Ulubiona postac w DBZ?
Moderator: Moderatorzy
Ulubiona postac w DBZ?
W ankiecie podalem do wyboru tylko najpopularniejsze postacie. Jesli lubicie inne mozecie napisac. Piszcie takze za co lubicie wybrana postac.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Podobny (lub nawet taki sam) temat juz jest
http://ssjpower.net/forum/viewtopic.php?t=49
BTW chyba cos ci sie pomilo
F. Trunks jest bardziej fajniejszy od P. Trunksa
A Piccolo jr jest fajniejszy od Gohana , Gotena i KKRTa
A gdzie jest Bardock? Ponoc teraz panuje moda na Bardocka!
Jakby co pojde na on topic i zaglosuje na............(Vegeta , Piccolo jr i F. Trunks sie niecierpliwia) Vegete!
Piccolo jr i F. Trunks :
Vegeta :
(Maniakalny smiech)
A za co go lubie? Oto cytuje txt z tamtego tematu
http://ssjpower.net/forum/viewtopic.php?t=49
BTW chyba cos ci sie pomilo
F. Trunks jest bardziej fajniejszy od P. Trunksa
A Piccolo jr jest fajniejszy od Gohana , Gotena i KKRTa
A gdzie jest Bardock? Ponoc teraz panuje moda na Bardocka!
Jakby co pojde na on topic i zaglosuje na............(Vegeta , Piccolo jr i F. Trunks sie niecierpliwia) Vegete!
Piccolo jr i F. Trunks :
Vegeta :
A za co go lubie? Oto cytuje txt z tamtego tematu
3.Vegeta - Z początku lubiłem go że był głupi (bez obrazy prosze) , ale potem zobaczyłem jego złą nature i zacząłem go lubić że jest zły , nie lubie jego nastroju typu "prosze" to wina kakarotta , na szczęście w GT wrócił na swoja złowieszczą drogę
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Sory, ale nie wiedzialem ze taki post juz jest. Nie umieszczalem postaci w jakiejs szczegolnej kolejnosci za bardzo oprucz Vegety którego lubie najbardziej dlatego jest na samej gorze. Napisalem ten post pod wplywem zobaczenia postu z ankieta ktora seria db podobala ci sie najbardziej czy cos w tym stylu-pomyslalem ze mozna napisac cos podobnego. Jestm nowym uzytkownikime wiec nie wiedzialem ze juz powstalo cos takiego.
Vegeta
Son Goku
Son Gohan
Son Goten
Trunks
Future Trunks
Piccolo
Pewniakiem odpadają Gohan, Goten i Trunks. Po namyśle wyrzucam też F.Trunksa. Vegeta, Goku czy Piccolo...hmmm...Goku i Vegete lubię prawie tak samo. Wygrywa Piccolo. Lubię jego charakter, a walka Goku vs. Piccolo należy do moich ulubionych. Głos na Szatana.
Son Goku
Son Gohan
Son Goten
Trunks
Future Trunks
Piccolo
Pewniakiem odpadają Gohan, Goten i Trunks. Po namyśle wyrzucam też F.Trunksa. Vegeta, Goku czy Piccolo...hmmm...Goku i Vegete lubię prawie tak samo. Wygrywa Piccolo. Lubię jego charakter, a walka Goku vs. Piccolo należy do moich ulubionych. Głos na Szatana.

http://ssjpower.net/forum/viewtopic.php?t=49&start=75
t/c
EDIT: Faktycznie, ale nie wyciągneli z tego żadnych wniosków.
BTW. kun w "(..)" jest obraźliwe?
t/c
EDIT: Faktycznie, ale nie wyciągneli z tego żadnych wniosków.
BTW. kun w "(..)" jest obraźliwe?
Ostatnio zmieniony czw kwie 26, 2007 10:19 pm przez pp3088, łącznie zmieniany 1 raz.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Tak naprawde to Krol Vegeta jako pierwszy to zrobil (lub moze ktos przed nimi? Ktoz wie)Astarot pisze:Co do Bardocka to lubie go za to, ze jako pierwszy przeciwstawil sie Freezy
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Jak kazdy by tak zrobil , zreszta kto by chcial sluzyc jakiemus klamliwemu platfusowi?Astarot pisze:A no tak Krol Vegeta...Sry. Ale i tak go lubie bo sie przeciwstawil
Ostatnio zmieniony pt kwie 27, 2007 7:12 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
No , oto mi chodzi ze nikt , nawet go juz nie nazywam "tyranem" , po poznaniu Thalesa i Broli'egoAstarot pisze:No nie wiem czy kazdy... Bo ja napewno nie
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
razz pisze:Co jak co, ale wypadało by przeczytać nazwę tematu.BH Daimaouji pisze:A gdzie jest Bardock? Ponoc teraz panuje moda na Bardocka!
1)Nazwa tematu to : "Ulubiona postac z DBZ" wiec Bardock tez sie liczy
2)W poscie napisal "Najporualniejsze postacie" wiec Bardock tez sie liczy
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019