Innym razem ktoś pisał, że chce grać na serwerze Orionbprzymi mnie do krainy
Humor ze zgłoszeń
Moderatorzy: Hellion, Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
LOLRav pisze:Dostałem kiedyś takiego maila:bprzymi mnie do krainy
Oto kolejny nominowany
http://ssjpower.net/index.php?id=gracz&uid=211
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Kod: Zaznacz cały
Ich pszywódca Shreder,Kod: Zaznacz cały
mojim Domem,ojciec stawił im czoła,kiedy
już chciał atakować,Ja wyszłem z domu i dołączyłem do Ojca w tym bardzo trudnym pojedynku,Kod: Zaznacz cały
Pojedynej się zaczoł ojciec i jeden z Icerów zniknoł,potem na niebie zaczeły się tworzyć tysiące fal dzwiękowych,kiedy się patrzyłem jak ojciec i Icer walczą nie zauważyłem jak drógi do mnie podleciał i mnie z Bara walnoł w głowe,OdleciałemKod: Zaznacz cały
Wstałem zacisnołem pięść i podbiegłem do tego Icera i
z całej siły uderzyłem go w Morde,nawet się nie poruszył,złapał mnie i i zaczoł lać mnie po MordzieKod: Zaznacz cały
iedy się odcnołem,nad demną stali ci właśnie Changeling-i,chwycili mnie i życili w dom,rozleciał się,nagle zauważyłem miecz w jakimś dziwnym pokoju który zawsze był zamknięty,chwyciłem miecz i wstałem,zastanowiłem się w tedy czy atakować czy wiać,lecz kiedy się zjawili przed demną,zaczełem ich nawalacKod: Zaznacz cały
i po zabijałem reszte
I'll become The King of Pirates!
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Bartni - Dzieki (?)
Pitti - Hmm nie zauwazyles ze popelnil blad , bo napisal "Przywodca" przez sz?
Pitti - Hmm nie zauwazyles ze popelnil blad , bo napisal "Przywodca" przez sz?
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Jak zawsze zmulonyBarni pisze:Hahaha BH ale ty masz nosa do wyszukiwania takich bestselerów xD
Z BARA!
Ja nie szukalem bledow tylko interesujacych fragmentowBH Daimaouji pisze:Pitti - Hmm nie zauwazyles ze popelnil blad , bo napisal "Przywodca" przez sz?
- BH Daimaouji
- SSJ 5
http://ssjpower.net/index.php?id=gracz&uid=928
Kolejny co nie czyta zasad + napisal imie Vegety zle (Vegeta przez 2 t? WTF?!)
Kolejny co nie czyta zasad + napisal imie Vegety zle (Vegeta przez 2 t? WTF?!)
Dobrym , taPoznał tam Frieze II, który okazał się być w miare dobrym icerem.
dobry RZartZamordowali takrze
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Aligatory futra przeciez nie maja!krova pisze:Zfermentowana potrawke z futra rozowego aligatora
Ja nie wiem Bartek jak ty to robisz, przegladasz wszystkie historie po kolei?
2.Nie , losowo
3.Az mnie dziwi fakt ze Piotrek (Dae) kun NIE znalazl Guru a ten z logiem Vegetto tak
Update
http://ssjpower.net/index.php?id=gracz&uid=510co za duren , nizej juz upasc nie moznaArti pisze:HahahahahahaPewnego dnia przyleciałem na planete ziemie którą chciałem podbici ale zmieniłem zdanie i zyje razem z ludzimi
No jednak ktos sie znalazl
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019