No właśnie o to chodzi.... przecież gdybym miał na innym dysku, to teraz bym rządził <a na nowo nie chce mi się sciągaćBH Daimaouji pisze:Wiec czemu formatujesz dyski gdzie masz rzeczy swoje , wystarczy dysk C i po klopocie (o ile na dysku C miales to)Maciek pisze:<z kompa wszystko poszło przy formacie>
Jakie macie rzeczy związane z DB?
Moderator: Moderatorzy
Fight.
Mam to samo bo wspólne. Ostatnio doszły nowe tomy mangi ^^bobercik pisze:Mam:
- kilka gier na GBA
- kilka kinówek i specialów
- kilkanaście tomów mangi
- kilkanaście figurek
Heh, Bobercik, ciekawy sposób na dopisanie, że doszły CI nowe tomy mangi XD - Dae
Ostatnio zmieniony czw sie 24, 2006 6:13 pm przez Roksia10, łącznie zmieniany 1 raz.
Roksia
Oprócz tego co napisałem dochodzą nowe tomy DB. Wymienię swoją kolekcję, albo lepiej te tomy których nie mam:
Dragon Ball 1,2,3,4 - kupione, jutro powinien przynieść listonosz xD
Dragon Ball 5,7,8,10,15 - nie mam ;( ale postaram się uzupełnić braki
Dragon Ball 17,32,37 - trzy tomy Z których nie mam. Tymi zajmę się na końcu.
Nie licząc kupionych brakuje mi aż 8 tomów ;/ szkoda ;/ xD ciekawi mnie najbardziej tom 17, czyli zakończenie walki z Piccolo i pojedynek z Raditzem.
Nie licząc kupionych brakuje mi aż 8 tomów ;/ szkoda ;/ xD ciekawi mnie najbardziej tom 17, czyli zakończenie walki z Piccolo i pojedynek z Raditzem.

- BH Daimaouji
- SSJ 5
To chociaz lepsze niz Amerykanski "dubbing" kurde tesknie juz na polskim lektorem DB , ale wolalbym polski DubbingTomek pisze:Polski lektor= zły wybór ;]
(Bardziej na to odpowiadaj postem niz edytuj go ok?)
Ja mam jeszcze tak
Figurki Super #17 , Baby Vegety w formie 2 , KKRTa z GT dzieciaka jako SSJ3
Super DBZ
Budokai Tenkaichi 2
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
No więc... ja to sobie posiadam
All odcinki DB
All odcinki DBZ
All odcinki DB GT
1 Tom mangi (ten z walką z Frezerem jak się Son Goku zamienia w SSJ)
Figurki (z 4 lata temu na gwiazdkę dostałem ;p Ale jazdę miałem ;p Od razu rozwaliłem brolliego przypadkiem
)
No i to wszystko ;D
PS. Jako, że to mój pierwszy post na forum to witam wszystkich.
All odcinki DB
All odcinki DBZ
All odcinki DB GT
1 Tom mangi (ten z walką z Frezerem jak się Son Goku zamienia w SSJ)
Figurki (z 4 lata temu na gwiazdkę dostałem ;p Ale jazdę miałem ;p Od razu rozwaliłem brolliego przypadkiem
No i to wszystko ;D
PS. Jako, że to mój pierwszy post na forum to witam wszystkich.
.
Ja praktycznie nic ;/. A chcialbym miec. Mam tylko jakeis karty ;/. No i jestem fanem forever xD. Aha mam chyba all gierki na gba itp. xd chyba all gry oprocz te na ps2 ;/. Odcinki moge na stronach ogladac a kinowki sciagam (probuje) mam narzie 3 moze.
????PS. Jako, że to mój pierwszy post na forum to witam wszystkich.

I'll become The King of Pirates!