Najsilniejsza rasa

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Jak jest Twoim zdaniem najsilniejsza rasa w DB?

Sajanie
24
86%
Tsufule
1
4%
Ziemianie
0
Brak głosów
Nameczanie
2
7%
Inna
1
4%

Liczba głosów: 28

Awatar użytkownika
King Cold
Oozaru

Post autor: King Cold »

Hmm... Najsilniejszą rasą są sayanie, bo mogą wprost nieskończenie wiele pomnazac siłe, zarówno jak i changelingi, które tez potrafią poddawac sie transformacji...
Radeon
Oozaru

Post autor: Radeon »

A ja będę oryginalny i powiem, że... Nameczanie. Jaka inna rasa potrafi stworzyć przedmiot tak bardzo wykraczający poza możliwości twórców? Mowa oczywiście o Smoczych Kulach, które mają wiele zastosowań. Wystarczy wspomnieć tylko o wskrzeszeniu zmarłego (jaka inna rasa to potrafi?), nadaniu nieśmiertelności (choć nie zawsze to wystarcza - patrz Garlic ;)) czy prostym życzeniu "chcę być silniejszy od Goku". Ponadto Piccolo był wybitnym twórcą technik - np. Makankosappo.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Radeon pisze:A ja będę oryginalny i powiem, że... Nameczanie. Jaka inna rasa potrafi stworzyć przedmiot tak bardzo wykraczający poza możliwości twórców? Mowa oczywiście o Smoczych Kulach, które mają wiele zastosowań. Wystarczy wspomnieć tylko o wskrzeszeniu zmarłego (jaka inna rasa to potrafi?), nadaniu nieśmiertelności (choć nie zawsze to wystarcza - patrz Garlic ;)) czy prostym życzeniu "chcę być silniejszy od Goku". Ponadto Piccolo był wybitnym twórcą technik - np. Makankosappo.
1.Calkiem dobre wytluamczenie ale nie wszyscy Namecznie umieja tworzyc smoczek kule
2.Nie chodzi ci przypadkiem o "Garlic jr"?
3.Zapomniales o regeneracji
4.Dobry wybor
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Radeon
Oozaru

Post autor: Radeon »

1.Nie wszyscy, ale opisujemy rasę ;).
2.Pewnie, jr gdzieś mi wcięło ;).
3.Powody, które podałem, wystarczą :).
4.Też tak myślę :).
ODPOWIEDZ