Reklamy

Sprawy na zupełnie inne tematy - nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Reklamy mnie w.u.r.w.i.a.j.a np na polsacie. Ogladam film a tu co 5 minut 10 minutowa reklama -_-' shit to jest porazka. Na tvp1 np. przynajmniej jak puszczaja film to nie daja reklam podczas niego. Ogolnie reklamy to zwykle durnoty, żadko kiedy mi cos dadzą. Nie lubie reklam siecie telefonowych (?) np. plusa, playa. Choc w playu rozbawil mnie raz moment jak w ta dziewiatke wózek za.pi.er.do.li.l xD. Wkurza mnie jeszcze bardziej to, że jak puszcza jakąś reklame np. play to zaraz potem jest np. plus, a potem znow ta sama reklama play!. Powtarzaja co chwila te same c.h.u.j.o.w.e reklamy xd. Przydatne są tylko wtedy, gdy np. pokazują, że fajny film będzie te ew. zniose, choć i tak leca za czesto. Fakt, że na tym telewizja zarabia, ale widz może się nieźle wkur... Dlatego wolę ściągać filmy z neta/iść do kina lub nagrać sobie na kasete i potem se przewijać reklamy :P

Najgłupsza reklama: już za chwile:"tytuł" a po tym i przed tym 5 razy skaczace słonka i nazwa reklama lub polecamy.
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

dlaczego w tv lecą filmy ??
bo muszą być przerwy między reklamami ;)

Ja osobiście reklamy lubię i nic do nich nie mam, jak akurat mam kase i jest noc reklamożerców w multi kinie to jade i oglądam najlepsze reklamy z całego świata od północy do 6 rano...

na wszelkiego rodzaju bilboardy i plakaty na mieście uwagi większej nie zwracam, chyba że już sama grafika przyciąga uwagę, wtedy czytam to co piszą na tym plakacjie (jeżeli reklamowana rzecz mnie interesuje)
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

Post autor: MeTeO* »

Ostatnio jak oglądałem film na Polsacie, to puścili tak długie reklamy, że zapomniałem o filmie... -.-'
Rzadko kto zwraca na nie uwagę, więc ten co reklamuje dany produkt traci kase na darmo...
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

MeTeO*kSg* pisze:Rzadko kto zwraca na nie uwagę, więc ten co reklamuje dany produkt traci kase na darmo...
A moze by tak nastepnym razem przeczytac co inni pisali? Z tego co widze to wiekszosc zwraca uwage na reklamy...
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

W sumie niby nie zwracamy uwagi na reklamy, ale to działa na nas podświadomie. Wiadomo, że lepiej kupić coś co jest znane niż coś firmy X. Aczkolwiek czasami te niereklamowane i tańsze produkty są 1000 razy lepsze ;> Niedługo może Wam opowiem o moim ojcu, zapiekankach i tajemniczej komunistycznej przyprawie ;>
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Beniu
SSJ 4

Post autor: Beniu »

MeTeO*kSg* pisze: Rzadko kto zwraca na nie uwagę, więc ten co reklamuje dany produkt traci kase na darmo...
Taa. Widze reklame czekolady milki i pare, która sie nią delektuje. Co robie? Ide do sklepu po czekolade ;d
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Taa. Widze reklame czekolady milki i pare, która sie nią delektuje. Co robie? Ide do sklepu po czekolade ;d
I sie nią delektujesz ;p
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
Tapion
SSJ 4

Post autor: Tapion »

Jak widzę reklamę jakiegoś produktu np. chipsy to od razu mam na nie chcęć żeby je zjeść a mi sie nie chcę iść do sklepu - i to mnie w.k.u.r.w.i.a :!:
ODPOWIEDZ