Używki
Moderator: Moderatorzy
- Drake
- Golden Oozaru
- Kontakt:
Używki
Jak sama nazwa wskazuje po prostu powiedzcie jaki macie stosunek do nałogów i czy macie jakieś.Ja osobiście nie mam żadnych nałogow nie pije nie pale narkotyków też nie biorę wielu może uważać że przez to jestem sztywny ale mi z tym dobrze nie niszcze sobie zdrowia(wątroba,płuca)oraz nie trace na to pieniędzy.A wy co o tym myślicie
Ostatnio zmieniony wt sie 14, 2007 9:19 am przez Drake, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.mist-village.zobacz.com.pl/ fajna stronka anime(duży download)polecam
http://www.otwieramy.pl/?p=140130 kliknij to mi pomoże:Pp
http://www.otwieramy.pl/?p=140130 kliknij to mi pomoże:Pp
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
AdeQ ten twój "szpan" to nazywa się idiotyzm, dobrze wiesz, że już z tego nie wyjdziesz, nawet jak zaczniesz sie leczyć, w co wątpie..
_
Co do używek, mam podobne zdanie jak do narkotyków ,wystarzy przeczytać moją wypowiedź.
Ale używkami są również cherbata i kawa, które akurat zażywam
_
Co do używek, mam podobne zdanie jak do narkotyków ,wystarzy przeczytać moją wypowiedź.
Ale używkami są również cherbata i kawa, które akurat zażywam

1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Może jestem uzależniony, ale nie od dragów, nie od piwa i nie od papierosów.
Sam mogę się przyznać, że jestem uzależniony (może nie jakoś strasznie) od komputera, a dokładniej od internetu. Dam radę nie wejść przez tydzień powiedzmy, ale trudno jest. Jak to dobrze, że istnieje coś takiego jak książka...
A co do papierosów etc. - palić nie będę na 99% (1% to jakbym się w łeb walnął, albo co). Piwo wypić - looz, ale nie codziennie po 204294219 żeby się nawalić i mieć fajnie xD
A o ćpaniu to już nie wspominam, bo imo to głupota straszna. Jeden buch kosztuje chyba 10 złotych, coś mi się w szkole o uszy obiło. A żeby mieć fajnie to jeden buch za 10 nie wystarczy. Także 3 dychy pójdą się walić jednorazowo.. Wolę sobie ciucha kupić ^^
(Jak sie z ceną pomyliłem- sorry xD)
Btw. AdeQ, Szpanem jest być asertywnym..
Sam mogę się przyznać, że jestem uzależniony (może nie jakoś strasznie) od komputera, a dokładniej od internetu. Dam radę nie wejść przez tydzień powiedzmy, ale trudno jest. Jak to dobrze, że istnieje coś takiego jak książka...
A co do papierosów etc. - palić nie będę na 99% (1% to jakbym się w łeb walnął, albo co). Piwo wypić - looz, ale nie codziennie po 204294219 żeby się nawalić i mieć fajnie xD
A o ćpaniu to już nie wspominam, bo imo to głupota straszna. Jeden buch kosztuje chyba 10 złotych, coś mi się w szkole o uszy obiło. A żeby mieć fajnie to jeden buch za 10 nie wystarczy. Także 3 dychy pójdą się walić jednorazowo.. Wolę sobie ciucha kupić ^^
(Jak sie z ceną pomyliłem- sorry xD)
Btw. AdeQ, Szpanem jest być asertywnym..
Ostatnio zmieniony wt sie 14, 2007 10:31 am przez Barni, łącznie zmieniany 1 raz.
.
Narkotyki - zero. Nigdy. Nie mam zamiaru. Moim największym osiągnięciem był skręt z zielonej herbaty zrobiony z kolegą
Papierosy? Zapaliłem chyba trzy razy w życiu, ale jakoś nie mam wielkiej ochoty żeby znowu to zrobić. Tylko jak jestem wkurzony, ale narazie trzymam się bez fajek. Alkohol? Jak każdy czasami, ale bez przesady. Momentami trzeba się napić ze znajomymi, ale to żaden nałóg. Nigdy się nie upiłem (pp, wtedy udawałem xD), no może raz xD ale lekko 

Nie mam nałogów
Z nałogów da się wyjść...mój tata rzucił palenie po 30-kilku latach. Mój dziadek też rzucił fajkę. Jest wiele sposobów wyjścia z nałogów, od tych powszechnych (plastry nikotynowe i inne takie, silna wola, itp), po hipnozę, różne dziwne urządzenia, Neuro-Lingwistyczne Programowanie, itp. Jeśli ktoś chce zerwać z nałogiem, to warto poszukać w necie informacji, nie zaszkodzi spróbować
Z nałogów da się wyjść...mój tata rzucił palenie po 30-kilku latach. Mój dziadek też rzucił fajkę. Jest wiele sposobów wyjścia z nałogów, od tych powszechnych (plastry nikotynowe i inne takie, silna wola, itp), po hipnozę, różne dziwne urządzenia, Neuro-Lingwistyczne Programowanie, itp. Jeśli ktoś chce zerwać z nałogiem, to warto poszukać w necie informacji, nie zaszkodzi spróbować
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
Gadasz głupoty. Fizyczne uzależnienie trwa tydzień. Psychiczne trochę dłużej.AdeQ pisze:teraz musze palic bo przestac sie juz nie da
Hahah xD Ja ostatnio sobie zrobiłem z liściastego Earl Graya ^_^ Nic nie daje i żygać się chce.Moim największym osiągnięciem był skręt z zielonej herbaty zrobiony z kolegą
Barni pisze:Jeden buch kosztuje chyba 10 złotych, coś mi się w szkole o uszy obiło. A żeby mieć fajnie to jeden buch za 10 nie wystarczy.
1 gram kosztuje - 30 zł
5 robaków(skrętów) kosztuje - 5 zł
Ja osobiście nie pale fajek , zioła i innego co można palić jedyne co to piwko sobie z kumplami wypije nieraz ale co do mocniejszych używek (amfetamina,kokaina,heroina) to nawet o nich nie myśle żeby je wziąść
ale skręta robi sie minimum z 1 grama więc skręt za minimum 30zł, jeżeli 1 gram to za dużo to możesz kupić połówke, ale wtedy nie skręcisz blanta tylko musisz palić z lufkiTapion pisze:5 robaków(skrętów) kosztuje - 5 zł
Dlatego najlepiej jest samemu hodować
U mnie gram samosiejki kosztuje 15 zł 
u dilera 30 zł
u dilera 30 zł