czy goku jest najsilniejszym wojownikiem
Moderator: Moderatorzy
czy goku jest najsilniejszym wojownikiem
tak
nie
moze
wybor nalezy do was
nie
moze
wybor nalezy do was
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hm.. Zależy w którym momencie.
W DB (wiem, że w odległej galaktyce jest Brolli czy chociaż Vegeta) jest najsilniejszy.
W DBZ... hm, w DBZ to zależy kiedy. Jak przybył Vegeta, to nie był od niego silniejszy. Bez pomocy Z Teamu by się zesrał a nie z nimi wygrał.
Później coraz bardziej odsadza Vegetę w sile, ale w Buu Sadze, znów zostaje przez niego dogoniony, w miarę.
I na końcu DB GT jest mega silny po wchłonięciu tych kuli.
W sumie- zaznaczyłem, że tak.
W DB (wiem, że w odległej galaktyce jest Brolli czy chociaż Vegeta) jest najsilniejszy.
W DBZ... hm, w DBZ to zależy kiedy. Jak przybył Vegeta, to nie był od niego silniejszy. Bez pomocy Z Teamu by się zesrał a nie z nimi wygrał.
Później coraz bardziej odsadza Vegetę w sile, ale w Buu Sadze, znów zostaje przez niego dogoniony, w miarę.
I na końcu DB GT jest mega silny po wchłonięciu tych kuli.
W sumie- zaznaczyłem, że tak.
.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Mwa ha ha ha kolejna nazwa KKRTa "Debil kosmosu"AdeQ pisze:goku jest debilem to jest oczywiste
Heh kolejny Spamer po GogecieAdeQ pisze:Niepisz takich krotkich postow bo masz ich juz 35 i jest to jeden wielki spam
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Dajcie chlopakowi spokoj.. Jest zapewewne tutaj pierwszy raz na forum i chce sie poudzielac. Jak ja pierwszy raz tu wszedlem to robilem, dokladnie tak samo jak on...Po co wyzywacie go od spamerow?? Wystarczy go pouczyc, ze jak pisze posty to musi pisac na temat i nie za krutkie.. To tyle.BH Daimaouji pisze:AdeQ napisał/a:
Niepisz takich krotkich postow bo masz ich juz 35 i jest to jeden wielki spam
Heh kolejny Spamer po Gogecie
Co do tematu to wybralem tak, poniewaz Goku zdecydowanie byl najsilniejszym wojownikiem w Dragon Ballu. A dokladnie pod koniec, po wchlonieciu kul.
Ostatnio zmieniony pn maja 14, 2007 3:48 pm przez Astarot, łącznie zmieniany 1 raz.

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Kurde kolejna osoba co nie umie poprawnie cytowac , ale e tam zbytnio mi to nie obchodzi , to jego post
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Nie zle , gdybys dobrze zacytowal wyszla by wieksza kolumna ale co tamAstarot pisze:Wszyscy wiedza o co chodzi wiec jest dobrze zacytowane...
I tak ten temat to spam , zrobiony przez spamera , o najwiekszym spamerze wszechczasow
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Wiem , ale nie wiedzialem bardziej co dac , o ile chodzi mi tez o zmutowana iglepp3088 pisze:Igła to nie istota.BH Daimaouji pisze:Igla
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Może KKRT Jest Najsilniejszy Fizycznie Ale Psychicznie Jest Do Du**.
Ale KKRT Wygrywał Tylko Przy Pomocy Teamu Z w DB Tenshin Mu Pomagał w Sayain Saga Gohan i Krilin Oraz Ten grubas.W Namek Saga Wygrał Dzięki Temu że Krilin Zdechł Jakby nie to To By Nawepno Przegrał.w Cell Saga Debil KKRT PRZEGRAŁ z Cellem Zdechł Jak Mięczak Wysadzająć się z Cellem.w BUU Saga KKRT Wygrał Dzięki Pomocy Ludzi I Nameczaninów (głównie dzięke Szatanowi bo on namówił Ziemianów.)z DB Gt Dużo Nie Pamiętam ;p
Równa Się KKRT Wygrywał Dzięki CZyjejś Pomocy
Ale KKRT Wygrywał Tylko Przy Pomocy Teamu Z w DB Tenshin Mu Pomagał w Sayain Saga Gohan i Krilin Oraz Ten grubas.W Namek Saga Wygrał Dzięki Temu że Krilin Zdechł Jakby nie to To By Nawepno Przegrał.w Cell Saga Debil KKRT PRZEGRAŁ z Cellem Zdechł Jak Mięczak Wysadzająć się z Cellem.w BUU Saga KKRT Wygrał Dzięki Pomocy Ludzi I Nameczaninów (głównie dzięke Szatanowi bo on namówił Ziemianów.)z DB Gt Dużo Nie Pamiętam ;p
Równa Się KKRT Wygrywał Dzięki CZyjejś Pomocy
A co to ma wspolnego z sila?? Ze mu ktos pomagal to nie znaczy, ze nie jest najsilniejszy. Wiec jak Goku nie jest najsilniejszy to kto?? Vegeta, ktory nawet sam nie osiagnal SSJ4, czy moze Li Shenron, ktory dostal baty od Teamu, choc Goku nie wchlonal kul. Po wchlonieciu stal sie najsiniejszym czlowiekiem we wszechswiecie....

Prawdopodobnie dużo nie ma wspólnego, racja Goku jest najsilniejszy, ale tylko temu że jest głównym bohaterem, jednak moim zdaniem Nikt nie jest najsilniejszy xD możę Shenlong xD bo spełnia życzenia
. Jeśli by chwile pomyśląc to mógł bym powiedzieć, że songo jest najlepszym wymiataczem, ale gdyby przy dużej mierze myślał tak jak wtedy kiedy jest SSJ4 to by było dobrze, bo on nie zawsze sie zastanawiał, więc może temu twierdze że nie 

1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >