pp3088 pisze: Muzyka fantastycznie współgra, w europejskiej wersji napewno jakieś tanie muzyczki ;/
Mi to nie przeszkadza bo mam japonska wersje
OK mam te gre i oto moja opinia
Super Survivior (?) to fajna muzyka , mam 3 wersje odblokowane (Pelna z glosem , Pelna Intrumentalna , Normalna z glosem) , do walk uzywam pelna wersje instrumentalna
Oto nowe muzyki i te co byly a nie sa w SM
Nowe muzyki
-Z filmu 5 (nie koncowka , polecana do mrocznych walk)
-Ta muzyka kiedy KKRT ginal
-Romantic Ageru Yo
-"Remixy" Cha la head cha la
Muzyki ktorych juz nie ma
-Mind power ki
-AH Saga BGM2
-Sayonara Z Senshi
-Super Saiya-jin Son Goku BGM
Teraz opinia postaci nowych do PS2 najpierw moje ulubione (czyli pozycja 2 w druzynie)
Piccolo Daimaou
Fajna postac , ma intro z swoim synem i ulepszone intra ktore nie byly w wersji revolution/Wii wersji SN
Przyszlosciowy Gohan
Druga fajna postac , choc czesto uzywa jednej reki , lubie jego Ultimate jako SSJ , choc nie ma intra z Piccolo jr , Pan , Videl i Chi Chi ma za to intra z : Gohanem z terazniejszych czasow , Tronkami (z obu czasow) , Gen. Zolwiem i kazda forma doroslego KKRTa w normalnej formie oraz z Cyborgami #17 i #18
Suu Shinron
Fajna postac , lubie jego "Burst Attack" i fajnie sie nim gra przeciwko Ii Shinronowi
Tamburin
Fajna postac , lubie jego Ultimate , Maciek (Macix) jak bedziesz mial gre to polecam ci uzywac ten atak na KKRTa

ma intro ze swoim szefem , i Krilanem , z checia zrobienia tego co zrobil za dawnych dobrych lat a takze z Namem i Yamcha
Krol Vegeta
Dobra postac , ma intro ze swoim synem ktory chce go zdradzic i stac sie krolem , jak i z (!) Krolem Zimna , jego forma oozaru jest inna niz z Anime , gdyz ma zbroje i brode (!) , jego zmiana palety to zbroja podoba do tej co mial Vegeta (poza znakiem)
Osomka jakos juz bardzo nie lubie bo ma intro ze swoimi bracmi (tak nawet Super #17 Robert) i siostra jak i kreatorem , wiec jakos walcze z nim
A teraz ocena
+
Ataki KKRTa jako doroslego sa ulepszone
KKRT SSJ4 ma 2 ataki co uzyl na San Shinrona
System Ewolucji Z jest jak w Budokai 3 , dajesz kolczyki potara wg miejsc (jest ich 7)
Pieniadze i Doswiadczenie to to samo
Dodano mozliwosc zamiany w oozaru jak w anime (Vegeta , Thales i Krol Vegeta tworza kule mocy)
Vegetto ma Final Kamehamehe a Ultimate Thalesa jest jak w anime , Kula Genki KKRTa z Sajan sagi wysyla w kosmos itp.
Niektore ataki zabijaja wrogow (czyli eksploduja) i ta nie tylko UB tak robia
Kiedy zawodnik ma 0 HP zamyka oczy
KKRT (dziecko) ma atak co uzyl na Piccolo Daimaou
85% atakow jest robione bez ladownia (Dzialo Czosnkowe , niektore Masenka ataki Majin Vegety) ponadto mozna je ladowac podczas wykonywania ich
Podczas fuzji postacie zostawiaja swoje aureole
Nail i Slug maja intro z Piccolo Daimaou!
System dnia plansz jak w SB2/SB3/HD!
Sa 3 miejsca na dodanie kolczykow potara dla kazdej postaci
Ulepszone transformacje
Mozna patrzec sie na stroje postaci w trybie encyklopedii
Dlugowlosa Videl , Gohan w zbroji Bulmy , KKRT w ubraniu na koncu DBZ , #17 w ubraniu z DBGT , #18 w ubraniu zanim Komorczak ja zjadl powracaja
KKRT (Z Buu sagi) ma zbroje jaka mial w RoSaT
Ulepszone transformacje Komorczaka
KKRT z Freeza sagi ma ubranie jak wrocil z Arlii
Atak Nama jest smieszny
Jest kolczyk potara co pozwala latac postacia co nie umieja
Tronk narescie ma intro z #17 i #18
Vegeta i Nappa teraz sa w trybie VS jako "instruktorzy"
Co by bylo spotkania w trybie historii jak przejdziesz sage (np. Tronk i Vegeta , Pan i Herkules itp.)
0
HP zawodnika sie regeneruje podczas zmiany w grze druzynowej (ale tylko jedna kreska)
Podstawowa forma (czyt. Normal nie Custom) Gogety SSJ nie ma Aureoli ale po dodaniu do postaci kolczyk potara ma ja
Krotkie walki w trybie historii
Pan ma intro z Spopovichem!
Chi Chi ma intra z KKRTem na doroslym , Pan , Gohanem nastolatkiem , Gotenem i Videl
Postac Krilana jest jak z Anime
Yamcha (Bandyda) to zmiana ubrania Yamcha , jednak sadzac po wlosach i bliznach , moge wynioskowac ze to poprostu Jamsza w stroju z dawnych lat
-
Szukanie smoczych kul jest trudniejsze
Smok jest losowo
Podczas sluchania glosow postaci w trybie encyklopedii , slychac tylko ich intra
Great Saiyawoman ma 3 zmiany palety zamiast w drugiej miec (dlugie) wlosy Videl widoczne

Transformacja Coolera nie jest jak z Anime
KKRT (Freeza sagi) nie ma intra z krolem Zimna (dziwne przeciez zabil go w przyszlosci Tronka

) jak i z Tronkiem mimo iz jest zbroja z Arlii
KKRT (Sajan saga) to JEDYNY dorosly KKRT co ma intro z Dziadkiem Gohanem
Reszta potem
MeTeO*kSg* -
www.allegro.pl
Dużo zbędnych postaci niepasujących do klimatu gry: Pilaf
Piotrek uwazasz ze Pilaf jest gorszy od tej miernoty Herkulesa?