Czy macie u siebie w miescie Basen??????

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

Podobne miasto, a basen mamy gdzies od 1995r.
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
NETskill
Oozaru

Post autor: NETskill »

Basen jest połączony ze szkołą do której uczęszczam :D
Mamy 2 razy w tygodniu lekcje na basenie :P
Mam ten dar yO, Pan mi go dał, Skill jak z mikrofonu strzał :cool:
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

W podstawówce miałem basen, w gimnazjum miałem basen i teraz w LO też mam basen :D Wliczony w godziny lekcyjne :) W Szczecinie jest chyba sporo pływalni.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

1 basen na krzyz z debilnymi ratownikami -.- . Trampa nigdy nie otwarta, krotka zjezdzalnia czasem otworza, ale jak nas widza to wszystko zamykaja xd. Ratownicy idioci zawsze mnie wyrzuca z basenu czy jestem grzeczny czy normalny. Basen maly, malo wody XD, malo miejsca do plywania, jest niedaleko mojej nowej szkoly i w wtorki mamy okazje isc na 2h lekcyjne na basen, ale moja grupa jeszcze ani razu nie poszla, jak liste zrobili to na 17 osob w grupie sie zapisalo 19 xD. Druga grupa z mojej klasy juz 10 razy byla xD. Chodze na ten basen co piatek z ekipa zeby sie powydurniac i zeby lach byl. Ogolnie lipa nie basen, ale zawsze cos, miasto jakies 36 tys. mieszkancow w granciach 30-38max (cholera wie ile teraz. powyjezdzalo ludzi, pusto prawie xD). Jednak Liberec czy chociarz polkowice sa nieporownywalne xD. Podsumowujac mam poryty basen, i ludzi w miescie xD, a najwiekszym debilem z miasta jestem ja ;)
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
SSK
Silniejszy Saiya-jin

Post autor: SSK »

U mnie są trzy baseny, nie wiem kiedy powstały ale ważne że są. Na jednym miałem okazję być 9 razy w tygodniu, na drugim chodziłem przy okazji a na trzecim w ogóle nie byłem :/ Ogólnie lubie baseny bo kocham wode a jesli chodzi o ludność bo to standardowa opcja to nie wiem i szczerze mowiąc gowno mnie to obchodzi
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

U mnie ile jest basenów?, zalezy, bo jak otwartych to może 9 lub wiecej nie jestem pewien, jak kryte no to nie wiem napewno bardzo dużo.
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

AdeQ pisze:umnie mam byc tez nmaly basen dlugosc 25 metrow
szerokos 12,5
u mnie jest taki, ale ja nie mam takich wtyk jak ty.
Obrazek

-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Mamy niekryty ze skocznią pięcio i trzy metrową basen w naszym ok. 16 tysięcznym mieście. Oprócz tego kryty basen dołączony do szkoły, za free dla uczniów z Bukowna w wakacje, czy ferie zimowe.
Ogólnie fajnie, bo do basenu(niekrytego) dołączonych jest jeszcze kilka obiektów sportowych: Siłownia, kort tenisowy, boisko do siatkówki, boisko do koszykówki, a tuż obok(za ogrodzeniem zawsze otwartym) jest boczne boisko stadionu i zaraz sam stadion :P Czyli wogole zarąbiście ^^
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

TEn basen co opisywalem to basen kryty. Tez sa darmowe godziny jakies na ferie(godzina dziennie). Basen jest w budynku z dosc duza halą Turowa (klubu koszykarskiego), obok jest ostatnio odnowiony calkiem niezly stadion, ale juz sie biora cepy za rozbiorke (wandale), tak pieknie zrobili, moze teraz upilnuja... boiska cud miod teraz, w sklad stadionu wchodzi: 2 korty tenisowe, teren w miare przystosowany do rzutu mlotem, bieznia wokol chyba wymiarowego boiska (moze troche mniejszego) ktore jest wyrabane teraz XD(nawet spryskiwacze same sie wysuwajace xD), ladne trybuny, oraz nowe szatnie dla klubow, 2 boiska tartanowe z bramkami i koszami (grasz albo w to albo w to, kosz nad bramka, ciekawe czy jeszcze nie ukradli), moze cos jeszcze nie bylem dawno i obok jest tak jakby przylaczony basen otwarty z duzymi skoczniami i dosc w miare poza tym ze syf i kradna XD
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

W Zduńskiej Woli są 2 baseny, jeden kryty przy szkole i jeden na MOSIR (miejski ośrodek sportu i rekreacji). Ale mi się wydaje że to i tak mało jak na 50 tys miasto :/
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Zapomnialem dodac, ze w Szczytnie basen jest tylko ze wzgledu na Wyzsza Szkole Policji. Tutaj nawet kina nie ma, ale smerfy plywac musza ;p
Obrazek

-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

Post autor: AnimKing »

Moje miasto liczy ponad 100 tys mieszkańców posiada 5 pływalni w tym 3 należące do szkół (w tym mojej :)
Awatar użytkownika
bulma300
SSJ 3

Post autor: bulma300 »

ta jasne u mnie basen dobry żart, chyba tylko jak sobie narysuje.
Awatar użytkownika
Taisuke
USSJ

Post autor: Taisuke »

My mamy basen "Słowianka" (Chyba słyszeliście :P O. Jędrzejczak tu trenowała) oczywiście kryty, są dwa rodzaje - Olimpijski, no i zwykły z 3 ślizgawami x] Basen duuży jest, no i jeszcze jest basen w hotelu "Gracja" , ale ten to już badziewie :/
Obrazek
Awatar użytkownika
bulma300
SSJ 3

Post autor: bulma300 »

no na Słowianke go Gorzowa kiedyś jeździłam .
ODPOWIEDZ