Gry online
Moderator: Moderatorzy
Gry online
Chetnie zagram w jakas gre przez neta. Lubie wiele gier i chetnie zagram w cos przez neta. Dajcie tylko tytul a ja to sciagam
. W tym temacie mozecie sie zapisywac kto i w co moglby/chcialby zagrac (nie tylko ze mna i nie koniecznie ze mna
)

I'll become The King of Pirates!
1. Ragnarok Online rules!
2. The Jedi Code (gra przez przeglądarkę, ale ciekawa xD ( www.tjcg.pl )
3. GunZ the Duel zaje.bista gra, tylko nikomu się w nią nie chce kur.wa grać!
4. Mógłbym jeszcze długo wymieniac, ale mi się nie chce
2. The Jedi Code (gra przez przeglądarkę, ale ciekawa xD ( www.tjcg.pl )
3. GunZ the Duel zaje.bista gra, tylko nikomu się w nią nie chce kur.wa grać!
4. Mógłbym jeszcze długo wymieniac, ale mi się nie chce
.
Dlugodystansowce:
Diablo II - tylko na battle.net blizzarda (ale nie zagram na softcore ani nonladder
)
Ragnarok Online - bardzo chetnie, ale na jakims darmowym serwerze, gdyby udalo sie zebrac wieksza grupke
World of Warcraft - od biedy moglbym, ale zapewne zaraz wszystkim sie znudzi (mi takze)
Tibia - ewentualnie
Lineage II - jak znajdziecie mi dobry serwer. Dragon Network juz mi sie przejadlo.
Krotkodystansowce:
Starcraft
Warcraft III (narazie nie mam Frozen Throne, wiec narazie tylko Reign of Chaos)
Lemming Ball Z
Kunio Kun No Nekketsu Soccer League '94 - inaczej zwane Goal 3 (NES)
Total Annihilation
Cossacks
Civilization II/III/IV
Heroes of Might and Magic II/III(ehh...)/IV/V
Counter-Strike 1.5 - nie umiem, ale zagrac moge
Half-Life
Wolfenstein Enemy Territory
Quake III Arena
Jakies Bid For Power czy Earth's Special Forces moge sciagnac, jesli beda chetni.
Na pewno duzo mi wypadlo z glowy, wiec piszcie jak najwiecej, to mi sie poprzypomina
Diablo II - tylko na battle.net blizzarda (ale nie zagram na softcore ani nonladder
Ragnarok Online - bardzo chetnie, ale na jakims darmowym serwerze, gdyby udalo sie zebrac wieksza grupke
World of Warcraft - od biedy moglbym, ale zapewne zaraz wszystkim sie znudzi (mi takze)
Tibia - ewentualnie
Lineage II - jak znajdziecie mi dobry serwer. Dragon Network juz mi sie przejadlo.
Krotkodystansowce:
Starcraft
Warcraft III (narazie nie mam Frozen Throne, wiec narazie tylko Reign of Chaos)
Lemming Ball Z
Kunio Kun No Nekketsu Soccer League '94 - inaczej zwane Goal 3 (NES)
Total Annihilation
Cossacks
Civilization II/III/IV
Heroes of Might and Magic II/III(ehh...)/IV/V
Counter-Strike 1.5 - nie umiem, ale zagrac moge
Half-Life
Wolfenstein Enemy Territory
Quake III Arena
Jakies Bid For Power czy Earth's Special Forces moge sciagnac, jesli beda chetni.
Na pewno duzo mi wypadlo z glowy, wiec piszcie jak najwiecej, to mi sie poprzypomina

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Pozdrawiam z adneerii Wego 42 lvl + warlockPitti pisze:Chodzilo mi o to ze zagram z kims w jakas gre, a nie ze szukam tytulow gier online
znajde plyte mozemy zagrac ^^krova pisze:Warcraft III (narazie nie mam Frozen Throne, wiec narazie tylko Reign of Chaos)
od biedy moznakrova pisze:Wolfenstein Enemy Territory
Znowu coś źle ściągniesz i Ci nie ruszy xD
Ale w razie czego to i ja zgłaszam gotowość bojową. Jeśli już coś się uzbiera-> Albo gramy na servie, na którym już z Kaylem mamy postacie i gram Priestem (taki fajny ktoś, kto leczy, buffuje, pomaga w potrzebie [hahaha xD]), albo jak na nowym servie to Hunt.
No... I KDR odpada ^^
Ale w razie czego to i ja zgłaszam gotowość bojową. Jeśli już coś się uzbiera-> Albo gramy na servie, na którym już z Kaylem mamy postacie i gram Priestem (taki fajny ktoś, kto leczy, buffuje, pomaga w potrzebie [hahaha xD]), albo jak na nowym servie to Hunt.
No... I KDR odpada ^^
.