Ulubiona postac w DBZ?

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Jaka jest twoja ulubiona postac?

Vegeta
11
55%
Son Goku
2
10%
Son Gohan
3
15%
Son Goten
0
Brak głosów
Trunks
0
Brak głosów
Future Trunks
1
5%
Piccolo
3
15%

Liczba głosów: 20

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

razz pisze:1.Bardock "żył" w DB, a nawet przed, w DBZ się go tylko wspomina.
2.On nie jest jedną z najpopularniejszych postaci.
1.Ta ale specjal o nim jest w DBZ (tak samo mozesz powiedziec o Bu Bu i Vegecie) BTW nie , nie "zyl" w DB , wtedy jest zaswiatach. "Zyje" PRZED DB
2.Owszem jest choc nie az tak jak ci wymienieni
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

BH Daimaouji pisze:nie , nie "zyl" w DB
razz pisze:żył w DB, a nawet przedb
Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: razz »

BH Daimaouji pisze:Ta ale specjal o nim jest w DBZ
Specjal tak, ale w odcinkach puszczanych w telewizji o nim nie było. Z resztą jak by nie specjal to mało kto by wiedział o Bardock'u.
BH Daimaouji pisze:(tak samo mozesz powiedziec o Bu Bu i Vegecie)
Taaa.?. Więc od czego pochodzą: Sayian saga i Bu BU saga? Oni są popularnymi postaciami występującymi w DBZ.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

razz pisze:
BH Daimaouji pisze:Ta ale specjal o nim jest w DBZ
Specjal tak, ale w odcinkach puszczanych w telewizji o nim nie było. Z resztą jak by nie specjal to mało kto by wiedział o Bardock'u.
BH Daimaouji pisze:(tak samo mozesz powiedziec o Bu Bu i Vegecie)
Taaa.?. Więc od czego pochodzą: Sayian saga i Bu BU saga? Oni są popularnymi postaciami występującymi w DBZ.
1.Tak bylo w polsce
2.Vegeta byl przed DB natomiast Bu Bu takze przed choc maja wieksza role w DBZ tu sie zgodze

Barni - Nie wiem o co ci chodzi :?

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

BH Daimaouji pisze:Barni - Nie wiem o co ci chodzi :?
Dobra... nvm xD Mnie nikt nie rozumie nigdy ;d
Obrazek

.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Barni pisze:
BH Daimaouji pisze:Barni - Nie wiem o co ci chodzi :?
Dobra... nvm Mnie nikt nie rozumie nigdy
Jelsi ci chodzilo ze on napsial ze zyje przed DB (co dales pogrubiona czcionka) to ja sie z tym zgadzam , wiec to co napsiales bylo nieco dziwne , chodzilo mi ze JUZ nie "zyje" w DB (w sensie pierwszej serii)

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

No, ale ty napisałeś tak, jakbyś chciał go uświadomić, że Bardock w DB jest już martwy... To może źle to odebrałem xD

Dobra. Wróćmy do głównego założenia tematu- Ulubieni Bohaterowie DBZ.
Obrazek

.
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

No właśnie przestańcie się kłócić :!: :cool:. Może założymy osbny post-kiedy kto żył? Mogło by być ciekawie, ale tematem tego postu jest ulubiona postać, więc proszę byście raczej tylko o tym pisali :cool:
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Pitti pisze:Może założymy osbny post-kiedy kto żył? Mogło by być ciekawie
Moze byc BTW i tak twoj temat jest juz ignorowany skoro taki juz jest

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Nie taki, a podobny. Jakoś nie widzę by był ignorowany-cały czas ktos go odwiedza
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
Treyu
SSJ 2

Post autor: Treyu »

Moja ulubiona postać: Goku

Często ludzie mi wmawiają, że lubie go, gdyż jest najpotężniejszy. Osobiście bardziej lubie w nim charakter - jest w pełni dobrą postacią. Poprostu polubiłem go od pierwszego spojrzenia.
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Treyu pisze:Moja ulubiona postać: Goku

Często ludzie mi wmawiają, że lubie go, gdyż jest najpotężniejszy. Osobiście bardziej lubie w nim charakter - jest w pełni dobrą postacią.
1. :lol: najpotezniejszy Hahaha
2.Prawde mowiac za to go nie lubie , wiele razy przegrywal przez swoja dobroc ale w tym to wole go niz Vegete jest milszy , jednakze KKRT BYL zimnym kawalkiem drania i nie mozna o tym zapomniec (wystarczy spojrzec na moj avatar)

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Treyu
SSJ 2

Post autor: Treyu »

BH Daimaouji pisze:1. :lol: najpotezniejszy Hahaha
właśnie o tym mówię, jak dla mnie wielu chłopa mogłoby mu dać radę... no przy ostatnim stadium pokazanym w DBGT (ssj4) to raczej jednak nie wielu - Vegeta i niektóre odmiany shenronów xD W każdym razie dla mnie może być słabszy od Żółwia pustelnika to i tak bym go lubił :P zresztą zawsze z niego polewam :P
BH Daimaouji pisze:Prawde mowiac za to go nie lubie , wiele razy przegrywal przez swoja dobroc ale w tym to wole go niz Vegete jest milszy , jednakze KKRT BYL zimnym kawalkiem drania i nie mozna o tym zapomniec
nie da się zaprzeczyć BH
Obrazek
Astarot
SSJ 5

Post autor: Astarot »

Moim zdaniem jego dobroc to raczej dobra cecha, ktora urozmaica Dragon Balla...
Tez go lubie za to...No moze najpotezniejszy nie byl, ale do slabych nie nalezal ;D
W anime bylo duzo przeciwnikow, ktorzy przegrali z nim i jego kumplami przez to, ze byli tyranami, czyli poprostu byli zli.
Przykladem jest Freeza...Przez jego glupote prawie zginal...Goku oddal mu czesc swojej energi, by mogl sprubowac opuscic Namek przed wybuchem, badz poprostu mniec wieksza szanse na przezycie, lecz on wykorzystal ta energie prubojac zabic Goku...Przeliczyl sie jednak :twisted: Ten przyklad wskazuje na to, ze bycie zlym tez nie jest za madre :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Treyu pisze:
BH Daimaouji pisze:1. :lol: najpotezniejszy Hahaha
właśnie o tym mówię, jak dla mnie wielu chłopa mogłoby mu dać radę... no przy ostatnim stadium pokazanym w DBGT (ssj4) to raczej jednak nie wielu - Vegeta i niektóre odmiany shenronów. W każdym razie dla mnie może być słabszy od Żółwia pustelnika to i tak bym go lubił :P zresztą zawsze z niego polewam :P
1.Shenronow jest tylko 3 (o ile liczysz tez Porunge) zle smoki to nie Shenrony
2.No , wiec sie smieje kiedy slysze od Thales gdy walcze jako on z Kakarottem "To Kakarotto! Dowcip wszystkich sajanow!" :lol:
Przykladem jest Freeza...Przez jego glupote prawie zginal...Goku oddal mu czesc swojej energi, by mogl sprubowac opuscic Namek przed wybuchem, badz poprostu mniec wieksza szanse na przezycie, lecz on wykorzystal ta energie prubojac zabic Goku...Przeliczyl sie jednak :twisted: Ten przyklad wskazuje na to, ze bycie zlym tez nie jest za madre :wink:
1.Dla mnie Freeza byl komicznie zly (jak Pilaf) SSJ KKRT z Freeza sagi byl bezwatpienia zly
2.(Patrz gora) zlo poplaca i to wieeeeeeeeeeeele :twisted: Przykladem tego jest KKRT jako Super Sajan , udawal tylko bohatera , tak naprawde chcial dobic to (cenzura) scierwo
Ostatnio zmieniony pn kwie 30, 2007 10:41 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.

Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ