Opinia o Kakarottcie
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
GogeTa! Przestań pisać te głupie posty!!! BTW Zmień swoje imię z dwa TT twoj nikt brzmi jak KKRT scalil sie z Vegeta i ze swoja siostra blizniaczka
zaslugujesz miec tak zalosna signiature z wyniku testu kim jestes , Kakarotto , LOL!
LOLGoge[color=red]T[/color]a pisze:Goku to Mistrzu.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Sory ale to nie moja wina ze przez przypadek wcisłem dwa razy T a nicku sie chyab zmienic nie da. A tak wogole to sie chyba nie polubimy caly czas mnie krytykujesz wiec sory.Nie mamy o czym gadac. A jesli ci się moje posty niepodobają to ich poprostu nie czytaj.
POZDRO
POZDRO
[img]http://bla_bla_bla_bla_bla.w.interia.pl/goku.jpg[/img]
Songoku wymiata !!!!!!
Kakarotto , albo son goku jest najlepsza postacia w histirii i kopie wszystkim smieciom dupska !!!!!Vegeta mnie wkurza ze cholera , ale Son goku utemprowal go pare razy hahahhha!!!!!!!!!!!!
Uwertura...

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Re: Songoku wymiata !!!!!!
(gleba) LOL KKRT pokonal Vegete dzieki przyajciolom , sam nie dal by rady wiesniak jeden (pokonac np. Broliego w filmie 8 )Wolak pisze:Kakarotto , albo son goku jest najlepsza postacia w histirii i kopie wszystkim smieciom dupska !!!!!Vegeta mnie wkurza ze cholera , ale Son goku utemprowal go pare razy hahahhha!!!!!!!!!!!!
Heh a KKRT (X) to mnie [wkurza] , mam zamiar zabic wiesniaka co uczynilem w swoim fanfiku
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
No maly problem , w mojej grze , ON przrywa walke z Radimem bo to jego brat! OMG Nalezala sie mu smierc z reki fuzji Radima i Piccolo jr tamDidix pisze:Mięczak ....boże jak on mógł wtedy póścić ogon Raditza....
A co do poszczenia , to TY tez poscil bys ogon swojego starszego brata (o ile go masz)
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019