Najgłupsza reklama: już za chwile:"tytuł" a po tym i przed tym 5 razy skaczace słonka i nazwa reklama lub polecamy.
Reklamy
Moderator: Moderatorzy
Reklamy mnie w.u.r.w.i.a.j.a np na polsacie. Ogladam film a tu co 5 minut 10 minutowa reklama -_-' shit to jest porazka. Na tvp1 np. przynajmniej jak puszczaja film to nie daja reklam podczas niego. Ogolnie reklamy to zwykle durnoty, żadko kiedy mi cos dadzą. Nie lubie reklam siecie telefonowych (?) np. plusa, playa. Choc w playu rozbawil mnie raz moment jak w ta dziewiatke wózek za.pi.er.do.li.l xD. Wkurza mnie jeszcze bardziej to, że jak puszcza jakąś reklame np. play to zaraz potem jest np. plus, a potem znow ta sama reklama play!. Powtarzaja co chwila te same c.h.u.j.o.w.e reklamy xd. Przydatne są tylko wtedy, gdy np. pokazują, że fajny film będzie te ew. zniose, choć i tak leca za czesto. Fakt, że na tym telewizja zarabia, ale widz może się nieźle wkur... Dlatego wolę ściągać filmy z neta/iść do kina lub nagrać sobie na kasete i potem se przewijać reklamy 
Najgłupsza reklama: już za chwile:"tytuł" a po tym i przed tym 5 razy skaczace słonka i nazwa reklama lub polecamy.

I'll become The King of Pirates!
dlaczego w tv lecą filmy ??
bo muszą być przerwy między reklamami
Ja osobiście reklamy lubię i nic do nich nie mam, jak akurat mam kase i jest noc reklamożerców w multi kinie to jade i oglądam najlepsze reklamy z całego świata od północy do 6 rano...
na wszelkiego rodzaju bilboardy i plakaty na mieście uwagi większej nie zwracam, chyba że już sama grafika przyciąga uwagę, wtedy czytam to co piszą na tym plakacjie (jeżeli reklamowana rzecz mnie interesuje)
bo muszą być przerwy między reklamami
Ja osobiście reklamy lubię i nic do nich nie mam, jak akurat mam kase i jest noc reklamożerców w multi kinie to jade i oglądam najlepsze reklamy z całego świata od północy do 6 rano...
na wszelkiego rodzaju bilboardy i plakaty na mieście uwagi większej nie zwracam, chyba że już sama grafika przyciąga uwagę, wtedy czytam to co piszą na tym plakacjie (jeżeli reklamowana rzecz mnie interesuje)
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
W sumie niby nie zwracamy uwagi na reklamy, ale to działa na nas podświadomie. Wiadomo, że lepiej kupić coś co jest znane niż coś firmy X. Aczkolwiek czasami te niereklamowane i tańsze produkty są 1000 razy lepsze ;> Niedługo może Wam opowiem o moim ojcu, zapiekankach i tajemniczej komunistycznej przyprawie ;>