze:po3 tapion sie pisze, tampion sie czyta
- Majin Trunks
- Wojownik z Kaioukenem
ogladaliscie orginalny movie w jezyku japonskim?? tam dokladnie uslyszalem "Tampion:
to ze po wyleczeniu rosnie 2x prawda przeoczylem niedopatrzenie wiec jak niewiesz ze ja wiem to niepisz bo nic niewiesz o ile wiesz o co chodzi w tym zdaniu
@up
o cenzura ci chodzi napisalem dedzie nawiazujac do jezyka polskiego tak bys powiedzial mialem napisac nie po dead'ie ?? chyba jestes tumanem
co do formy tapion sie pisze, tampion sie czyta <<jest poprawna poniewaz uzylem znaku przystankowego czlowieku ty sie polskiego uczyles?? niemusisz mnie poprawiac bo to jest bezsens wystarczy zeby byl przekaz...
2xup
no ale tak dal a przynajmniej w sadze z freezerem bo pozniej to raczej niebardzo np Vegeta po smiertelnych ranach w sadze z boo mialby sile conajmniej ssj7 (wiem ze niema ale cos kolo tego by bylo:P)
3xup
no to mi udowodnij to! moze szybciej rosnie ale napewno nie gwaltownie 2x
4xup
jakbym napisal wszystko bezsensu (jak niektorzy wyzej) to by bylo ok? widac po was tylko duzo postow na forum macie ale wiedzy nie zbyt duza
napisalem ze pam niejest mniej sayanka niz bra bo bra wogule niema cech sayana genetycznie oczywiscie bra jest half-sayanka a pam jest quater-sayanka (moze zle nappisalem quater ale chodzi o 1/4) napisalem to bo sie ktos beznmyslnie doczepi i klutnia dalej tak jak to powyzsze osoby napisaly pff zal pozery
edit
przypomnialy mi sie slowa cella mowil o tym ze po pobycie w niebie (konkretnie w tedy: planeta kaio) cell: "slyszalem ze super wojownicy po wizycie w królestwie zmarlych zyskuja nowe sily"
nom to teraz chyba niepodwarzalne sa moje slowa ze goku po smierci zyskal wieksza moc
dla niedowiarkow pozerków odcinek 189 dbz
to ze po wyleczeniu rosnie 2x prawda przeoczylem niedopatrzenie wiec jak niewiesz ze ja wiem to niepisz bo nic niewiesz o ile wiesz o co chodzi w tym zdaniu
@up
o cenzura ci chodzi napisalem dedzie nawiazujac do jezyka polskiego tak bys powiedzial mialem napisac nie po dead'ie ?? chyba jestes tumanem
co do formy tapion sie pisze, tampion sie czyta <<jest poprawna poniewaz uzylem znaku przystankowego czlowieku ty sie polskiego uczyles?? niemusisz mnie poprawiac bo to jest bezsens wystarczy zeby byl przekaz...
2xup
no ale tak dal a przynajmniej w sadze z freezerem bo pozniej to raczej niebardzo np Vegeta po smiertelnych ranach w sadze z boo mialby sile conajmniej ssj7 (wiem ze niema ale cos kolo tego by bylo:P)
3xup
no to mi udowodnij to! moze szybciej rosnie ale napewno nie gwaltownie 2x
4xup
jakbym napisal wszystko bezsensu (jak niektorzy wyzej) to by bylo ok? widac po was tylko duzo postow na forum macie ale wiedzy nie zbyt duza
napisalem ze pam niejest mniej sayanka niz bra bo bra wogule niema cech sayana genetycznie oczywiscie bra jest half-sayanka a pam jest quater-sayanka (moze zle nappisalem quater ale chodzi o 1/4) napisalem to bo sie ktos beznmyslnie doczepi i klutnia dalej tak jak to powyzsze osoby napisaly pff zal pozery
edit
przypomnialy mi sie slowa cella mowil o tym ze po pobycie w niebie (konkretnie w tedy: planeta kaio) cell: "slyszalem ze super wojownicy po wizycie w królestwie zmarlych zyskuja nowe sily"
nom to teraz chyba niepodwarzalne sa moje slowa ze goku po smierci zyskal wieksza moc
dla niedowiarkow pozerków odcinek 189 dbz
Ostatnio zmieniony śr mar 21, 2007 11:36 pm przez Majin Trunks, łącznie zmieniany 1 raz.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Dziwne ja uslyszalem Tapion , napewno uwaznie sluchales? Nawet jego japonski napis imienia to TapionMajin Trunks pisze:ogladaliscie orginalny movie w jezyku japonskim?? tam dokladnie uslyszalem "Tampion"
To musial byc blad dubbingu , Komorczak stal sie silniejszy bo przezyl autodesktukcje i stal sie czyms w rodzaju SSJ2 dzieki temu ze mial DNA Sajanow"slyszalem ze super wojownicy po wizycie w królestwie zmarlych zyskuja nowe sily"
Ponadto Vegeta w mandze nawet "nabijal sie" z Freezy i Zarbona ze go wyleczyli i zrobyli go silniejszym
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- Majin Trunks
- Wojownik z Kaioukenem
no widzisz a sie czepialesBH Daimaouji pisze:Ponadto Vegeta w mandze nawet "nabijal sie" z Freezy i Zarbona ze go wyleczyli i zrobyli go silniejszym
moze i blad w dublingu a znasz japonski zeby dobrze przetłumaczyć, wątpie
wiec?? sam sie domyslasz tak jak ja niektorych zle przetlumaczonych wyrazen w db no ale jak ja sie myle to ty tez pewnie pozatym watpie zeby w calym db byl taki sam blad bo nietylko cell o tym mowil niepamietam kto jeszcze niechce mi sie szukac ale jestem przekonany ze mam racje
@topic
a raczej offtopic
moze natyle tej durnowatej dyskusji? a raczejj klutni udowodnilem ze mam racje wiec juz nieszukac jakichs malo istotnych chaczykow -.-
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Majin Trunks pisze:no widzisz a sie czepialesBH Daimaouji pisze:Ponadto Vegeta w mandze nawet "nabijal sie" z Freezy i Zarbona ze go wyleczyli i zrobyli go silniejszym
O co ci chodzi? To ty blednie napisales ze staja sie silniejsi PO smierci , ja napisalem ze staja sie silniejsi gdy SA blisko smierci i sie wylecza (czyli Bardock , Kakarotto , Vegeta , Cell (gdyz ma DNA sajanow) itp.)
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- Majin Trunks
- Wojownik z Kaioukenem
Ej małolat, posłuchaj mnie uważnie, kto cię uczył nawiązywania wyrazów z języka angielskiego do polskiego? Takiego czegoś się nie stosuje.o A JA UMIEM BLUZGAĆ!!! ci chodzi napisalem dedzie nawiazujac do jezyka polskiego tak bys powiedzial mialem napisac nie po dead'ie ?? chyba jestes tumanem
A ja sobie mówię tamponMajin Trunks pisze:co do formy tapion sie pisze, tampion sie czyta <<jest poprawna poniewaz uzylem znaku przystankowego czlowieku ty sie polskiego uczyles?? niemusisz mnie poprawiac bo to jest bezsens wystarczy zeby byl przekaz...