Najśmiejszniejsza Walka W DB
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ta , ale wiesz ze w serii nie byla pokazana Pani Szatan nie? (i tak zreszta bila rekordy , jak to zonapikoman pisze:rekordy bil mrs satan![]()
![]()
BTW Wracajac do jego smiesznej walki , jedyna pozytwna jego walka (gdzie nie zostal pobity na poczatku) byla gdy on i Bay atakowali Dzieciaka Bu Bu zeby uratowac Dobrego Bu Bu , no no jak na istoty z "planety glupcow" niezle mi szlo
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
No tak tez myslalem ze przypadkowo dal "s" jak to niektore n00by pisza Gogeta przez dwa "t"!Ee... Pitti, ale chyba nie załapałeś przesłania.. Bo Pikoman, przez przypadek zapewne xD, napisał MRS Satan, a nie MR Satan. I o to chodziło...
Wracaj do ontopica to mam inne dwie
Vegeta vs Kui (Poczawszy od ataku Kui'ego az do jego zachowania "ludzkiego" (czyli ucieczki zeby nie zdechnac) , konczowszy nad fajerwerkami zrobionymi z niego
Herkules vs Dobry Bu Bu (ta Herkules probuj przekupic wielkie potezne dziecko Game boyem)
Update
Dodaje tez Janemba vs Paikuhan (ktorego potraktowal jak muche) i KKRT
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- Damianeku666
- USSJ
- Kontakt:
nie oglądałem, ale widać muszę skoro jest taka śmieszna wg. was ;]Kayl pisze:najlepsza jest walka janemby z grubym gogetą . Fajnie na niego napierdzial , normalnie kwik
W każdym razie z tych co ja widziałem, cóż... chyba najbardziej polewałem przy walkach w statku Babidiego, jak grali w papier, kamień i nożyce

No to tak...
Trunks vs Satan - wykrzywienie szczęki po prostu mistrzowskie
Fat Gogeta vs Janemba - Oh yeahh, to pierdzenie było zabójcze xD Jak Janemba to przeżył? Chyba ma słaby węch xDDD.
Gotenks (wcześniej Goten i Trunks) vs armia Hitlera - Wiadomo
Son Gohan vs Freeza (film 12, asystuje armia z uwaga, Bojackiem xDDD) - Gohan jednym ciosem zamienia strasznego niegdyś tyrana w chmurkę pyłu, a znacznie mocniejszy od niego Bojack (i armia Freezy) ucieka xD. No i jeszcze wygibasy Great Saiymana (pewnie źle napisałem, nie pamiętam już jak się pisało
).
Brolly vs Videl - najśmieszniejsze w tej walce było to, że dziewczyna przeżyła jeden cios Legendarnego Super Saiyana xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Trunks vs Satan - wykrzywienie szczęki po prostu mistrzowskie
Fat Gogeta vs Janemba - Oh yeahh, to pierdzenie było zabójcze xD Jak Janemba to przeżył? Chyba ma słaby węch xDDD.
Gotenks (wcześniej Goten i Trunks) vs armia Hitlera - Wiadomo
Son Gohan vs Freeza (film 12, asystuje armia z uwaga, Bojackiem xDDD) - Gohan jednym ciosem zamienia strasznego niegdyś tyrana w chmurkę pyłu, a znacznie mocniejszy od niego Bojack (i armia Freezy) ucieka xD. No i jeszcze wygibasy Great Saiymana (pewnie źle napisałem, nie pamiętam już jak się pisało
Brolly vs Videl - najśmieszniejsze w tej walce było to, że dziewczyna przeżyła jeden cios Legendarnego Super Saiyana xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
VARS