1.No takie tam klasyczne txty Vegety
2.To nie kompletement! Kakarotto to najgorsza postac z DB! (zaraz po Herkulesie , Nappie i paru tam ciot rzecz jasna )
Ostatnio zmieniony pn sty 29, 2007 3:30 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
BH Daimaouji pisze:1.No takie tam klasyczne txty Vegety
2.To nie kompletement! Kakarotto to najgrosza postac z DB! (zaraz po Herkulesie , Nappie i paru tam ciot rzecz jasna )
1.No to przykład daj!!! Narazie tylko dajesz przykłady w stylu Gokusia xD
2.Może dla Ciebie...Nappa najgorszy ;p
BH Daimaouji pisze:1.No takie tam klasyczne txty Vegety
2.To nie kompletement! Kakarotto to najgrosza postac z DB! (zaraz po Herkulesie , Nappie i paru tam ciot rzecz jasna )
1.No to przykład daj!!! Narazie tylko dajesz przykłady w stylu Gokusia
2.Może dla Ciebie...Nappa najgorszy
1.Heh , oto przyklady
"Heh , smierdzace fajerwerki"
"Nastepny wymiar"
Potem dam wiecej
2.A no przeciez dalem ZARAZ PO , wiec oni sa NAJGORSI
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Dlaczego Goku jest moją ulubioną postacią? Dlatego, że jest dobry, pogodny, ma czyste serce (jeśli chodzi o moralność świata przedstawionego w DB/DBZ/DBGT) i potrafi cieszyć się z życia. Daje nadzieję innym i ma na otoczenie dobry wpływ. Nie myśli o tym, żeby za wszelką cenę kogoś przewyższyć (jak Vegeta), tylko po prostu daje z siebie wszystko. Wierzy w wygraną, jest "Innocent and clear", ma spokój ducha i jasność umysłu i to jest jego siłą.