DB PBF [organizacyja cała]

Sprawy na zupełnie inne tematy - nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
amfi
Silniejszy Saiya-jin

DB PBF [organizacyja cała]

Post autor: amfi »

W związku ze zbliżającą się przerwą wakacyjną i związanym z nią brakiem sesji, proponuję sesję na forum którą poprowadziłbym ja. Dlaczego na forum ? Albowiem w związku z wyjazdami i trudnością spotkania się w jednym czasie taka opcja pozwoli zagrać wszystkim zainteresowanym. Sesja choć w świecie DB byłaby oczywiście w pełni niezależna od PBCH tak więc nie dostaniecie ani jednego PD-ka nawet gdybyście uratowali świat (w co zresztą szczerze wątpię ]:> ). Jednak nalegałbym abyście grali swoimi postaciami z PBCH dlaczego? O tym dowiecie się później i pamiętajcie Gra na celu ma dobrą zabawę, ale może i jakiś ukryty cel się znajdzie :).

Zapisywać się będziecie mogli w osobnym temacie który wraz z rysem historycznym znajdzie się na forum wieczorem, tutaj prosiłbym aby udzielały się tylko osoby takie jak administratorzy forum i Guru.

Na sesjach miejsca jest sporo, jak będzie zbyt wielu chętnych to postaram się rozdzielić ich na dwie lub więcej grup, tak więc może zgłosić się każdy. Jednak zastrzegam sobie prawo do wyrzucania z sesji wszelkiego rodzaju "rozwalaczy" tak więc panowie jak mi ktoś krzyknie "zabijam go!" ot tak bez powodu to...

No ale trzeba się zabrać za organizację.
Na początek chciałbym prosić administratorów forum o moderatora w tematach powiązanych z PBF'em, tak abym mógł usuwać wszelkie niepotrzebne komentarze i posty nadgorliwych graczy :)
Tak samo chciałbym podyskutować z Guru graczy którzy u nich grają tudzież grali, a zapiszą się do PBF ( może uda nam się razem wymyślić dla gracza jakiś ciekawy wątek )
Tak samo chciałbym z Guru przedyskutować kilka spraw na temat akcji samej gry, albowiem chciałbym aby postacie graczy mogły wykorzystać swoje doświadczenia (życiowe , a nie PD :) ) zarówno na mojej sesji, jak i wyciągnięte z mojej sesji na sesjach innych Guru.

Zasady.
1. Wiadomo kto ma rację... i to zawsze :)
2. Nie przeszkadzamy reszcie graczy. ( czyli nie spamujemy, czekamy cierpliwie na reakcję gracza, na którego odpowiedź czeka TenCoMaZawszeRację )
3. Na odpowiedź każdy z graczy ma 24h, w uzasadnionych i skonsultowanych wcześniej ze mną przypadkach postaram się wątek ustawić tak aby postać mogła spokojnie wyjechać i zbierać truskawki :) )
4. Nie wiem jak to jeszcze rozwiąże czy osobnym tematem czy ///znacznikiem komentarza MG/// ale będę od czasu do czasu musiał przekazać jakieś wiadomości. W wypadku gdyby to był osobny temat gracz ma nakaz pierw przeczytać nowe wiadomości w tym temacie, a dopiero później czytać co się dzieje na sesji :).

Ehh ale przynudzam :) Mam tylko nadzieję że pomysł się spodoba i obiecać mogę że będzie nietypowo i oryginalnie :) no nic pora do roboty bo zaraz szef się wścieknie że znów nic nie robię :) Cya. Śpijcie dalej zdrowym i smacznym snem :)
Moja lista tematów ignorowanych jest naprawdę długa :)
ODPOWIEDZ