DRAGONBALL Saga online ( Reaktywacja poraz 2 )
Moderator: Moderatorzy
DRAGONBALL Saga online ( Reaktywacja poraz 2 )
Wiem wiem i czesc byl nie wypal czemu?? bo stwierdzilem ze to nie ma sensu sam nie dam sobie rady. Reaktywacja gralo okolo osob 20 i co nici czemu?? poniewaz lacze bylo okolo 128kb/s teraz kiedy sie przeprowadzilem mieszkam usa lacze mam 100mb/s i zaczynam reaktywacje numer 2!! nie bede owijal w bawelne gra powstanie w programie eclipse. postaci bedea takie jak byly goku gohan vegeta trunks tien yamcha krillan i wiele innych. dodatkowo w grze wejdzie system pk to znaczy jak ktos ma vegete i zrobi okolo 100pk zmienia swoj wyglad w bebi vegeta i tak dalej ;p. Ale reaktywacja moze powstac tylko dzieki wam potrzebuje 4 osob (minimum) ktore mialy okazje robic jakie mapki. Ten kto by chcial zostac maperem prosze napisac post i zrobic jakas przykladowa mapke w programie rpg maker xp ;p dziekuje za uwage. I docencie ten projekt poniewaz teraz mamy wieksze lacze i powstaniemy. Co do dbo2 dla mnie wydaje sie kompletna klapa czemu?? Poniewaz jest malo kolorowa i wogole mamy malo postaci do wyboru i nie przypomina mi db poza atakami ktore sa naprawde dobrze wykonane.(Ale to jest tylko moj komentarz nie ze obraz rochala i spolke bo i tak wykonali kawal dobrej roboty) Jednym slowem dbo2 nie przypomina mi db. A wiec szukam maperow czekam na wasze propozycje mail tedis@o2.pl
z duza checia bym pograł....wiec zbierzemy sie z kumpami i postaramy sie cos pomoc...9339212 numer gadu pisz jak cos..czkeam
[ Dodano: Sob Lut 24, 2007 7:04 pm ]
,,wejdzie system pk to znaczy jak ktos ma vegete i zrobi okolo 100pk zmienia swoj wyglad w bebi vegeta i tak dalej ;p"
moim zdaniem to zly pomysl....kazdy bedzie chcial zabic jak najwiecej osob...wtedy grywalnosc takiej gry bedzie z dnia na dzien mniejsza ...proponowal bym inny sposob np.od pewnego lvl jest przemiana w ssj albo przy osiagnieciu pewnych skilli...nie wiem pomyslcie
[ Dodano: Sob Lut 24, 2007 7:04 pm ]
,,wejdzie system pk to znaczy jak ktos ma vegete i zrobi okolo 100pk zmienia swoj wyglad w bebi vegeta i tak dalej ;p"
moim zdaniem to zly pomysl....kazdy bedzie chcial zabic jak najwiecej osob...wtedy grywalnosc takiej gry bedzie z dnia na dzien mniejsza ...proponowal bym inny sposob np.od pewnego lvl jest przemiana w ssj albo przy osiagnieciu pewnych skilli...nie wiem pomyslcie
- Raditz SSJ4
- Golden Oozaru
- Dragon Fist
- A True Dragon