postacie w mugenie2,ktorych lubicie
Moderator: Moderatorzy
- Saiyan Warrior
- Wojownik z Kaioukenem
Postacie
Osobiście uwielbiam Brolego SSJ,Goketę SSJ4,Majin Vegętę SSJ2 i przede wszystkim Tronka SSJ4.Nie pamiętam skąd go wytrzasnąłem,ale jest świetny-Podczas ładowania odnawa HP(i to szybko),ma bardzo silne ataki i zazwyczaj polegają one na tym,że zamiast Tonka pojawia się np.Gohan SSJ4 i strzela jakimś promieniem,albo po okrzyku "Father!!!" pojawia się Vegeta i naparza przeciwnika. MIODZIO!!!
[ Dodano: Pon Sie 06, 2007 1:21 pm ]
Uwielbiam też Songoku (zwykłego).Potrafię się nim zmieniać w SSJ w SSJ3.Robi wrażenie,gdy na przykład zaczynasz walkę czarnowłosym ludkiem w pomarańczowym dresie a kończysz złoto-długo-włosym mocarzem w złotym wdzianku. Niezły efekt-można ciekawie zmylić przeciwnika.
[ Dodano: Pon Sie 06, 2007 1:21 pm ]
Uwielbiam też Songoku (zwykłego).Potrafię się nim zmieniać w SSJ w SSJ3.Robi wrażenie,gdy na przykład zaczynasz walkę czarnowłosym ludkiem w pomarańczowym dresie a kończysz złoto-długo-włosym mocarzem w złotym wdzianku. Niezły efekt-można ciekawie zmylić przeciwnika.
Songo wybacza - ja nie.
Standardowy Goku zwykly nie moze nawet w ssj sie zamienic..Jasfar pisze:Uwielbiam też Songoku (zwykłego).Potrafię się nim zmieniać w SSJ w SSJ3.Robi wrażenie,gdy na przykład zaczynasz walkę czarnowłosym ludkiem w pomarańczowym dresie a kończysz złoto-długo-włosym mocarzem w złotym wdzianku. Niezły efekt-można ciekawie zmylić przeciwnika.
Ostatnio zmieniony pn sie 06, 2007 2:54 pm przez Pitti, łącznie zmieniany 2 razy.

I'll become The King of Pirates!
- BH Daimaouji
- SSJ 5
W jakim sensie oba? Znam tylko z HD , chodzi ci o tego by Roken?Tapion pisze:Songoku SSJ 4 ( oba )
Ja tez lubilem grac Namek Gohanem (Jak Vegeta przybywal smialem sie "Dodge this next attack if you can! (Wyceluwuje pociski KI) Garlic gun FIRE! Hi hi hi hi hi hi ha ha ha ha! O my where are my manners i completly forgot to say goodbye (wykonuje Bakuhatsuhe) , jak i jego txt jak zmienia Gohana w oozaru) , oraz Gohanem z RoSaT (bazowany na Tronku z Mugena 1) , a i Babidi tez rzadzil
Ostatnio zmieniony pn sie 06, 2007 1:40 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
E chodzi tutaj o Mugena 2 nie o Mugena 2005Tapion pisze:no chyba tak bo w mugenie 2k5 sa przeciez 2 Goku SSJ4
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019