O fuujjj niee niee nie nie! NIE A KYSZ MI Z DARKIEM AAA MAM SCREENA MASZ BANA HAHAHAHAH !! XD
Nie! Bo znowu się Kayl zasiedzi ... i będzie kozaczyl, że najlepszy WS na servie xD Chociaż fajnie było popatrzeć jak wchodzi do zamku i 3 gildie rozpieprza xD
Barni pisze:O fuujjj niee niee nie nie! NIE A KYSZ MI Z DARKIEM AAA MAM SCREENA MASZ BANA HAHAHAHAH !! XD
Nie! Bo znowu się Kayl zasiedzi ... i będzie kozaczyl, że najlepszy WS na servie xD Chociaż fajnie było popatrzeć jak wchodzi do zamku i 3 gildie rozpieprza xD
ne,na darku to trzeba by miec 30osob conajmiej na poczatku zeby na woe moc jako tako chodzic,
wsa mialem dawno i juz nie zbyt pameitam jak sie nim gralo:P, wole jakis nowy serv ,moj brat tez bedzie gral
rate nowego serva max 10/10/10 no w ostatecznosci 15/15/15 lub ponizej tych dwoch,jak ktos zna fajny serv z takim rate, najlepiej polski, chociaz na zagranciznym tez mozna grac to prosze o kontakt na gg
Koreańczycy proponują KALonline.
Ja proponuję...Wszelkie wersje DB,oczywiście!!!!!!
Mamy też MU
I mamy tibie
i WOW
(nie mylić z LOL)
i mamy...
i mam..
i...(CHRRRRRRRRRRRRRRR)
Chetnie zagram z kims w gre typu juiced, nfs: carbon, most wanted lub undergorund 2. Moge tez grac w nba, fife, GTA3, GTAVC lub GTASA. SRS nie wiem czy sie da przez neta. Jesli ktos lubi takie gry to niech pisze...
BTW. Co jest? Tak sie napalali all na RO, a nikt nie gra xD. Czy to tylko ja taki niedoinformowany
Kayl pisze:odezwal sie ten co gra najwiecej, ja z moim bratem gralismy kilka dni, ale nikt z was nie gral, no nie liczac krovy, no to sie nam znudzilo.
Grałem.. wchodziłem kilka razy dziennie, ale nigdy nikogo nie było, tj. grał Krovens czasem, to co będę sam grał.. xD Wracam do szukania AoA.
Ja wbilem ten 10 job lvl i stanalem bo nie wiedzialem co dalej xd, a poza tym jak wchodzilem to czasem gral Kayl, a tak to nikt xd (nie wiedzialem ze Krova w to gra)