Hey! ^^
Zacznę od wytłumaczenia pojęcia Spam:
Istotą spamu jest rozsyłanie dużej liczby informacji komercyjnych o jednakowej treści do nieznanych sobie osób. Nie ma znaczenia, jaka jest treść tych wiadomości. Aby określić wiadomość mianem spamu, musi ona spełnić trzy następujące warunki jednocześnie:
1. treść wiadomości jest niezależna od tożsamości odbiorcy,
2. odbiorca nie wyraził uprzedniej, zamierzonej zgody na otrzymanie tej wiadomości,
3. treść wiadomości daje podstawę do przypuszczeń, iż nadawca wskutek jej wysłania może odnieść zyski nieproporcjonalne w stosunku do korzyści odbiorcy.
No i gdzie wy widzicie spam na forum? Ja nigdzie ^^
Ale to już mniejsza z tym, niby wiadomo o co chodzi jak ktoś mówi "Nie spamuj"
I tera jest pytanie- czemu ludzie piszą posty typu "No właśnie, zgadzam się z nim", skoro to i tak nic nie wnosi do tematu, czy coś w tym guście. Wg. mnie? Żeby sobie ponabijać. Jasne, fajnie mieć 29512801283128501 postów, ale lepiej jest mieć ich 28, ale sensownych.
Z drugiej strony, żeby zobaczyć posty "na poziomie" trzeba byłoby się udać na jakieś forum polonistyczne. Bo to jest forum "rozrywkowe", więc wątpię żeby komuś chciało sie siedzieć 15minut nad postem, żeby ten jakoś wyglądał.
Wiem- bez sensu. Ale nie chcę "Spamować", a posty trza mieć ^^
PS. To, że te posty nie są usuwane to już zupełnie inna bajka.
Jak powinny wyglądać posty, a dlaczego tak nie wyglądają?
Moderator: Moderatorzy
Dla mnie SPAM jest określeniem czegoś co nie ma w istocie żadnego sensu, oraz nie wprowadza nic do tematu. I takie określenie jakie "zaprezentowałem" jest używane na 95 % forum oraz stron, poniewaz to jest "najmądrzejsze" rozwiązanie odnosnie spamu 

1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Wybaczcie, ja spamem nazywam post, który nie wnosi do tematu nic, jest bezsensu i jest niepotrzebny. Już mi weszło w mowę, że to spam, nazywajcie to sobie jak chcecie.
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Taki kawał. Nie pamiętam go już dokładnie. Ale było mniej więcej tak:
Płynie na łódce 3 rybaków.
Rybak 1: Ale ładnie, słońce zachodzi.
Rybak 2: Mhm.. pięknie
Rybak 3 nagle wiosłem wypchnął obu z łódki, wpadli do rzeki.
Rybak 2: Za co?!
Rybak 3: Go za offtop, ciebie za flood (chyba tak.. )
Rybak 2: Ale.....
Nie zdążył zakończyć bo trzeci rybak wepchnął go wiosłem pod wodę
Rybak 3: A za niepotrzebne dyskusje- ban.
Wiem, wiem. To jest offtop ;P Ale ma leciutko coś wspólnego z tematem.
Płynie na łódce 3 rybaków.
Rybak 1: Ale ładnie, słońce zachodzi.
Rybak 2: Mhm.. pięknie
Rybak 3 nagle wiosłem wypchnął obu z łódki, wpadli do rzeki.
Rybak 2: Za co?!
Rybak 3: Go za offtop, ciebie za flood (chyba tak.. )
Rybak 2: Ale.....
Nie zdążył zakończyć bo trzeci rybak wepchnął go wiosłem pod wodę
Rybak 3: A za niepotrzebne dyskusje- ban.
Wiem, wiem. To jest offtop ;P Ale ma leciutko coś wspólnego z tematem.
.
- Drake
- Golden Oozaru
- Kontakt:
Spam jest najgroszą zmorą forum jak widze niektore teksty to mnie skręca.A najwięskzym błędem jest na własnej stronie internetwoej wporowadzić zasade że aby wejśc do downlaodu trzeba napisać 10 postów itp.wtedy to dopiero się zaczyna robić bałagan gdyż wtedy userzy zaczynają pisać bezesnoswne jednozdaniwoe psoty wq stylu"lubie Goku"tylko po to aby dostać się do downloadu.Uważam ze l;epiej żeby wogóle nie pisali niż pisali bez sensu
http://www.mist-village.zobacz.com.pl/ fajna stronka anime(duży download)polecam
http://www.otwieramy.pl/?p=140130 kliknij to mi pomoże:Pp
http://www.otwieramy.pl/?p=140130 kliknij to mi pomoże:Pp
- BH Daimaouji
- SSJ 5
No nie lubie tego , takich "uzytkownikow" nazywam "nalogowymi fanami KKRTa"Drake pisze:userzy zaczynają pisać bezsensowne jednozdaniowe posty wg stylu "lubie Goku"
Update
Ten spambot to ma dopiero imie
(Poprawione)Spambot jest najgroszą zmorą forum jak widze niektore teksty to mnie skręca.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019