Sprawy o których nie można zapomnieć !

Wszystkie sprawy, które dotyczą tego forum.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Atom
Golden Oozaru
Kontakt:

Sprawy o których nie można zapomnieć !

Post autor: Atom »

Nie wyrabiam! No może za dużo powiedziane. Ale to co tu się ostatnio dzieje przechodzi moje siły. Wieczne wyzywanki, kłótnie i wzajemne groźby. Ludzie ile wy macie lat? W jakim wy świecie żyjecie? Czy nie czas na zawieszenie broni? Czy Wy nie potraficie żyć w spokoju? Szczerze to myślę że to wszystko to jedna wielka utopia. Gdzie jest to ssjpower które było jeszcze dość niedawno ? Co się stało z naszymi usserami? Macie problem? Piszcie od tego jestem Ja i Arti. Ale żeby takie żeczy przedstawiać na forum ? miejscu gdzie każdy nowy newbie ma nadzieje znaleźć coś pożytecznego? W czym tkwi problem? Za mało moderatorów? Co was boli ?...... Panowie,dajcie przykład nowym. Pokażcie że potraficie dorównać najlepszym i starajcie się utrzymać poziom który towarzyszył waszej osobie jeszcze tak niedawno. Proszę zróbcie to chociaż dla mnie. Osoby która może iż na to nie wygląda ale poświęciła ssjpower wiele czasu i pracy. Pozdrawiam
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Atom kun , to Bliz i Macix mnie denerwują :evil: powiedz im coś zanim bedzie aramgedon i stos banów :evil:

BTW Jestem niewinny , to oni mnie nie lubią :cry:

BTW2 Atom kun , zauważ że jest tu dziewczyna , o imieniu Trocinka , a ona tymbardziej nie jest chłopcem :P
Bliz
SSJ 5

Post autor: Bliz »

Po uno Ty i tylko Ty jestes winny
Po secundo Pomysl za co Cie nie lubimy (ja za bluzgi i wogole jaki syf robisz na forum)
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Bliz to @#$%

Bliz pisze:Po uno Ty i tylko Ty jestes winny
Po secundo Pomysl za co Cie nie lubimy (ja za bluzgi i wogole jaki syf robisz na forum)
:evil: Jak możesz mnie oskarzać?! Co wam robie? Ja tylko sie bronie a wy takie głupoty piseszecie :evil: Nie nabijam postów (jak to piazą na forum piccety , SSJCENTER) , nie jestem najbardziej spamowym uzytkowkiem (to wasza wina , bo mnie obrażacie!) , poprostu WY mnie poniżacie. (zauważcie , na forum Dae nikt mnie nieponiża i jest spokojnie , a tu wy mnie traktujecie jak jakiegoś wyrzutka. :evil:)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Bliz
SSJ 5

Post autor: Bliz »

W co za gierki psychologiczne grasz.... nie wiem czy wiesz ale niektorzy sa innego zdania niz to co napisales wyzej....
Awatar użytkownika
Atom
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Atom »

I wracamy do początku....z serca pisałem o co mi chodzi i aby zapobiedz makakofoni ,a wy znowu sie kłucicie.... czy zrezygnować z moda? bo ja już nie daje sobie rady...
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
Awatar użytkownika
Gutek
SSJ 3

Post autor: Gutek »

Heh... No to ktoś musi odpuścić, ja bym nigdy nie darował, ale wy robcie co chcecie... BH kun, pokaż troche tego co ja na LoGT fusion :twisted:
Mam swoją dumę, zawsze sam a nie z tłumem.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Wybacz ze tak pozno , ale chcialbym tu pozostawic podpis :P

Otoz tak , z Macix juz sie NIE kloce , teraz moim celem jest ten robak - Gogeta
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ