LOG4 !!!

W tym dziale dyskutujemy na temat różnych gier, niekoniecznie o tematyce DB.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Wego
SSJ 4

LOG4 !!!

Post autor: Wego »

Jak zapewne wiecie już za jakiś czas pojawi się na naszym rynku czwarta część Legacy of Goku – gry, bez której nasza strona nie powstałaby. :) Jej druga nazwa to Dragon Ball GT: Transformation. Wymienia się różne daty premiery, lecz najbardziej prawdopodobną jest chyba 14 czerwca 2005 r. Przypominam, iż to oficjalna data, romy pojawią się zapewne wcześniej, jak to miało miejsce w przypadku Buu’s Fury. A co dotąd powiedzieli twórcy o tej grze? Jaka ma być? Otóż w tej zapowiedzi postaram się to wam przybliżyć.

Akcja LoG4 ma toczyć się w sagach Baby i Chibi Goku, rodem z Dragon Ball’a. Jak na razie nic nie wiadomo o Super #17 i Evil Shenlong sagach. A byłaby wielka szkoda, gdyby nie były przedstawione w grze... Wyobraźcie sobie te wspaniałe pojedynki Goku SSJ4 vs Super#17 lub Gogeta SSJ4 vs Li Shen Ron... Po prostu marzenie. :D Ok, ja przestaję się już zachwycać, tylko przechodzę do rzeczy, a mianowicie w DBGT:T można będzie kontrolować maksymalnie 3 postacie, przełączając się między nimi w dowolnej chwili! Taka sprawa na pewno dodałaby smaczku grze, chociaż komputerowi kompani z bardzo dobrym AI też by się przydali. :D Kolejnym na pewno przydatnym i ciekawym atutem ma być dające się zniszczyć otoczenie tak samo przez gracza jak i wrogów. Doda to lepszego wymiaru całemu przebiegowi walki. Nie może także zabraknąć bonusów, dzięki którym odkryjemy nowe ciosy, poziomy i tryby gry. Autorzy także wspomnieli o możliwości stworzenia drużyny składającej się z maksymalnie 10 bohaterów i 2 złoczyńców. Nie bardzo rozumiem co to znaczy, ale przekonamy się o tym w praniu. ;)

Twórcy LoG’a muszą naprawić jedną wadę gry – słaby system walki. Dotąd wystarczyło iść przed siebie i naciskać przycisk A, co chwila atakując specjalnym ciosem wymagającym KI lub zamieniając się w SSJ. Należy to zmienić, ponieważ taki system walki jest za mało rozbudowany, praktycznie wcale. Nie daje tyle przyjemności z grania, co lepszy system. No i właśnie – w zapowiedzi twórców znalazło się zdanie, w którym opisują, jakie systemy walki będą zawarte w LoG4, a mianowicie: walka wręcz, energia specjalna, walkę grupowa, dash, energia powietrzna i ataki spin. Jak widać, trochę tego jest i rozgrywka będzie na pewno bardziej urozmaicona i efektowna. ;) Z drugiej strony mam nadzieję, że LoG4 nie straci klimatu swych poprzedniczek i z dumą będzie go prezentowało. Tak więc – czekajmy na efekty wytężonej pracy ATARI.

To jest recenzja log 4 pisze też kiedy prawdopodobnie wyjdzie

podziękowania dla:

http://members.lycos.co.uk/lfusion/
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Kakarotto
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Kakarotto »

:D dobrze słyszeć zapowiedź nowej wspaniałej gry LoG... Mam nadzieję że nie jest to również tylko plotka... A jeśli nie, mam nadzieję że LoG4 będzie jeszcze ładniejszy, chociaż trudno zrobić cos lepszego niż było w Trójce...
Kakarotto

tyle wystarczy.
Awatar użytkownika
Wego
SSJ 4

Post autor: Wego »

Kakarotto pisze::D dobrze słyszeć zapowiedź nowej wspaniałej gry LoG... Mam nadzieję że nie jest to również tylko plotka... A jeśli nie, mam nadzieję że LoG4 będzie jeszcze ładniejszy, chociaż trudno zrobić cos lepszego niż było w Trójce...
Tak mówisz samą prawde oprócz tego że log to twoja gra.

TO MOJA GRA !! !! !! :twisted: :twisted:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

Mogę sie założyć że 1 z was wszystkich przeszedłem log 2 :D miałem ją dłuuugo przed premierą . A co do log 4 z recki wnioskuje że będzie zajefajna :P :wink:
Ostatnio zmieniony wt maja 03, 2005 1:51 pm przez skibix, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Atom
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Atom »

hmmm a to ciekawe :) jednakże niestety ja historie z LOG zakończyłem na 2 części :roll:
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Ja osobiście nie uwieże dopuki nie zobacze, bo będzie tak jak z folmem fabularnym DB, miał być a go nie ma :evil: Ale co tam, można sobie pomażyć, gra będzie przepiękna, a do tego te fuzje :twisted: Może nawet będzie można grać złotym Oozaru :twisted:
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Groku
SSJ 4+

Post autor: Groku »

Podobno LOG4 ma wyjść 19 lipca 2005r. a to są screeny z tej gierki http://members.lycos.co.uk/lfusion/
Obrazek
Awatar użytkownika
freeq
Przeciętny wojownik

Post autor: freeq »

Log 1 to był banał Log 2 też do kitu - kto to widział zeby jakies wsciekłe psy bez problemu mogły zabić son-gohana :/ Ale Log 3 to jest super zdobywasz rzeczy,forse i nie jest tak trudna jak log 2 ale nie jest tez łatwa poprostu super a jezeli wyjdzie log 4 to to bedzie zajefajnie :)
Awatar użytkownika
Mr.Atom
Vegeta SSJ 7

Post autor: Mr.Atom »

Eh Freeq ta gra juz wyszła......jest o niej w najnowszym newsie na ssjpower....
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Mr.Atom pisze:Eh Freeq ta gra juz wyszła
Co ty pierdo**sz?! LoK 4 NIE wyszlo DBGT : T wyszlo!

BTW Freeq , patrz na date napisania postu Wega! Teraz ani Jarek ani Shogun nie mowia ze DBGT : T to LoK4! Och to takie konfuzyjne :?

i BTW Atom ta gre mozna sciagnac jeszcze stad

http://members.lycos.co.uk/lfusion/index.html , http://dragonballarena.gamesurf.it

Bartek jakby co dal link do DB arena :)

http://ssjpower.net/forum/viewtopic.php?t=328
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Mr.Atom
Vegeta SSJ 7

Gra o ktorej jest mowa w tym topicu jest zmieszczona w pierwszym poscie. A jego kawałek brzmi tak:
Jak zapewne wiecie już za jakiś czas pojawi się na naszym rynku czwarta część Legacy of Goku – gry, bez której nasza strona nie powstałaby. Jej druga nazwa to Dragon Ball GT: Transformation
wiec mowa o Transformation. Czyli jest o tym news na ssjpower... [/quote]
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Atom pisze:Gra o ktorej jest mowa w tym topicu jest zmieszczona w pierwszym poscie. A jego kawałek brzmi tak:
Jak zapewne wiecie już za jakiś czas pojawi się na naszym rynku czwarta część Legacy of Goku – gry, bez której nasza strona nie powstałaby. Jej druga nazwa to Dragon Ball GT: Transformation
Ale zauwaz teraz ze nie ma zapowiedzi ani spisu na ich stronie (na forum tez w dziale Legacy of Goku) , ja wiem lepiej bo rozmawiam z Jarkiem o tak zwanym LoK4! Wiec jaki moral? Nie wiem :shock: :| x| Trzeba sie kogos spytac czy DBGT : T to LoK4 bo sam juz nie wiem x|

BTW oto temat o tym http://members.lycos.co.uk/logfforum/vi ... php?t=1235

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Mr.Atom
Vegeta SSJ 7

POprostu DB GT:T miało być kontunuacją LoG:3 niestety wyszło całkiem inaczej. Moim zdaniemDB GT:Transformtion to skok części zGOku Adcenture. wiec ja to widze tak:

1.Goku Adventure
2.tu jeszcze nie ma gry <--- autorzy zrobili skok i zamiast Z zrobili GT
3.GT:Transformation
Obrazek
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Niestety DBGT: Transformation nie jest LOG4. Ta gra wydana jest wprawdzie przez ATARI, ale wydawcy wyrażnie podkreślają, iż nie ma ona związku z LOG. Przeszedłem już tą grę i odblokowałem wszytstko, jest w miarę dobra.
Puszczam edit'a po przeczytaniu posta, który widnieje pod moją:
Też nie mogę się doczekać DBGT:T2...
Ostatnio zmieniony pt paź 14, 2005 8:46 am przez Dragon Fist, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Ja czekam na DBGT : T II nie moge sie doczekac grac jako Gogeta :P Ciekawe czy bedzie mial atak konfeti :P

Choc przez ten dubbing USA muzyka jest paskudna , gdyby Japonczyci stworzyli te gre dali by sciezke dzwiekowa z TV :P

Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ