Założyłem temat z powodu, ostatnio, świetnej zabawy z użytkownikami ssjp w BFME, lecz niestety zabawy jest coraz mniej z powodu, że mało osób daną grę posiada .
Jeżeli ów grę masz i również masz ochotę pograć w gronie kolegów możesz napisać tutaj, do Sinjiego, Krisa a również do mnie .
Dobra, ty samozwańczy królu : D Zobaczymy jak będziesz spiewać po HV:P Nie grać z nim ! denerwuje się gdy przegrywa- jak gra ze mna cały czas jest zdenerwowany xD
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Dobra, ty samozwańczy królu : D Zobaczymy jak będziesz spiewać po HV:P Nie grać z nim ! denerwuje się gdy przegrywa- jak gra ze mna cały czas jest zdenerwowany xD
Chyba śnisz @_@
Ja i PePuś w akcji = kolejny topic nadajacy sie na smieci
Chyba śnisz @_@
Ja i PePuś w akcji = kolejny topic nadajacy sie na smieci
My nie lubimy offtopu! My go kochamy ;'D
Potrafisz wszystko zbeszczescić
pp3088 pisze:obra, ty samozwańczy królu : D Zobaczymy jak będziesz spiewać po HV:P Nie grać z nim ! denerwuje się gdy przegrywa- jak gra ze mna cały czas jest zdenerwowany xD
Więc ma mój charakter xD. Jak komuś coś zabieram do jestem spokojny i pokazuje uśmieszki ( xD ). Ale jak mi coś nie wychodzi to od najgorszych powyzywać to tylko przystawka.
Powiem to tak: Nie ma miejsca w którym można by to grę pobrać zarówno darmowo, jak i legalnie. Można ją kupić w sklepie, obecnie za cenę czterdziestu kilku złotych, o ile pamięć mi nie szwankuje. Teraz to malutko, ale jak wychodziła to ją kupowałem za prawie 150zł! Gra jest fenomenalna, tak samo jak 2 część i dodatek do niej- "Król Nazguli", ale jakoś nie mam ochoty grać przez neta, nigdy nie grałem z nikim w żadną grę.
krova pisze:Ja bym zagral ale:
1. nie mam
2. nie wiem zupelnie ocb
3. nie znam kompletnie lotr
4. nie chce was zgnoic
O ostatni punkt prosze pytac pp3088. Potwierdzi
Po dzisiejszym zniszczeniu nie pozostaje mi nic jak tylko przyklasnąć i wierzyć, że się odegram. Jako, że nadzieja matką głupich to przyznaje, że na krove nie ma mocnych.
krova pisze:Ja bym zagral ale:
1. nie mam
2. nie wiem zupelnie ocb
3. nie znam kompletnie lotr
4. nie chce was zgnoic
O ostatni punkt prosze pytac pp3088. Potwierdzi
Po dzisiejszym zniszczeniu nie pozostaje mi nic jak tylko przyklasnąć i wierzyć, że się odegram. Jako, że nadzieja matką głupich to przyznaje, że na krove nie ma mocnych.
A ja ze skromnosci dodam ze gralismy w HoMM IV, i ostateczna walke wygralem uzywajac jednego bohatera, bez armii, atakujac na zamek, i sie przy tym nie spocilem bo zuzylem jakies 10% many i 5% zycia
Czekam na wyzwania od lepszych przeciwnikow. Albo jakies 2v1? Haha