czy goku jest najsilniejszym wojownikiem

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

czy goku jest najsilniejszym wojownikiem

tak
8
50%
nie
8
50%
moze
0
Brak głosów

Liczba głosów: 16

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Kamil - To Freeza saga nie Namek saga ponadto tak , pomagali mu w DBGT
-To dzieki Kaioshinom odzyskal ogon i dzieki Pan stal sie SSJ4 zeby skopac tylek Baby'emu i wyslac go w rejs w jedna strone na slonce
-Podczas Super #17 sagi to dzieki #18 pokonal Super #17
Astartor - NIGDY nie pisz "najsilniejszy czlowiek" (mimo iz to metafora) KKRT nie jest czlowiekiem!
Równa Się KKRT Wygrywał Dzięki CZyjejś Pomocy
No i tak "pokonal" Broli'ego. Kamil to jedna z wielu osob tutaj co uzywa mozgu w sprawie sily KKRTa
Debil KKRT PRZEGRAŁ z Cellem Zdechł Jak Mięczak Wysadzająć się z Cellem
:twisted: no ktos mnie popiera
Nikt nie jest najsilniejszy , możę Shenlong
A wiec Piccolo Daimaou jest najsilniejszym we wszechswiecie , bo zabil najsilniejsza istote? (Sarkazm)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

BH Daimaouji pisze:Równa Się KKRT Wygrywał Dzięki CZyjejś Pomocy
Widocznie był jedyną osobą, która mogła liczyć na czyjąś pomoc i miała tyle oleju w głowie, że jak przegrywała łączyła siły. Nie pisać mi tu o honorze itp. w tamtych chwilach najważniejsze było, aby Ziemia przetrwała.Co z tego, że Vegeta walczył z dumą? Mógł przez to stracić wszystko, zreszta i tak by nie wygrał z czyjąś pomocą, bo nie miał takiego potencjału.
BH Daimaouji pisze:Debil KKRT PRZEGRAŁ z Cellem Zdechł Jak Mięczak Wysadzająć się z Cellem
Zdechł jak bohater, w obronie swoich bliskich i wartości. Vegeta ginąc, ginął tylko za zbyt wygórowane ego. Brak jakichkowliek wartości powodował, że Vegeta nie miał dodatkowej mobilizacji.

Vegeta tez prawie nikogo sam nie pokonał:
-Nappa-dokończenie dzieła kakarota,
-Kui-tu fakt, ale zabicie go było łatwe,
-Dodoria-dokończenie Ataku Krilana(słoneczny kieł or sm like that),
-Rikum-dokonczenie,
-Baata-dokonczenie,
-Guldo-z zaskoczenia,
-Zarbon-przegrał, tylko dzieki idiotyzmowi przeciwnika przeżył,
-Android 19-fakt, ale jego to nawet Gohan by poturbował,
I tu kończy się liczba wygranych przez Vegetę walk. No może pominołem wysoko kontrowersyjną walkę(Majin vs. SSJ2). Gt nie licze, to był zwykły komercyjny chłam.
Wiem , ale nie wiedzialem bardziej co dac , o ile chodzi mi tez o zmutowana igle
Igły nie da się zmutować, nie posiada ona genów ani łańcuchów DNA, nie cechuje jej także umijętność replikacji.
Może KKRT Jest Najsilniejszy Fizycznie Ale Psychicznie Jest Do Du**.
To Vegeta był słąby psychicznie. Nie dojrzał do walk, ciągle traktując je jako zabawę. Rezultat? Często kończyło się skrajnym wycienczeniem albo smiercią.

Wniosek. Odrzucając gt Goku był najlepszym, najsilniejszym wojownikiem, a zarazem budził największe zaufanie. Finito.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

pp3088 pisze:
Animking pisze:Debil KKRT PRZEGRAŁ z Cellem Zdechł Jak Mięczak Wysadzająć się z Cellem
Zdechł jak bohater, w obronie swoich bliskich i wartości. Vegeta ginąc, ginął tylko za zbyt wygórowane ego. Brak jakichkowliek wartości powodował, że Vegeta nie miał dodatkowej mobilizacji.

Vegeta tez prawie nikogo sam nie pokonał:
-Kui-tu fakt, ale zabicie go było łatwe,
-Dodoria-dokończenie Ataku Krilana(słoneczny kieł or sm like that),
-Rikum-dokonczenie,
-Baata-dokonczenie,
-Guldo-z zaskoczenia,
-Android 19-fakt, ale jego to nawet Gohan by poturbował,
Może KKRT Jest Najsilniejszy Fizycznie Ale Psychicznie Jest Do Du**.
To Vegeta był słąby psychicznie. Nie dojrzał do walk, ciągle traktując je jako zabawę. Rezultat? Często kończyło się skrajnym wycienczeniem albo smiercią.

Wniosek. Odrzucając gt Goku był najlepszym, najsilniejszym wojownikiem, a zarazem budził największe zaufanie.
1.No tak , ale i tak , na prozno
2.Kui i Dodoria nie byli juz wstanie dorownac potegi Vegety. Taiypoken Krilana nie ma nic do rzeczy Vegeta sam by go pokonal. Guldo byl slabszy od Vegety ale nie byla jego kolej (Vegeta byl Rikuma) , co do #19 to watpie. Gohan byl wiele slabszy od KKRTa , zapewne #19 skopal by jego tylek
3.Ale on jest sajanem! I jak mozesz nazywac normalnego w rozwoju ze "nie dojrzal" w przeciwienstiwe do opuznienca? (Kakarotto)
4.Zaufanie? Ta oczywiscie , wiele razy przez tego dupka swiat byl w postrzasku

(Poprawilem cytowanie)
Ostatnio zmieniony wt maja 15, 2007 10:56 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

2.Nappa < Vegeta i pozbyl sie go bo Nappa juz nie nadawal sie do walki wiec Vegeta zbail go jak na sajana przystalo , Kui i Dodoria nie byli juz wstanie dorownac potegi Vegety. Guldo by slabszy od Vegety ale nie byla jego kolej (Vegeta byl Rikuma) , co do #19 to watpie. Gohan byl wiele slabszy od KKRTa , zapewne #19 skopal by jego tylek
To samo można powiedzieć o przeciwnikach Goku. Przegrali bo byli słabsi. BTW Goku był chory i Gohan był od niego silniejszy. Nie sądze aby #19 dorównywał poziomowi mocy Freezerowi na poziomie 2, a tego Gohan wczesniej potrafił stłuc.
BH Daimaouji pisze:Zaufanie? Ta oczywiscie , wiele razy przez tego dupka swiat byl w postrzasku
A przez Vegete wiele razy więcej.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

pp3088 pisze:
Co do #19 to watpie. Gohan byl wiele slabszy od KKRTa , zapewne #19 skopal by jego tylek
BTW Goku był chory i Gohan był od niego silniejszy. Nie sądze aby #19 dorównywał poziomowi mocy Freezerowi na poziomie 2, a tego Gohan wczesniej potrafił stłuc.
BH Daimaouji pisze:Zaufanie? Ta oczywiscie , wiele razy przez tego dupka swiat byl w postrzasku
A przez Vegete wiele razy więcej.
1.A skad ten pomysl ze byl taki slaby? Ale ta ciekawie by bylo zobaczyc zdolnosci Gohana mimo iz wszyscy sie bali jak KKRT mial atak serca zamiast zaatakowac #19
2.Mozliwe , wszak to on dal Komorczakowi C 18 , ale gdyby nie on , ta saga nie trwala by dlugo. BTW tacy sa (prawdziwi) Sajanowie.

Kakarotto tyle razy doprowadzil swiat/wszechswiat do postrzasku

1.Podczas Sajan sagi puscil ogon Radimowi , czyniac z siebie dupka co omal nie skonczylo sie fatalnym skutkiem. Naszczecie potem poswiecil swoje bezwartosciowe zycie dla korzysci swoich antyfanow i Piccolo jr :twisted:
2.Pod koniec Sajan Sagi powiedzial Krilanowi zeby darowal Vegecie zycie , za ta obraze zaplacil w Buu sadze , jak Vegeta go gnebil (choc przedtem dobrze dla Ziemian ze Vegeta nie wrocil na Ziemie po zemste)
3.Pod koniec Freeza sagi , darowal zycie Freezy , naszczescie potem uzyl swojego "mozgu" i dobil go.
4.Podczas Buu sagi KKRT nie wykonczyl Bu Bu bo chcial dac szanse "mlodym pokoleniom" , a za swoja glupote zaplacil cene w postaci smierci wielu istot na Ziemii.

Wiec Kakarotto jednak byl "ciota" kosmosu i jego zaglada.

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Jak dla mnie jest najsilniejszy. Pokazał to w wielu walkach. Czytałem też wasze opinie i zauważyłem podobne stwierdzenia w stylu "Goku często wygrywał tylko dzięki pomocy kolegów". Myślę że przyjaźń Goku i jego charakter jest jego największą siłą. Dlatego uważam że Kakarotto jest najsilniejszym wojownikiem (zaraz po Mr.Satanie xD)
Obrazek
Awatar użytkownika
Damianeku666
USSJ
Kontakt:

Post autor: Damianeku666 »

nie jest najsilniejszy. jak dla mnie super17 i lishinron po wchlonieciu kul byli silniejsi od mendy xd
Awatar użytkownika
Tapion
SSJ 4

Post autor: Tapion »

Nie bo Vegeta nim jest :razz:
Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

Post autor: MeTeO* »

Zawsze wolałem Vegete, ale musze z przykrością stwierdzic ze Vegeta jest słabszy od Goku. Oczywiście były momenty w których Vegeta przewyzszał go siłą, ale Goku to główny bohater i musi byc najsilniejszy...Vegete mało obchodził los ludzi, dlatego walczył tylko za siebie i dlatego ze chciał kiedys pokonac KKRT.Jednakże mysle ze zdecydowaną większość tego anime siłą zdominował Goku.
Awatar użytkownika
Tapion
SSJ 4

Post autor: Tapion »

Czytalem gdzies na necie ze pod koniec sagi dbgt Goku mial 1.000.000.000 j/m a Vegeta mial 950.000.000 j/m ale i tak Vegeta RLZZZZ
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Moce po Freeza sadze (choc po odlocie Tronka) nie sa wazne , moce postaci po tym sa znane jako "> 4.000.000" (Moc KKRTa jako SSJ)

Poza:
-Moca KKRTa przez scouter Sauzy (nie znana)
-Moca Broli'ego jako niemowle (10.000)

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
King Cold
Oozaru

Post autor: King Cold »

Goku nie jest najsilniejszym wojownikiem, i Vegeta tez nim nie jest. O wiele od nich silniejszy był Li Shenron. Nawet we dwóch nie byli w stanie mu dorównać ( nie mówimy o fuzji w Gogete SSJ4 ). Goku, wygrywał wiele walk z pomocą przyjaciół ( pierwsza lepsza - Raditz vs Goku & piccolo, bez piccola by sobie nie poradził). Zaś Vegeta walczył dobrze, ale nie skutecznie ( bilans podany przez pp ). Głos na NIE !
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

King Cold pisze:Goku, wygrywał wiele walk z pomocą przyjaciół (pierwsza lepsza - Raditz vs goku & Piccolo, bez Piccola by sobie nie poradził).
Ale KKRT nie wygral tej walki Piccolo jr ja wygral

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
King Cold
Oozaru

Post autor: King Cold »

BH Daimaouji pisze:
King Cold pisze:Goku, wygrywał wiele walk z pomocą przyjaciół (pierwsza lepsza - Raditz vs goku & Piccolo, bez Piccola by sobie nie poradził).
KKRT tez, chodziło o to zeby zniszczyc Radima i udało sie...
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

King Cold pisze:
BH Daimaouji pisze:
KKRT tez
E nie KKRT kopnal w kalendarz = Radim & KKRT loses :roll:

Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ