Gazetka o anime i mandze?
Moderator: Moderatorzy
Gazetka o anime i mandze?
Siemka. Ostatnio siedzę sobie i nie mam co robić na kompie i wpadł mi do głowy taki pomysł, żeby zrobić gazetkę o mandze i anime ta żeby dodawać informacje, dział fanartów itp, lekcje rysowania i rozne gosowania np na najlepsza postac. Jak ktoś kiedyś czytał Kawaii, (ktore niestety zakończyło swoją działalnośc) wie jak wygląda taka gazetka. Jeśli głosowanie wypadnie pozytywnie to ogłoszę nabory na Apdejterow i gazetka nie bedzie taka "papierowa" tylko internetowa dla lepszej informacji.
No tu fakt. Musisz zrobić coś czego nie zrobiła jeszcze żadna strona. :>
Postaraj się może wyjdzie.
Jak coś mogę pisać artykuły czy recenzje. Masz sporo chętnych.
Postaraj się może wyjdzie.
Jak coś mogę pisać artykuły czy recenzje. Masz sporo chętnych.
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Jakie anime znasz na tyle by pisac o nich recenzje? Z ciekawości pytam.NETskill pisze:Mógłbym się przydać, mam dużą wiedzę o anime, gorzej z mangą
Sosek, a masz grupe odbiorców? Tj. wiesz kto będzie tą stronę odwiedzał? Bo wpisaniu w google anime & manga raczej się pierwsza ta strona nie wyświetli.
Po piersze:
Odpowiedz z łaski swojej na moje poprzednie pytanie.
Po drugie:
Wypisz jakiej pomocy oczekujesz np: redaktorów, grafików, recenzentów, informatyków (operowanie html), korekty.
Sprecyzuj się.
Odpowiedz z łaski swojej na moje poprzednie pytanie.
Po drugie:
Wypisz jakiej pomocy oczekujesz np: redaktorów, grafików, recenzentów, informatyków (operowanie html), korekty.
Sprecyzuj się.
Acer pisze:Wypisz jakiej pomocy oczekujesz np: redaktorów, grafików, recenzentów, informatyków (operowanie html), korekty.
Sprecyzuj się.
Wydaje mi sie, ze dostatecznie 'sie' sprecyzowal.SSK pisze:przydała by mi się pomoc kogoś kto umie robić strony we flashu
Ja to umiem, ale nie wiem czy znajde teraz tyle czasu, zeby zrobic trick z zagietym rogiem. Nie jest to latwe jesli efekt ma byc na poziomie.
[ Dodano: Sro Lis 21, 2007 12:26 am ]
Na szybkiego to cos takiego moge zaproponowac: http://tgilewski.waw.pl/gazetka/gazetka.html

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Wydawało mi się, że mnie się mają pytać. Codziennie sprawdzam PW, więc nie widzę żadnego problemu -_-
No to następnym razem, będe odsyłał do ciebie ;p //Kris
No to następnym razem, będe odsyłał do ciebie ;p //Kris
Ostatnio zmieniony śr lis 21, 2007 3:34 pm przez Arti, łącznie zmieniany 1 raz.